Minecraft: Έκδοση Pocket και Windows 10 Λάβετε μια Ενημέρωση!

Ας δούμε τις νέες ενημερώσεις για MC: PE και Windows 10!

Λίγες μέρες πίσω, το κανάλι TeamMojang YouTube κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ δύο λεπτών που δείχνει τις πολλές νέες ενημερώσεις τόσο στην έκδοση Pocket Edition όσο και στα Windows 10. Σε αυτό το άρθρο θα συζητήσουμε τις ενημερώσεις που δίνονται στην αγαπημένη μας πλατφόρμα Minecraft.

Redstone και περισσότερα!

Mojang

Το Redstone είναι ένα μεγάλο μέρος του Minecraft στο σύνολό του και είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι αλλαγής όταν εφαρμόζεται στο παιχνίδι. Στη νέα ενημέρωση έχουν προστεθεί τα κυκλώματα Redstone, Redstone Wire, Redstone Torches, λαμπτήρες Redstone, μοχλούς, κουμπιά, πλάκες πίεσης, τρεξίματα, παγίδες και ανιχνευτές. Η εφαρμογή αυτών των στοιχείων στο παιχνίδι θα φέρει νέες δημιουργίες για νέους σκοπούς. Το Redstone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη βελτίωση του gameplay (για παράδειγμα, για τα αγροκτήματα) ή για τακτοποιημένα πράγματα όπως τα φώτα. Η Redstone είναι επίσης σε θέση να ελέγχει TNT, Πόρτες (και Trapdoors), καθώς και Rails. Ας ελπίσουμε ότι θα προστεθούν περισσότερες δυνατότητες Redstone στο εγγύς μέλλον!

Στην κορυφή του Redstone που εφαρμόζεται στο παιχνίδι, έχουμε επίσημα την υπέροχη, hopping, ομολόγους μας πρόσθεσε. Κουνέλια έχουν εισαχθεί στην έκδοση Pocket Edition και Windows 10 Edition του Minecraft. Οι λαγουροί θα τρώνε καρότο που ωριμάζουν. Αντί να σπάσουν οι καλλιέργειες, το στάδιο ανάπτυξης των καρότων θα μειωθεί.

Το Cross-Play έχει επίσης εφαρμοστεί στις νέες εκδόσεις Pocket Edition και Windows 10 Edition Beta του Minecraft. Το Cross-Play επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους και μέσω των δύο εκδόσεων του παιχνιδιού, ουσιαστικά με τον ίδιο τρόπο που θα παίζετε με κάποιον στην ίδια συσκευή. Αν κάποιος παίζει το Beta των Windows 10 Edition του Minecraft σε έναν υπολογιστή και άλλος παίζει το Minecraft: Pocket Edition, και οι δύο παίκτες μπορούν να ξεκινήσουν ένα διακομιστή και να παίξουν μαζί με το Cross-Play.

Έχουν επίσης προστεθεί ναούς της ερήμου στο παιχνίδι. Βγείτε έξω και βρείτε έναν Έρημο Ναός και αποκομίστε τις ανταμοιβές για ένα μεγάλο πλεόνασμα αντικειμένων. Κατά την κατεύθυνση προς τα κάτω στους Ναούς της Ερήμου, ωστόσο, να είστε προσεκτικοί στις πινακίδες πίεσης! Με λιγότερη σημείωση, οι διάφοροι τύποι ξύλινων θυρών έχουν προστεθεί στο παιχνίδι. Αυτά τα στοιχεία θα κάνουν τον κόσμο σας να φανεί εξαιρετικό και θαυμάσιο για διακόσμηση.

Βελτιώσεις στο παιχνίδι

Mojang

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για το παιχνίδι σε αυτήν την πιο πρόσφατη ενημέρωση. Οι ακόλουθες αλλαγές κρίθηκαν αξιοσημείωτες. Η ταχύτητα των σκαφών έχει αυξηθεί και έχει βελτιωθεί ο χειρισμός. Ο χρόνος προβολής του εργαλείου εμφάνισης του στοιχείου στο Beta των Windows 10 Edition έχει αυξηθεί. Τα Slimes και τα Ghasts θα γεννηθούν τώρα. Όταν τρώει, η αποκατάσταση της Πείνας θα ταιριάζει τώρα με την έκδοση PC του παιχνιδιού. Τα λουλούδια που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας το Bone Meal θα εξαρτηθούν επίσημα από το biome που δημιουργούν τα λουλούδια. Τα μπλοκ του Obsidian σπάνε 3,5 δευτερόλεπτα αργότερα. Η χρονική καθυστέρηση του μπλοκ έχει μειωθεί πάρα πολύ, επιτρέποντας μια πιο ευαίσθητη αίσθηση στο παιχνίδι. Οι λύκοι θα κυνηγήσουν τώρα τους Σκελετούς.

Πολλές διορθώσεις σφαλμάτων έχουν επίσης προστεθεί στο παιχνίδι, λέει ο Owen στην ιστοσελίδα του Mojang.com, αλλά δεν τις έχει καταχωρίσει, καθώς πιστεύει ότι είναι "πολύ βαρετές για να μπουν στον κατάλογο". Ωστόσο, οι παρακάτω διορθώσεις σφαλμάτων είναι αυτές που παρατίθενται. Οι Mobs δεν θα παθαίνουν πλέον τα χτυπήματα. Τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί φαίνονται καλύτερα στη λειτουργία πρώτου προσώπου.

Συμπερασματικά

Mojang

Το Mojang δουλεύει πολύ σκληρά παρέχοντας μας το καλύτερο περιεχόμενο και πάντα προσπαθούμε να βάλουμε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας. Τους τελευταίους μήνες, το Minecraft : Pocket Edition και το Beta των Windows 10 Edition έχουν κερδίσει πολλά νέα χαρακτηριστικά που φέρνουν αυτές τις εκδόσεις του παιχνιδιού πιο κοντά και πιο κοντά στο αντίστοιχο PC. Αυτές οι εκδόσεις του παιχνιδιού κερδίζουν πολύ περισσότερη αξιοπιστία με την προσθήκη αυτών των χαρακτηριστικών, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργήσουν νέα αντικείμενα και να προχωρήσουν σε νέες περιπέτειες με εντελώς νέο τρόπο.