Οι καλύτερες εφαρμογές iPad για μουσικούς

Πουθενά δεν έχει υιοθετηθεί το iPad πιο εύκολα από τη μουσική βιομηχανία. Υπάρχουν όλα τα είδη των τακτοποιημένων πραγμάτων που μπορείτε να κάνετε με το iPad, συνδέοντας μια κιθάρα χρησιμοποιώντας το iRig και χρησιμοποιώντας το ως επεξεργαστή εφέ για την καταγραφή και μικροαλλαγές μουσικής χρησιμοποιώντας το iPad σας ως ψηφιακό σταθμό εργασίας. Μπορείτε ακόμη να μάθετε ένα όργανο χρησιμοποιώντας το iPad ως δάσκαλο. Έτσι πού να ξεκινήσετε σε όλη αυτή την καλοσύνη; Έχουμε παραγγείλει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για μουσικούς.

Γιούσιος

Getty Images / Kris Connor

Αν είστε νέοι στο μουσικό σας όργανο, ο Yousician είναι η τέλεια εφαρμογή. Ακόμα κι αν παίζετε λίγο, ο Γιούσιος μπορεί να είναι ένα εύχρηστο εργαλείο. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να παίζετε μαζί της με τρόπο παρόμοιο με μουσικά παιχνίδια όπως το Rock Band. Ωστόσο, αντί για σημειώσεις που έρχονται κατευθείαν σε σας, οι σημειώσεις εμφανίζονται στα δεξιά και μετακινηθείτε προς τα αριστερά. Αυτό είναι παρόμοιο με την ανάγνωση της μουσικής και σχεδόν ακριβώς το ίδιο με την ανάγνωση του tablature, οπότε αν μαθαίνετε κιθάρα, θα μάθετε να διαβάζετε την καρτέλα ταυτόχρονα. Για το πιάνο, το φύλλο μουσικής ρέει με παρόμοιο τρόπο, αλλά παίρνετε ένα «εξαπατημένο φύλλο» με τα πλήκτρα πιάνου που φωτίζονται για να σας βοηθήσουν. Περισσότερο "

Μπάντα του γκαράζ

Εύκολα η πιο δημοφιλής εφαρμογή μουσικής, το GarageBand πακετάρει σε αρκετή λειτουργικότητα για σχετικά χαμηλή τιμή. Πρώτα απ 'όλα, είναι ένα στούντιο ηχογράφησης. Όχι μόνο μπορείτε να εγγράψετε κομμάτια, μπορείτε επίσης να παίξετε με τους φίλους από απόσταση μέσω εικονικών συνόδων jam. Και αν δεν έχετε το εργαλείο σας μαζί σας, το GarageBand διαθέτει μια σειρά εικονικών οργάνων. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτά τα όργανα με έναν ελεγκτή MIDI, οπότε αν χτυπήσει σε μια συσκευή αφής δεν σας δίνει τη σωστή αίσθηση για την παραγωγή μουσικής, μπορείτε να συνδέσετε ένα πληκτρολόγιο MIDI. Το καλύτερο από όλα, το GarageBand είναι ελεύθερο σε όποιον έχει αγοράσει iPad ή iPhone μέσα στα τελευταία χρόνια. Περισσότερο "

Μουσικό Στούντιο

Το Music Studio είναι για όσους αγαπούν την έννοια του GarageBand αλλά αισθάνονται ότι περιορίζονται από τους περιορισμούς τους. Η βασική ιδέα είναι η ίδια: παρέχει εικονικά όργανα σε περιβάλλον στούντιο που επιτρέπει τη δημιουργία μουσικής. Αλλά το Music Studio προσθέτει περισσότερες δυνατότητες αλληλουχίας, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας κομματιών, προσθήκης εφέ και σύνταξης πρόσθετων σημειώσεων με το ψηφιακό εργαλείο μολυβιού. Το Music Studio διαθέτει επίσης ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που μπορείτε να κατεβάσετε, ώστε να μπορείτε να επεκτείνετε τους ήχους σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Περισσότερο "

