Απόκριες ταπετσαρίες για Mac ή Windows

Προσθέστε ένα ωραίο άγγιγμα στην οθόνη της επιφάνειας εργασίας σας με ταπετσαρία Απόκριες

Απόκριες είναι μια αγαπημένη διακοπές για πολλούς, έτσι πολλοί άνθρωποι ντύνονται τα σπίτια τους με την κατάλληλα ghoulish ενδυμασία. Αλλά μην σταματάτε με το σπίτι!

Εξυπηρετήστε την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας με τρομακτικές ρίγη και συγκινήσεις. Εδώ είναι μερικές ιστοσελίδες διασκέδασης όπου μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ταπετσαρία επιφάνειας αποκριών ή υπόβαθρα. Δεδομένου ότι είναι μόνο εικόνες, όλα αυτά τα υπόβαθρα θα πρέπει να λειτουργούν εξαιρετικά σε Windows ή Mac. απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό μέγεθος για σας συγκεκριμένη οθόνη!

Απόκριες ταπετσαρίες

Spooky πεδίο με αποκριές χαρακτήρες. Ευγενική προσφορά του Halloween Wallpapers Blog

Η ιστοσελίδα Halloween Wallpapers περιέχει μια σειρά θεματικών ταπετσαριών που θα είναι ένα χτύπημα για το Halloween. Οι ταπετσαρίες κυμαίνονται από Halloween κουκουβάγιες, άγγελοι και γοτθικές σκηνές μέχρι χαριτωμένα κατοικίδια ζώα, σκηνές βικτωριανής εποχής και ζωγραφισμένα και παραδοσιακά φάντασμα και ξωτικά.

Απόκριες Wallpapers ενημερώνει τις εικόνες της σε τακτική βάση, με πολλές από τις εικόνες που προστέθηκαν κατά τους μήνες πριν από την Απόκριες, οπότε να είστε σίγουροι και να ελέγξετε πίσω εδώ πριν από τη μεγάλη μέρα για νέα ταπετσαρία που θα χρησιμοποιήσει.

Υπάρχουν πολλές wallpapers αποκριών για να διαλέξετε, και όλα είναι πλούσια λεπτομερή, απλά περιμένουν να διακοσμήσετε την επιφάνεια εργασίας σας. Περισσότερο "

Φανταχτερό στο Fun Halloween Wallpaper

Ένα κλασικό στοιχειωμένο σπίτι. Ευγενική προσφορά του κουνελιού νύχτας

Η ιστοσελίδα ισορροπίας έχει μια πολύ ωραία συλλογή αποκριών ταπετσαρίας έτοιμη να σας τρομάξει ή να σας κάνει να γελάσετε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, μπορείτε να επιλέξετε από 43 διαφορετικές εικόνες.

Όταν βρείτε μια εικόνα που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει κλικ στο σύνδεσμο Περισσότερα για να επισκεφθείτε πραγματικά τους ιστότοπους λήψης. Αυτό το βήμα σάς επιτρέπει να κάνετε λήψη της σωστά μεγέθους εικόνας για την οθόνη σας. Περισσότερο "

Αποκριάτικα Ταπετσαρίες

Τα σκυλιά μας λένε ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από μια γάτα στην επιφάνεια εργασίας. Ευγενική προσφορά του WallpaperOrginals.com

Σταματήστε από το GraphicFreebies.com για 24 εκπληκτικά ευχάριστες εικόνες φόντου για τον υπολογιστή σας. Τα στοιχειωμένα σπίτια, οι σκελετοί, οι μάγισσες, οι γάτες και τα τεχνάσματα μπορούν να διακοσμήσουν την επιφάνεια εργασίας σας.

Η διαδικασία λήψης των εικόνων σε GraphicFreebies δεν είναι πολύ σαφής, αλλά είναι αρκετά εύκολη.

  1. Απλά κάντε κλικ σε μια μικρογραφία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για την ταπετσαρία σας Halloween. Θα φορτωθεί μια νέα σελίδα που περιέχει την εικόνα σε ελαφρώς μεγαλύτερη κλίμακα.
  2. Κάντε δεξί κλικ σε αυτήν τη νέα εικόνα.
  3. Επιλέξτε Άνοιγμα εικόνας στα Νέα Windows από το αναδυόμενο μενού.
  4. Θα εμφανιστεί τώρα η εικόνα πλήρους μεγέθους. Μπορείτε να επιλέξετε Αποθήκευση ως από το μενού Αρχείο του προγράμματος περιήγησης και να αποθηκεύσετε την εικόνα στο Mac σας.
Περισσότερο "

IconFactory: Ο αδιάφορος ιππέας

Ο αδιάκριτος ιππέας βόλτες και πάλι. Ευγενική προσφορά του Dave Brasgalla / του IconFactory

"Ο άπιστος ιππέας" από τον Dave Brasgalla ήταν ένα από τα αγαπημένα wallpapers της επιφάνειας εργασίας που χρησιμοποιούμε. Έχει ακριβώς το σωστό ποσό spookiness χωρίς να είναι τρομακτικό.

Ο Dave Brasgalla βάζει το δικό του γύρισμα στην ιστορία της Ουάσιγκτον Irving σχετικά με τον Αδιαφορούμενο Ιππέα σε αυτή την εικόνα υψηλής ποιότητας για την επιφάνεια εργασίας σας. Περισσότερο "

Ilona Melis Holiday Desktop Εικόνες

Κατεβαίνοντας στο μπουντρούμι. Ilona Melis

Η Ilona Melis έχει την αίσθηση ότι συλλαμβάνει το φως και τις σκιές της αποκριάς σε αυτά τα oldies αλλά και τα καλούδια. Τέσσερις εικόνες επιφάνειας εργασίας είναι διαθέσιμες, ομαδοποιούνται σε δύο λήψεις. Το πρώτο στοιχείο λήψης περιλαμβάνει τα "Ghost" και "Dungeon". Το δεύτερο λήμμα περιλαμβάνει το "The Claw" και "In the Closet".

  1. Είναι καλύτερο να κατεβάσετε το μεγαλύτερο μέγεθος 1152x870. Μόλις κάνετε κλικ στον σύνδεσμο μεγέθους, η ταπετσαρία θα μεταφορτωθεί σε μορφή hqx.
  2. Μόλις ολοκληρωθεί η λήψη, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο Ghost_Dungeon_1152x870.hqx ή στο αρχείο Claw_inTheCloset_1152x870.hqx.
  3. Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα μήνυμα σφάλματος που αναφέρει ότι τα αρχεία Stuffit δεν υποστηρίζονται. Στη συνέχεια, θα βρείτε ένα συμπιεσμένο αρχείο .sit στον ίδιο φάκελο με το αρχείο .hqx.
  4. Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο .sit για να ολοκληρώσετε την αποσυμπίεση και να αποθηκεύσετε την ταπετσαρία στο Mac. Εάν δεν μπορείτε να αναπτύξετε το αρχείο .sit, μπορεί να χρειαστείτε ένα βοηθητικό πρόγραμμα συμπίεσης τρίτου μέρους όπως το UnArchiver .

Περισσότερο "

VLADSTUDIO Αποκριές στο Midnight Forest

Το Απόκριες του Vlad Studio στο Midnight Forest. Ευγενική προσφορά του VLADSTUDIO

Το VLADSTUDIO προσφέρει το «Απόκριες στο Midnight Forest» ως δωρεάν download κατάλληλο για χρήση ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες που πληρώνουν μια συνδρομή συνδρομής τριών, έξι ή δώδεκα μηνών έχουν πρόσβαση σε όλες τις υψηλής ποιότητας εικόνες φόντου στον ιστότοπο VLADSTUDIO, καθώς και αρχεία προέλευσης Photoshop, σεμινάρια και άλλες υπηρεσίες. Περισσότερο "

VLADSTUDIO: Μια συλλογή αποκριών ταπετσαρίας

Απόκριες φαντάσματα. Ευγενική προσφορά του VLADSTUDIO

Η συλλογή VLADSTUDIO από 11 wallpaper με θέμα τα Halloween είναι ακριβώς το πράγμα για να ετοιμάσετε το Mac σας για αυτές τις πολύ δημοφιλείς διακοπές. Αυτές οι εξαιρετικά λεπτομερείς και εκπληκτικές εικόνες είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να διακοσμήσετε το Mac desktop για αποκριές.

Η VLADSTUDIO προσφέρει αυτές τις εικόνες ως δωρεάν downloads κατάλληλες για χρήση ως ταπετσαρία στην επιφάνεια εργασίας. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες που πληρώνουν μια συνδρομή συνδρομής τριών, έξι ή δώδεκα μηνών έχουν πρόσβαση σε όλες τις υψηλής ποιότητας εικόνες φόντου στον ιστότοπο VLADSTUDIO, καθώς και αρχεία προέλευσης Photoshop, σεμινάρια και άλλες υπηρεσίες. Περισσότερο "

Αμερικανικές Χαιρετισμοί-Οκτώβριος Ταπετσαρίες

Spooky Pooches ταπετσαρία. Με ευγένεια των αμερικανικών χαιρετισμών

Το American Greetings προσφέρει 16 διαφορετικές ταπετσαρίες για το Halloween. Οι ταπετσαρίες είναι φανταχτερά - ακριβώς το πράγμα για την οικογένεια Mac. Η συλλογή περιλαμβάνει μερικές εξαιρετικές προσφορές. Αν είστε λάτρης σκυλιών, δεν θα θέλετε να χάσετε Spooky Pooches. Εάν είστε περισσότερο από ένα πρόσωπο γάτα, μια τσιμπημένη τσιμπούρι μπορεί να χτυπήσει πολύ κοντά στο σπίτι. Περισσότερο "

Απόκριες: Trick ή Treat; (Έκδοση Pac-Man)

Ευγενική προσφορά του Vlad Gerasimov

Εισήχθη πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, το Pac-Man είναι ένα από τα πιο γνωστά παιχνίδια arcade που δημιουργήθηκαν ποτέ. Το Απόκριες: Trick ή Treat; (Pac-Man Edition) ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας από το Vladstudio διατίθεται σε πολλά μεγέθη, από 800x600 pixels έως 2560x1440 pixels και είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Περισσότερο "

Απόκριες

Ευγενική παραχώρηση = UnidColor

"Απόκριες" είναι μια όμορφη ψηφιακή ζωγραφική ενός ανεμοδαρμένου, ελαφρά θυελλώδη βράδυ πτώσης. Το ζεστό φωτισμένο σπίτι σας καλωσορίζει, αν και είναι δελεαστικό να παραμείνετε και να θαυμάσετε τις κολοκύθες. Αυτή η εικόνα θα φαινόταν ιδιαίτερα καλή σε μια οθόνη ευρείας οθόνης. Περισσότερο "