Χρησιμοποιήστε το χρώμα Sapphire στη δημοσίευση σας για την εμπιστοσύνη του έργου

Χρησιμοποιήστε το Sapphire Color σε μια δημοσίευση για την εμπιστοσύνη των έργων και την κομψότητα

Μοιράζοντας το όνομά του με τον πολύτιμο λίθο (ο οποίος είναι και ο τετραγωνισμός του Σεπτεμβρίου), το ζαφείρι είναι μια απόχρωση του μπλε. Τα ζαφείρια έρχονται σε άλλα χρώματα αλλά το όνομα ζαφείρι αναφέρεται σε μπλε χρώμα. - Χρώματα και έγχρωμα χρώματα της Jacci Howard Bear

Στην πραγματικότητα, οι μπλε ζαφείρι πολύτιμοι λίθοι έρχονται σε πολλές αποχρώσεις του μπλε από το φως στο σκοτάδι. Ωστόσο, το ζαφείρι χρώματος αναφέρεται συνήθως σε ένα μεσαίο κυανό και πιο σκούρο, αλλά ακόμα φωτεινό, μπλε αποχρώσεις.

Το Sapphire φέρει το μπλε συμβολισμό της σημασίας και της εμπιστοσύνης. Παρόλο που δεν είναι ελαφρύ ή παστέλ μπλε, εξακολουθεί να έχει κάτι φρέσκου, ελαφριάς ποιότητας, με ένα άγγιγμα παιδικής παιχνιδιότητας. Τα βαθύτερα ζαφείρια μπλουζ φέρουν μια ένδειξη πλούτου, κομψότητας, ομορφιάς και δικαιωμάτων. Παραδοσιακά, ο ζαφείρι πολύτιμος λίθος, και κατ 'επέκταση, το ζαφείρι χρώματος, συμβολίζει την αλήθεια και την ειλικρίνεια. Το μπλε Sapphire είναι ένα δροσερό χρώμα.

Χρησιμοποιώντας το χρώμα Sapphire σε γραφικά αρχεία

Κατά το σχεδιασμό ενός έργου που θα εκτυπωθεί με μελάνι σε χαρτί, χρησιμοποιήστε συνθέσεις CMYK για ζαφείρι στο λογισμικό διάταξης σελίδας ή επιλέξτε ένα spot spot Pantone. Για προβολή σε οθόνη υπολογιστή, χρησιμοποιήστε τιμές RGB . Μπορεί να χρειαστείτε κώδικες HEX όταν εργάζεστε με HTML, CSS και SVG. Οι μπλε αποχρώσεις του Sapphire επιτυγχάνονται καλύτερα με τις ακόλουθες πληροφορίες:

Επιλέγοντας χρώματα Pantone πιο κοντά στο Sapphire Blue

Όταν εργάζεστε με τυπωμένα κομμάτια, μερικές φορές ένα συμπαγές ζαφείρι χρώματος, αντί για ένα μείγμα CMYK, είναι μια πιο οικονομική επιλογή. Το Σύστημα αντιστοίχισης Pantone είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο σύστημα spot χρωμάτων. Εδώ είναι τα χρώματα Pantone που προτείνεται ως καλύτεροι αγώνες για το ζαφείρι μπλε: