Χρησιμοποιώντας το Jumplines στο Design Newsletter

Το Cue του αναγνώστη να συνεχίσει να ολοκληρώνει την ιστορία

Οι πτέρυγες, που ονομάζονται επίσης γραμμές συνέχισης, εμφανίζονται συνήθως στο τέλος μιας στήλης, όπως στο " συνεχίζεται στη σελίδα 45" . Οι άλμπεμες στην κορυφή μιας στήλης υποδεικνύουν από πού συνεχίζεται το αντικείμενο, όπως στο " συνεχίζεται από τη σελίδα 16" .

Βοηθήστε τους αναγνώστες σας να προσληφθούν προσθέτοντας jumplines όταν τα άρθρα της εφημερίδας, του περιοδικού ή του σχεδίου ενημερωτικών δελτίων σας συνεχίζονται σε άλλη σελίδα.

Σχεδιασμός με πεζούλες

Για να μην διαβαστούν τα jumplines ως μέρος του άρθρου, πρέπει να αντιπαραβάλλονται με το κείμενο του σώματος, αλλά να διατηρούνται αρκετά διακριτικά. Δοκιμάστε μερικές από αυτές τις επιλογές μορφοποίησης ή συνδυασμός επιλογών για jumplines σε εικονογραφήσεις εφημερίδων, περιοδικών ή ενημερωτικών δελτίων .

Όποιο και αν είναι το στυλ που επιλέγετε, να είστε συνεπείς. Χρησιμοποιήστε το ίδιο στυλ των jumplines σε όλο το άρθρο και σε όλο το σχέδιο του ενημερωτικού δελτίου . Ρυθμίστε και χρησιμοποιήστε στυλ παραγράφου jumpline στο λογισμικό διάταξης σελίδας για να διατηρήσετε τη συνέπεια των γραμματοσειρών, της απόστασης και της ευθυγράμμισης. Κατά τη διόρθωση, επαληθεύστε πάντα τους αριθμούς σελίδων στις γραμμές συνέχισης. Κάνετε εύκολο για τους αναγνώστες να συνεχίσουν να διαβάζουν.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάταξη του ενημερωτικού δελτίου & amp; Σχέδιο