Δημιουργία και συμπλήρωση πρόσθετων βιβλιοθηκών iPhoto

01 από 05

Δημιουργία και συμπλήρωση πρόσθετων βιβλιοθηκών iPhoto

Ευγένεια της Apple, Inc.

Μια βιβλιοθήκη iPhoto μπορεί να χωρέσει έως και 250.000 φωτογραφίες. Αυτές είναι πολλές εικόνες. στην πραγματικότητα, είναι τόσα πολλά που μπορεί να αναρωτιέστε γιατί θα χρειαστεί ποτέ να σπάσετε την υπάρχουσα βιβλιοθήκη iPhoto σε πολλαπλές. Η απάντηση είναι ότι πιθανότατα δεν χρειάζεται να σπάσετε μια ενιαία βιβλιοθήκη, αλλά ίσως να θέλετε να την κάνετε ούτως ή άλλως, για να οργανώσετε καλύτερα τις εικόνες σας ή για να βελτιώσετε την απόδοση του iPhoto. Με τη χρήση πολλαπλών βιβλιοθηκών, μπορείτε να μειώσετε τον συνολικό αριθμό των φωτογραφιών που πρέπει να φορτώσει το iPhoto, εξασφαλίζοντας έτσι πιο γρήγορη απόδοση.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρόνο επειδή ο χρόνος που χρειάζεται για να μετακινηθείτε σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη εικόνων μπορεί να είναι σημαντικός. Και ενώ τα άλμπουμ και τα έξυπνα άλμπουμ μπορούν να βοηθήσουν στην οργάνωση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι χρειάζεται ακόμα περισσότερο χρόνος για να βρείτε μια εικόνα, όταν πρέπει να προσπαθήσετε να καταλάβετε ποια από τα πολλά άλμπουμ σας περιέχει την εικόνα.

Πολλαπλές βιβλιοθήκες μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να εστιάσετε στο θέμα στο χέρι, αντί να αποσπούνται από μη σχετικές εικόνες.

Πολλαπλές βιβλιοθήκες iPhoto - Τι χρειάζεστε

Για να δημιουργήσετε πολλές βιβλιοθήκες iPhoto, θα χρειαστείτε τα εξής:

Άφθονο αποθηκευτικό χώρο. Ίσως να πιστεύετε ότι το μέγεθος του χώρου που χρησιμοποιείτε επί του παρόντος για τις εικόνες του iPhoto σας είναι αρκετό, αλλά κατά τη διαδικασία δημιουργίας πολλαπλών βιβλιοθηκών θα αντιγράψετε κάποιες εικόνες master του iPhoto. Αυτό μπορεί να απαιτεί μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ανάλογα με τη μορφή που αποθηκεύουν οι πλοίαρχοι (JPEG, TIFF ή RAW ).

Αφού ολοκληρώσετε τη δημιουργία πολλαπλών βιβλιοθηκών και είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μπορείτε να διαγράψετε τα διπλά, αλλά μέχρι τότε θα χρειαστείτε επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Ένα οργανωτικό σχέδιο. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε μια καλή ιδέα για το πώς θα οργανώσετε τις εικόνες σας σε πολλές βιβλιοθήκες. Δεδομένου ότι το iPhoto μπορεί να λειτουργήσει μόνο με μία και μόνη βιβλιοθήκη κάθε φορά, θα πρέπει να αποφασίσετε εκ των προτέρων πώς θα διαιρέσετε τις εικόνες σας. Κάθε βιβλιοθήκη πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο θέμα που δεν επικαλύπτει άλλες βιβλιοθήκες. Μερικά καλά παραδείγματα είναι η εργασία και το σπίτι, ή τοπία, διακοπές, και κατοικίδια ζώα.

Άφθονο ελεύθερου χρόνου. Ενώ η δημιουργία βιβλιοθηκών και η προσθήκη φωτογραφιών είναι μια σχετικά γρήγορη διαδικασία, μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο για να καταλήξει σε ένα καλό οργανωτικό σχέδιο. Δεν είναι ασυνήθιστο να περάσετε από πολλές επαναλήψεις μιας δομής βιβλιοθήκης πριν χτυπήσετε σε αυτό που αισθάνεται σωστό. Θυμηθείτε: Μέχρι να είστε βέβαιοι ότι είστε ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα, μην διαγράψετε τους διπλούς κύριους που αποθηκεύτηκαν στην αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto.

Με τα παραπάνω ως φόντο, ας ξεκινήσουμε με τη δημιουργία και τη γεφύρωση πολλών βιβλιοθηκών iPhoto.

Δημοσιεύθηκε: 4/18/2011

Ενημερώθηκε: 2/11/2015

02 του 05

Δημιουργήστε μια νέα βιβλιοθήκη iPhoto

Ενώ είναι αλήθεια ότι το iPhoto μπορεί να λειτουργήσει μόνο με μία βιβλιοθήκη κάθε φορά, υποστηρίζει πολλαπλές βιβλιοθήκες. Μπορείτε να επιλέξετε τη βιβλιοθήκη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά την εκκίνηση του iPhoto.

Η δημιουργία πρόσθετων βιβλιοθηκών iPhoto δεν είναι μια δύσκολη διαδικασία. Ενώ είναι αλήθεια ότι το iPhoto μπορεί να λειτουργήσει μόνο με μία βιβλιοθήκη κάθε φορά, υποστηρίζει πολλαπλές βιβλιοθήκες. Μπορείτε να επιλέξετε τη βιβλιοθήκη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε κατά την εκκίνηση του iPhoto.

Η διαδικασία δημιουργίας μιας βιβλιοθήκης iPhoto είναι αρκετά απλή. περιγράψαμε μια διαδικασία βήμα προς βήμα στη βιβλιοθήκη iPhoto - Πώς να δημιουργήσετε πολλές βιβλιοθήκες φωτογραφιών στον οδηγό του iPhoto '11 . Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό για να δημιουργήσετε τις βιβλιοθήκες του iPhoto που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε.

Οι νέες βιβλιοθήκες του iPhoto θα είναι κενές. Θα πρέπει να εξάγετε εικόνες από την αρχική βιβλιοθήκη του iPhoto και, στη συνέχεια, να τις εισαγάγετε στις βιβλιοθήκες που μόλις δημιουργήσατε. Θα βρείτε μερικές χρήσιμες οδηγίες, καθώς και μια βήμα προς βήμα περίγραμμα της διαδικασίας εξαγωγής / εισαγωγής, στην επόμενη σελίδα.

Δημοσιεύθηκε: 4/18/2011

Ενημερώθηκε: 2/11/2015

03 του 05

Εξαγωγή φωτογραφιών από το iPhoto

Υπάρχουν μερικές επιλογές για την εξαγωγή εικόνων iPhoto. Μπορείτε να εξαγάγετε τον μη επεξεργασμένο κύριο μια εικόνα ή την τρέχουσα έκδοση που έχετε επεξεργαστεί. Προτιμώ να εξαγάγω τον κύριο, για να διασφαλίσω ότι έχω πάντα την αρχική εικόνα από τη φωτογραφική μηχανή μου στις βιβλιοθήκες iPhoto μου.

Τώρα που δημιουργήσατε όλες τις βιβλιοθήκες iPhoto που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ήρθε η ώρα να τις συμπληρώσετε με κύριες εικόνες από την αρχική βιβλιοθήκη του iPhoto.

Αλλά πριν ξεκινήσουμε τη διαδικασία εξαγωγής, μια λέξη για τους πλοιάρχους του iPhoto έναντι των εκδόσεων που έχουν εκδοθεί. Το iPhoto δημιουργεί και διατηρεί έναν κύριο εικόνα κάθε φορά που προσθέτετε μια φωτογραφία στη βιβλιοθήκη του iPhoto. Ο κύριος είναι η αρχική εικόνα, χωρίς καμία από τις αλλαγές που μπορεί να εκτελέσετε αργότερα.

Παλαιότερες εκδόσεις των αποθηκευμένων iPhoto αρχικών εικόνων σε ένα φάκελο που ονομάζεται πρωτότυπα, ενώ οι νεότερες εκδόσεις του iPhoto ονομάζουν αυτό το ειδικό εσωτερικό φάκελο Masters. Τα δύο ονόματα είναι γενικά εναλλάξιμα, αλλά σε αυτόν τον οδηγό, θα χρησιμοποιήσω οποιονδήποτε όρο iPhoto εμφανίζεται σε συγκεκριμένες εντολές.

Υπάρχουν μερικές επιλογές για την εξαγωγή εικόνων iPhoto. Μπορείτε να εξαγάγετε τον μη επεξεργασμένο κύριο μια εικόνα ή την τρέχουσα έκδοση που έχετε επεξεργαστεί. Προτιμώ να εξαγάγω τον κύριο, για να διασφαλίσω ότι έχω πάντα την αρχική εικόνα από τη φωτογραφική μηχανή μου στις βιβλιοθήκες iPhoto μου. Το μειονέκτημα της εξαγωγής του master είναι ότι όταν το εισάγετε στις νέες βιβλιοθήκες του iPhoto, θα ξεκινήσετε από την αρχή. Τυχόν αλλαγές που ενδεχομένως έχετε πραγματοποιήσει στην εικόνα θα διαγραφούν, όπως και άλλες λέξεις-κλειδιά ή άλλα μεταδεδομένα που ενδέχεται να έχετε προσθέσει στην εικόνα.

Αν επιλέξετε να εξαγάγετε την τρέχουσα έκδοση μιας εικόνας, θα περιέχει οποιεσδήποτε τροποποιήσεις μπορεί να έχετε εκτελέσει σε αυτήν, καθώς και οποιεσδήποτε λέξεις-κλειδιά ή άλλα μεταδεδομένα που έχετε προσθέσει. Η εικόνα θα εξαχθεί στην τρέχουσα μορφή της, η οποία πιθανότατα είναι JPEG. Εάν η αρχική έκδοση της εικόνας ήταν σε άλλη μορφή, όπως το TIFF ή το RAW, η έκδοση που έχει επεξεργαστεί δεν θα έχει την ίδια ποιότητα, ειδικά αν είναι σε μορφή JPEG , η οποία είναι μια συμπιεσμένη έκδοση. Για το λόγο αυτό, πάντα επιλέγω να εξάγω τον κύριο μιας εικόνας όταν δημιουργώ νέες βιβλιοθήκες, παρόλο που σημαίνει λίγο περισσότερη δουλειά στο δρόμο.

Εξαγωγή εικόνων iPhoto

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο επιλογής και ξεκινήστε το iPhoto.
  2. Επιλέξτε την αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto από τη λίστα διαθέσιμων βιβλιοθηκών.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή.
  4. Επιλέξτε τις φωτογραφίες που θέλετε να εξαγάγετε σε μία από τις νέες βιβλιοθήκες iPhoto.
  5. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Εξαγωγή'.
  6. Στο παράθυρο διαλόγου Εξαγωγή, επιλέξτε την καρτέλα Εξαγωγή αρχείου.
  7. Χρησιμοποιήστε το αναδυόμενο μενού Kind για να επιλέξετε τη μορφή για την εξαγωγή των επιλεγμένων φωτογραφιών. Οι επιλογές είναι:

    Πρωτότυπο: Θα εξαχθεί το πρωτότυπο πρωτότυπο εικόνας στη μορφή αρχείου που χρησιμοποιείται από την κάμερά σας. (Εάν η φωτογραφία ήρθε σε μια πηγή διαφορετική από την κάμερα, θα διατηρήσει τη μορφή που ήταν όταν την εισήγατε για πρώτη φορά στο iPhoto.) Αυτό θα αποφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας, αλλά θα χάσετε οποιεσδήποτε επεξεργασίες που εκτελέσατε, μετά την εισαγωγή της εικόνας στο iPhoto.

    Τρέχουσα: Αυτή θα εξάγει την τρέχουσα έκδοση της εικόνας, με την τρέχουσα μορφή της εικόνας, συμπεριλαμβανομένων οποιωνδήποτε επεξεργασιών εικόνων και οποιωνδήποτε metatags.

    JPEG: Ίδιο με το τρέχον, αλλά εξάγει την εικόνα σε μορφή JPEG και όχι την τρέχουσα μορφή της. Τα αρχεία JPEG μπορούν να διατηρούν τίτλους, λέξεις-κλειδιά και πληροφορίες τοποθεσίας.

    TIFF: Ίδιο με το Current, αλλά εξάγει την εικόνα σε μορφή TIFF αντί για την τρέχουσα μορφή της. Τα TIFF μπορούν να διατηρούν τίτλους, λέξεις-κλειδιά και πληροφορίες τοποθεσίας.

    PNG: Ίδιο με το τρέχον, αλλά εξάγει την εικόνα σε μορφή PNG, αντί της τρέχουσας μορφής. Η PNH δεν διατηρεί τίτλους, λέξεις-κλειδιά ή πληροφορίες τοποθεσίας.

  8. Χρησιμοποιήστε το αναδυόμενο μενού ποιότητας JPEG για να επιλέξετε την ποιότητα της εικόνας που θέλετε να εξάγετε. (Το μενού αυτό είναι διαθέσιμο μόνο αν ορίσετε το Kind σε JPEG παραπάνω.)
  9. Όταν επιλέγετε JPEG ή TIFF ως το είδος, μπορείτε να επιλέξετε να συμπεριλάβετε την εικόνα Τίτλου και οποιεσδήποτε λέξεις-κλειδιά καθώς και τις πληροφορίες τοποθεσίας.
  10. Χρησιμοποιήστε το αναδυόμενο μενού Όνομα αρχείου για να επιλέξετε ένα από τα ακόλουθα ως όνομα για κάθε εξαγόμενη φωτογραφία:

    Χρήση τίτλου: Αν δώσατε στη φωτογραφία τίτλο στο iPhoto, ο τίτλος θα χρησιμοποιηθεί ως όνομα αρχείου.

    Χρήση ονόματος αρχείου: Αυτή η επιλογή θα χρησιμοποιεί το αρχικό όνομα αρχείου ως το όνομα της φωτογραφίας.

    Διαδοχική: Εισαγάγετε ένα πρόθεμα που θα έχει στη συνέχεια συνημμένους αριθμούς. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε το πρόθεμα Κατοικίδια, τα ονόματα των αρχείων θα είναι Pets1, Pets2, Pets3, κλπ.

    Όνομα άλμπουμ με αριθμό: Παρόμοια με την ακολουθία, αλλά το όνομα άλμπουμ θα χρησιμοποιηθεί ως πρόθεμα.

  11. Κάντε τις επιλογές σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εξαγωγή.
  12. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο διαλόγου που ανοίγει για να επιλέξετε μια τοποθεσία προορισμού για τις εξαγόμενες εικόνες. Προτείνω να επιλέξετε την επιφάνεια εργασίας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Νέο φάκελο για να δημιουργήσετε ένα φάκελο για τις εξαγόμενες εικόνες. Δώστε στο φάκελο ένα όνομα που σχετίζεται με τον τελικό προορισμό της βιβλιοθήκης. Για παράδειγμα, αν ένα σύνολο εξαγωγών προορίζεται για τη νέα σας βιβλιοθήκη κατοικίδιων ζώων, μπορείτε να καλέσετε τον φάκελο Εξαγωγές κατοικίδιων ζώων.
  13. Κάντε κλικ στο κουμπί OK αφού επιλέξετε έναν προορισμό.