Hokusai Audio Editor

Θέλετε να χαλαρώσετε τα εικονικά όργανα αλλά να διατηρήσετε την ικανότητα εγγραφής; Δεν χρειάζεται να πάτε με μια πιο ακριβή επιλογή. Το Hokusai Audio Editor σάς επιτρέπει να καταγράφετε πολλά κομμάτια, να αντιγράφετε και να επικολλάτε τμήματα του κομματιού και να εφαρμόζετε διαφορετικά φίλτρα και εφέ στα κομμάτια σας. Το καλύτερο από όλα είναι ότι το πακέτο βάσης είναι δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής που σας επιτρέπουν να επεκτείνετε τις δυνατότητες της εφαρμογής με νέα εργαλεία όπως σύνθεση κόκκων, χρονοδιάγραμμα, αντίσταση, διαμόρφωση κλπ. Περισσότερα »

ThumbJam

Το ThumbJam είναι ένα εικονικό όργανο ειδικά σχεδιασμένο για iPad, iPhone και iPod Touch. Αντί να παρέχετε ένα πληκτρολόγιο οθόνης που συνδέεται με τους ήχους οργάνων, η ThumbJam μετατρέπει τη συσκευή σας σε όργανο. Επιλέγοντας ένα κλειδί και μια κλίμακα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αντίχειρά σας για να μετακινηθείτε προς τα πάνω και προς τα κάτω τις σημειώσεις και να κυλήσετε τη συσκευή ώστε να παρέχει διαφορετικά εφέ, όπως η κλίση του βήματος. Αυτό το καθιστά έναν μοναδικό και διαισθητικό τρόπο να «παίζει» το iPad σας. Περισσότερο "

DM1 - Η μηχανή τυμπάνου

Ένας χώρος όπου το iPad πραγματικά υπερέχει είναι σαν τυμπάνου. Ενώ παίζει ένα εικονικό πιάνο ή κιθάρα στην οθόνη αφής μπορεί να είναι λίγο αμήχανη, με την έλλειψη αίσθησης αφής που οδηγεί σε χαμένες σημειώσεις, η οθόνη αφής παρέχει μια αρκετά καλή απομίμηση των μαξιλαριών τυμπάνων. Μπορεί να μην έχετε την ευαισθησία αφής ή τα προηγμένα χαρακτηριστικά των πραγματικών μαξιλαριών τυμπάνων, αλλά για όσους επιθυμούν να χτυπήσουν ένα ρυθμό, το DM1 είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα και πολύ φθηνότερο από ένα πραγματικό τύμπανο. Μαζί με τα μαξιλάρια τυμπάνων, το DM1 περιλαμβάνει έναν sequencer βημάτων, έναν μίκτη και έναν συνθέτη τραγουδιού.

Δεν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματα; Το Rhythm Pad είναι μια καλή εναλλακτική λύση για το DM1 και έχει μια δωρεάν έκδοση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το ελέγξετε. Περισσότερο "

Animoog

Οι φίλοι του συνθέτη θα αγαπήσουν τον Animoog, έναν πολυφωνικό συνθέτη σχεδιασμένο ειδικά για το iPad. Το Animoog περιλαμβάνει κυματομορφές από κλασικούς ταλαντωτές Moog και επιτρέπει στους χρήστες να διερευνήσουν πλήρως το χώρο αυτών των ήχων. Σε $ 29.99, είναι εύκολα η πιο ακριβή εφαρμογή σε αυτόν τον κατάλογο, αλλά για εκείνους που θέλουν μια πραγματική εμπειρία synth από το iPad τους, το Animoog είναι ο τρόπος να πάει. Το Animoog υποστηρίζει το MIDI, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον δικό σας ελεγκτή MIDI για να δημιουργήσετε τον ήχο ή απλά να χρησιμοποιήσετε τη διεπαφή αφής. Περισσότερο "

AmpliTube

Το AmpliTube μετατρέπει το iPad σε επεξεργαστή πολλαπλών εφέ. Δεν είναι κάτι που θα αντικαταστήσει τα εργαλεία σας σε ένα περιβάλλον συναυλιών, το AmpliTube μπορεί να είναι μια μεγάλη πρακτική βοήθεια, ειδικά για τον ταξιδιώτη μουσικό που δεν θέλει να συνδέσει μια δέσμη των εργαλείων μόνο για το noodle στην κιθάρα. Εκτός από διαφορετικά μοντέλα ενισχυτών και κιβώτια stomp, το AmpliTube διαθέτει εργαλεία όπως ενσωματωμένο δέκτη και συσκευή εγγραφής. Θα χρειαστείτε iRig ή παρόμοιο προσαρμογέα για να συνδέσετε την κιθάρα σας στο iPad σας και να χρησιμοποιήσετε το AmpliTube. Περισσότερο "

insTuner-Χρωματικός δέκτης

Το insTuner είναι ένας μεγάλος χρωματικός δέκτης που θα λειτουργήσει με οποιοδήποτε όργανο με χορδές. Η εφαρμογή διαθέτει το πρότυπο μετρητή συχνότητας καθώς και έναν σταθερό τροχό σημείωσης, ο οποίος σας δίνει μια ωραία οπτική αίσθηση για το γήπεδο που παράγεται. το insTuner υποστηρίζει tuning μέσω του μικροφώνου ή μέσω γραμμής-in τρόπους, όπως η χρήση iRig για να γαντζώσει την κιθάρα σας στο iPad σας. Εκτός από τον συντονισμό, η εφαρμογή περιλαμβάνει μια γεννήτρια τόνων για συντονισμό από το αυτί. Καλές εναλλακτικές λύσεις για το insTuner περιλαμβάνουν AccuTune και Cleartune. Περισσότερο "

Pro Metronome

Το μετρονόμο είναι βασικό σε οποιοδήποτε οπλοστάσιο μουσικής, και το Pro Metronome παρέχει ένα βασικό μετρονόμο που θα πρέπει να λειτουργεί καλά για τις περισσότερες μουσικές ανάγκες. Η εφαρμογή διαθέτει μια εύχρηστη διασύνδεση που σας επιτρέπει να ορίσετε την υπογραφή ώρας, να την χρησιμοποιήσετε στο παρασκήνιο και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να προβάλετε μια οπτική αναπαράσταση στην τηλεόρασή σας. Περισσότερο "

TEFview

Οι κιθαρίστες που ασχολούνται με την ταμπλαρία θα αγαπήσουν την TEFview. Αυτή η βιβλιοθήκη καρτελών διαθέτει αναπαραγωγή MIDI με έλεγχο ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να την επιβραδύνετε κατά την εκμάθηση του τραγουδιού και να την επιταχύνετε μόλις το καταλάβετε. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε την καρτέλα από την εφαρμογή και να μοιραστείτε αρχεία μέσω Wi-Fi ή να τα στείλετε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο. Το TEFview υποστηρίζει τα αρχεία TablEdit εκτός από τα αρχεία XML ASCII, MIDI και Music. Περισσότερο "

Εννοια

Η έννοια είναι ένας επεξεργαστής σημειώσεων που επιτρέπει την αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας ήχους που έχουν καταγραφεί από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Οι σημειώσεις μπορούν να εισαχθούν χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης και το Notion υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων vibrato, στροφές, διαφάνειες, αρμονικές, κλπ. Notion υποστηρίζει πρότυπη μουσική σημειογραφία καθώς και tablature και επιτρέπει την ανταλλαγή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Υποστηρίζει αρχεία PDF, MusicXML, WAV, AAC και Midi και μπορεί να εισαγάγει σημειώσεις από το GuitarPro 3-5. Περισσότερο "