Ας κάνουμε ένα διακομιστή Minecraft!

01 από 05

Η σελίδα "Download Server" της Minecraft

Minecraft "Download Server" Σελίδα. Τέιλορ Χάρις

Θέλετε να παίξετε το Minecraft με τους φίλους σας, αλλά δεν θέλετε να είστε σε δημόσιο server με μια παρέα άλλων ανθρώπων; Ίσως θέλετε να παίξετε ένα συγκεκριμένο χάρτη. Ανεξάρτητα από το σκεπτικό σας, ας πηδήσουμε δεξιά!

Αυτό που πρόκειται να κάνετε πρώτα είναι να επισκεφθείτε το www.minecraft.net/download και να κατεβάσετε το αντίστοιχο αρχείο "minecraft_server" για Mac ή PC. Ανεξάρτητα από την έκδοση του Minecraft ρυθμίζετε τον server για. Η διαδικασία εγκατάστασης για οποιονδήποτε από τους τύπους διακομιστών θα πρέπει να είναι ίδια, οπότε απλώς κατεβάστε την τελευταία έκδοση του συστήματός σας!

02 του 05

Δημιουργία του φακέλου διακομιστή Minecraft

Φάκελος διακομιστή Minecraft. Τέιλορ Χάρις

Δημιουργήστε ένα φάκελο στην επιθυμητή τοποθεσία σας, δεν έχει σημασία πού, αλλά θυμηθείτε πού είναι. Το όνομα του φακέλου δεν έχει σημασία, αλλά για να το βρείτε σε μια πρέζα, δοκιμάστε να το ονομάσετε "Minecraft Server". Μια τοποθεσία που χρησιμοποιώ είναι η επιφάνεια εργασίας επειδή είναι εύκολο να βρεθεί και να πλοηγηθείτε!

Προχωρήστε από όπου και αν κατεβάσει το αρχείο από το πρόγραμμα περιήγησής σας και μετακινήστε το αρχείο στο φάκελο που έχετε δημιουργήσει. Αφού μετακινήσετε το αρχείο στο φάκελο, ανοίξτε το αντίστοιχο αρχείο "minecraft_server" και αποδεχτείτε την προειδοποίηση ασφαλείας κάνοντας κλικ στο κουμπί "Εκτέλεση".

03 του 05

Η συμφωνία Minecraft "EULA"

Το αρχείο Minecraft "EULA". Τέιλορ Χάρις

Μετά την εκκίνηση του αρχείου
Μετά την εκκίνηση του αρχείου, θα ξεκινήσει μια κονσόλα και θα αρχίσει να φορτώνει ιδιότητες και πράγματα αυτής της φύσης. Θα δείτε ότι έχει πει "Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση του eula.txt" και σας λέει "Πρέπει να συμφωνήσετε με την EULA για να εκτελέσετε το διακομιστή. Πηγαίνετε στο eula.txt για περισσότερες πληροφορίες. "

Θα πρέπει είτε να κλείσει μόνος του είτε να παραμείνει ανοικτός. Αν σας έχει πει ότι πρέπει να συμφωνήσετε με την EULA και να κολλήσετε σε αυτό το σημείο, κλείστε το παράθυρο "minecraft_server".

Προχωρήστε στο φάκελο που έχετε δημιουργήσει και θα πρέπει να βρείτε κάποια νέα αρχεία που βρίσκονται εκεί. Ανοίξτε το αρχείο .txt που λέει "eula.txt" και ανοίξτε το σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου. Οι περισσότεροι υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με το Notepad, γι 'αυτό μην διστάσετε να το χρησιμοποιήσετε!

Η άδεια χρήσης τελικού χρήστη (EULA)
Μετά το άνοιγμα του αρχείου με τον τίτλο "eula.txt", θα δείτε διάφορες διατυπώσεις και στη συνέχεια η φράση "eula = false". Αφού ελέγξετε την ΑΔΕΙΑ στο σύνδεσμο που παρέχεται από το Mojang στο Σημειωματάριο, μπορείτε να αλλάξετε το "eula = false" στο "eula = true". Αφού την αλλάξετε από 'false' σε 'true', αποθηκεύστε το αρχείο. Με την αποταμίευση, συμφωνήσατε με την EULA του Mojang που παρέσχε.

04 του 05

Εκκίνηση & Διαμόρφωση του διακομιστή σας!

Παράθυρο διακομιστή Minecraft. Τέιλορ Χάρις

Εκκίνηση του "minecraft_server"
Για άλλη μια φορά ανοίξτε το "minecraft_server" και ο διακομιστής πρέπει να ξεκινήσει. Για να διατηρήσετε τον διακομιστή σας σε λειτουργία, θα χρειαστεί να κρατήσετε το αρχείο επάνω. Εάν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή χρειάζεται να σταματήσετε το διακομιστή, μην βγείτε από το παράθυρο. Μη διστάσετε να πληκτρολογήσετε "stop" στο παράθυρο εντολών.

Εύρεση της διεύθυνσης IP
Για να μάθετε τη διεύθυνση IP σας, μπορείτε να κατευθυνθείτε στην Google και να αναζητήσετε "Τι είναι η IP μου; ". Όταν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εμφανίσει τη διεύθυνση IP σας αμέσως για να δείτε κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει αυτό κάπου έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να δώσετε αυτή τη διεύθυνση σε οποιονδήποτε θα θέλει να ενταχθεί στο διακομιστή σας.

Προώθηση θυρών
Για να μεταφέρετε τη διεύθυνση IP σας προς τα εμπρός, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση IP που σας έχει δοθεί στο πλαίσιο URL του προτιμώμενου προγράμματος περιήγησης της επιλογής σας. Όταν εισάγετε την IP στο πλαίσιο URL, πρέπει να σας ζητηθεί ένα όνομα χρήστη και ένας κωδικός πρόσβασης. Αυτό είναι διαφορετικό για τους περισσότερους δρομολογητές, επομένως μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια αναζήτηση γύρω από τη δική σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε να αναζητάτε το προεπιλεγμένο όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του δρομολογητή σας πηγαίνοντας στο PortForward.com και ταιριάζοντας τον δρομολογητή σας με τους πολλούς δρομολογητές που έχετε δώσει.

Αφού μπείτε στο δρομολογητή σας μέσω του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης, βρείτε την ενότητα "Προώθηση θυρών" της διαμόρφωσης του δρομολογητή. Μπορείτε να εισάγετε οποιοδήποτε όνομα στην πτυχή "Όνομα διακομιστή", αλλά προσπαθήστε να το κρατήσετε κάτι που θα θυμάστε, όπως "Minecraft Server". Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη θύρα 25565 και για τη διεύθυνση IP, χρησιμοποιήστε τη διεύθυνση IP που σας έδωσε η Google. Ορίστε το πρωτόκολλο σε "Και τα δύο" και στη συνέχεια αποθηκεύστε!

05 του 05

Αυτό είναι! - Διασκεδάστε με το διακομιστή Minecraft σας!

Χαρακτήρες Minecraft. Τέιλορ Χάρις

Αυτό είναι! Πρέπει να έχετε ένα λειτουργικό διακομιστή Minecraft από αυτό το σημείο στη διαδικασία. Για να επιτρέψετε σε κάποιον να έρθει στο διακομιστή σας, δώστε σε κάποιον τη διεύθυνση IP και προσκαλέστε τα! Θα πρέπει να είναι σε θέση να συνδεθούν και θα πρέπει να μπορείτε να τα δείτε στον κόσμο σας!