Δημοσιεύθηκε: 4/18/2011

Ενημερώθηκε: 2/11/2015

04 του 05

Εισαγωγή φωτογραφιών στις νέες βιβλιοθήκες σας

Με όλες τις νέες βιβλιοθήκες iPhoto που δημιουργήσατε (σελίδα 2) και όλες τις εικόνες του iPhoto που εξάγονται από την αρχική βιβλιοθήκη του iPhoto (σελίδα 3), ήρθε η ώρα να εισαγάγετε τις φωτογραφίες σας στις κατάλληλες βιβλιοθήκες τους.

Με όλες τις νέες βιβλιοθήκες iPhoto που δημιουργήσατε (σελίδα 2) και όλες τις εικόνες του iPhoto που εξάγονται από την αρχική βιβλιοθήκη iPhoto (σελίδα 3), ήρθε η ώρα να εισάγετε τις φωτογραφίες σας στις κατάλληλες βιβλιοθήκες τους.

Αυτό είναι μακράν το ευκολότερο μέρος της διαδικασίας δημιουργίας και χρήσης πολλαπλών βιβλιοθηκών iPhoto. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να ξεκινήσουμε το iPhoto και να του πούμε ποια βιβλιοθήκη θα χρησιμοποιήσει. Στη συνέχεια, μπορούμε να εισαγάγουμε τις φωτογραφίες που εξήγαγαν προηγουμένως και να επαναλάβουμε τη διαδικασία για κάθε πρόσθετη βιβλιοθήκη.

Εισαγωγή στη νέα βιβλιοθήκη του iPhoto

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο επιλογής και ξεκινήστε το iPhoto.
  2. Επιλέξτε μία από τις νέες βιβλιοθήκες iPhoto από τη λίστα διαθέσιμων βιβλιοθηκών.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή.
  4. Από το μενού Αρχείο, επιλέξτε 'Εισαγωγή στη βιβλιοθήκη'.
  5. Στο παράθυρο διαλόγου που ανοίγει, μεταβείτε στο σημείο από το οποίο αποθηκεύσατε τις εξαγόμενες εικόνες για τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη. Επιλέξτε το φάκελο που περιέχει τις εξαγόμενες εικόνες και κάντε κλικ στο κουμπί Εισαγωγή.

Αυτός είναι ο μόνος λόγος για να γεμίσετε τη νέα σας βιβλιοθήκη iPhoto. Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε νέα βιβλιοθήκη iPhoto που δημιουργήσατε.

Μόλις γεμίσετε όλες τις βιβλιοθήκες του iPhoto με εικόνες, θα πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να εργαστείτε με κάθε βιβλιοθήκη. Η αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto είναι ακόμα διαθέσιμη. περιέχει όλες τις τρέχουσες εικόνες iPhoto και όλους τους κυρίους τους.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τη νέα δομή της βιβλιοθήκης του iPhoto, μπορείτε να διαγράψετε τις διπλές εικόνες από την αρχική βιβλιοθήκη, προκειμένου να αποκτήσετε κάποιο χώρο στο δίσκο, καθώς και να δώσετε στην αρχική βιβλιοθήκη του iPhoto λίγο πιο γρήγορη απόδοση.

Δημοσιεύθηκε: 4/18/2011

Ενημερώθηκε: 2/11/2015

05 του 05

Διαγραφή αντιγράφων από την αρχική βιβλιοθήκη iPhoto

Τώρα που όλες οι βιβλιοθήκες του iPhoto σας είναι γεμάτες με φωτογραφίες και έχετε πάρει το χρόνο για να δοκιμάσετε κάθε βιβλιοθήκη, για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως θέλετε, ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στα διπλά που αποθηκεύτηκαν στην αρχική σας βιβλιοθήκη του iPhoto.

Τώρα που όλες οι βιβλιοθήκες του iPhoto σας είναι γεμάτες με φωτογραφίες και έχετε πάρει το χρόνο για να δοκιμάσετε κάθε βιβλιοθήκη, για να βεβαιωθείτε ότι λειτουργεί όπως θέλετε, ήρθε η ώρα να πείτε αντίο στα διπλά που αποθηκεύτηκαν στην αρχική σας βιβλιοθήκη του iPhoto.

Αλλά προτού το κάνετε αυτό, συνιστώ ανεπιφύλακτα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχικών εικόνων, καθώς και όλων των βιβλιοθηκών iPhoto που δημιουργήσατε. Με όλες τις εικόνες που έχετε μετακομίσει, θα ήταν πολύ εύκολο για ένα ή δύο να πέσουν μεταξύ των ρωγμών. Και κατά τη διαδικασία καθαρισμού, ίσως καταλήξετε να αποστείλετε αυτές τις εικόνες προς τα σκουπίδια. Δημιουργώντας ένα αντίγραφο ασφαλείας τώρα θα μπορούσε να εξοικονομήσει κάποιες καρδιές κάτω από το δρόμο όταν συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν φωτογραφίες που δεν έχετε δει από την αναδιοργάνωση του iPhoto.

Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των βιβλιοθηκών σας iPhoto

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μέθοδο δημιουργίας αντιγράφων που επιθυμείτε, με εξαίρεση το Time Machine . Το Time Machine δεν είναι ένας τρόπος για την αρχειοθέτηση δεδομένων για μεταγενέστερη χρήση. Με την πάροδο του χρόνου, το Time Machine μπορεί να διαγράψει τα παλαιότερα αρχεία για να κάνει δρόμο για νεότερες εκδόσεις. αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το Time Machine. Σε αυτή την περίπτωση, θέλετε να δημιουργήσετε ένα αρχείο των βιβλιοθηκών σας iPhoto, το οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση αύριο ή δύο χρόνια από αύριο.

Ο πιο απλός τρόπος δημιουργίας ενός αρχείου είναι να αντιγράψετε τις βιβλιοθήκες iPhoto σε μια άλλη μονάδα δίσκου ή να τις εγγράψετε σε CD ή DVD.

Διαγράψτε την αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto

Η διαδικασία διαγραφής είναι απλή. Ανοίξτε την αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto στο iPhoto και σύρετε τις διπλές εικόνες στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στην πλευρική γραμμή του iPhoto. Αφού τα αντίγραφα βρίσκονται στον κάδο απορριμμάτων, μπορείτε να τα διαγράψετε οριστικά μόνο με ένα κλικ του ποντικιού ή δύο.

  1. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο επιλογής και ξεκινήστε το iPhoto.
  2. Επιλέξτε την αρχική βιβλιοθήκη iPhoto από τη λίστα διαθέσιμων βιβλιοθηκών.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογή.
  4. Στην πλευρική γραμμή του iPhoto, επιλέξτε Εκδηλώσεις ή Φωτογραφίες. (Δεν μπορείτε να απορρίψετε εικόνες από τα άλμπουμ ή τα έξυπνα άλμπουμ, επειδή είναι απλά δείκτες στις εικόνες.)
  5. Επιλέξτε τις εικόνες και μεταφέρετε τις μικρογραφίες στο εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων στην πλαϊνή γραμμή ή κάντε δεξί κλικ σε μια επιλεγμένη εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί Κάδος απορριμμάτων.
  6. Επαναλάβετε έως ότου όλες οι φωτογραφίες που μετακινήσατε σε άλλη βιβλιοθήκη έχουν τοποθετηθεί στον κάδο απορριμμάτων.
  7. Κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο Κάδος απορριμμάτων στην πλευρική γραμμή του iPhoto και επιλέξτε 'Άδειασμα κάδου απορριμμάτων' από το αναδυόμενο μενού.

Αυτό είναι; όλες οι διπλές φωτογραφίες έχουν εξαφανιστεί. Η αρχική σας βιβλιοθήκη iPhoto θα πρέπει τώρα να είναι εξίσου λεπτή και μεσαία με τις υπόλοιπες βιβλιοθήκες του iPhoto που δημιουργήσατε.

Δημοσιεύθηκε: 4/18/2011

Ενημερώθηκε: 2/11/2015