Οι καλύτεροι επεξεργαστές HTML WYSIWYG HTML

Αυτοί είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές WYSIWYG HTML για Windows

Οι επεξεργαστές WYSIWYG είναι επεξεργαστές HTML που προσπαθούν να προβάλλουν μια ιστοσελίδα, όπως θα εμφανίζεται σε ένα πρόγραμμα περιήγησης - "Τι βλέπετε είναι αυτό που λαμβάνετε" ως το ακρωνύμιο. Αυτοί είναι οι οπτικοί επεξεργαστές, επομένως δεν χειρίζεστε γενικά τον κώδικα.

Έχω εξετάσει πάνω από 130 διαφορετικούς επεξεργαστές ιστού για Windows με πάνω από 40 διαφορετικά κριτήρια σχετικά με τους επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές. Οι παρακάτω είναι οι καλύτεροι επεξεργαστές WYSIWYG HTML για Windows, για λόγους από το καλύτερο στο χειρότερο.

Κάθε συντάκτης παρακάτω έχει βαθμολογία, ποσοστό και σύνδεσμο σε λεπτομερέστερη ανασκόπηση. Όλες οι κριτικές ολοκληρώθηκαν μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου 2010. Ο κατάλογος αυτός καταρτίστηκε στις 7 Νοεμβρίου 2010.

01 από 08

Adobe Dreamweaver

Adobe Dreamweaver. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Dreamweaver είναι ένα από τα πιο δημοφιλή επαγγελματικά πακέτα λογισμικού ανάπτυξης λογισμικού που είναι διαθέσιμα. Προσφέρει δύναμη και ευελιξία στη δημιουργία σελίδων που ικανοποιούν τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιώ το Dreamweaver για όλα από την ανάπτυξη JSP, XHTML, PHP και XML . Είναι μια καλή επιλογή για επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές, αλλά εάν εργάζεστε ως μοναχικός ελεύθερος επαγγελματίας, ίσως θελήσετε να δείτε μια εκδοχή του Creative Suite όπως το Web Premium ή το Design Premium για να έχετε δυνατότητα επεξεργασίας γραφικών, καθώς και άλλα χαρακτηριστικά όπως η επεξεργασία Flash.

Υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν διαθέτει το Dreamweaver CS5 -άλλα λείπουν για μεγάλο χρονικό διάστημα- και άλλα, όπως η επικύρωση HTML και οι γκαλερί φωτογραφιών, καταργήθηκαν στο CS5.

Έκδοση: CS5
Βαθμολογία: 235/76% Περισσότερα »

02 από 08

Adobe Creative Suite

Adobe Creative Suite Design Premium. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Αν είστε καλλιτέχνης γραφικών και σχεδιαστής ιστοσελίδων, θα πρέπει να εξετάσετε το Creative Suite Design Premium. Σε αντίθεση με το Design Standard, το οποίο δεν περιλαμβάνει το Dreamweaver, το Design Premium σας προσφέρει InDesign, Photoshop Extended, Illustrator, Flash, Dreamweaver, SoundBooth και Acrobat. Επειδή περιλαμβάνει το Dreamweaver έχει όλη τη δύναμη που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ιστοσελίδες. Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων που επικεντρώνονται περισσότερο στα γραφικά και λιγότερο στις αμιγώς HTML πτυχές της εργασίας θα εκτιμήσουν αυτή τη σουίτα για τα πρόσθετα γραφικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε αυτήν.

Έκδοση: CS5
Βαθμολογία: 215/69%

03 του 08

Microsoft Expression Studio Web Pro

Microsoft Expression Studio Web Pro. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Expression Studio Web Professional συνδυάζει το Web έκφρασης με τον σχεδιασμό έκφρασης και τον κωδικοποιητή έκφρασης για να σας δώσει μια πλήρη σουίτα γραφικών, βίντεο και WYSIWYG Web design.

Εάν είστε ανεξάρτητος σχεδιαστής ιστοσελίδων που χρειάζεται να είναι σε θέση να επεξεργαστείτε γραφικά σε κάτι πιο ισχυρό από το Paint, θα πρέπει να εξετάσετε το Expression Studio Web Professional. Αυτή η σουίτα συνδυάζει ακριβώς αυτό που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων χρειάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικές τοποθεσίες με ισχυρή υποστήριξη για γλώσσες όπως PHP, HTML, CSS και ASP.Net.

Αν θέλετε να αγοράσετε το Expression Web, αυτή είναι η σουίτα που χρειάζεστε. Το Expression Studio Web Professional περιλαμβάνει το Web έκφρασης μαζί με τα άλλα εργαλεία για την ίδια τιμή που η έκφραση Web χρησιμοποιούσε για την πώληση.

Έκδοση: 4
Βαθμολογία: 209/67%

04 του 08

NetObjects Fusion

NetObjects Fusion. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το Fusion είναι ένας πολύ ισχυρός επεξεργαστής HTML WYSIWYG. Συνδυάζει όλα τα καθήκοντα που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, του σχεδιασμού και του προγράμματος-πελάτη FTP. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ειδικές δυνατότητες στις σελίδες σας όπως το Captchas σε φόρμες και υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Fusion έχει επίσης μεγάλη υποστήριξη για την Ajax και δυναμικές ιστοσελίδες . Υπάρχει ακόμη και η υποστήριξη SEO ενσωματωμένη.

Εάν δεν είστε σίγουροι αν θέλετε το Fusion, θα πρέπει να δοκιμάσετε την δωρεάν έκδοση NetObjects Fusion Essentials.

Έκδοση: 11
Βαθμολογία: 179/58%

05 του 08

CoffeeCup HTML Editor

CoffeeCup HTML Editor. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το λογισμικό CoffeeCup κάνει σπουδαία δουλειά να παρέχει αυτό που θέλουν οι πελάτες τους για χαμηλή τιμή. Ο επεξεργαστής HTML CoffeeCup είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για τους σχεδιαστές ιστοσελίδων . Έρχεται με πολλά γραφικά, πρότυπα και πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως ο mapper εικόνας του CoffeeCup.

Έχω διαπιστώσει ότι αν ζητήσετε ένα χαρακτηριστικό, το CoffeeCup θα το προσθέσει ή θα δημιουργήσει ένα νέο εργαλείο για να το φροντίσει. Μόλις αγοράσετε τον επεξεργαστή HTML του CoffeeCup, θα λάβετε δωρεάν ενημερώσεις για τη ζωή.

Έκδοση: 2010 SE
Βαθμολογία: 175/56%

06 του 08

SeaMonkey

SeaMonkey. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Το SeaMonkey είναι το πακέτο εφαρμογών all-in-one του Mozilla. Περιλαμβάνει πρόγραμμα περιήγησης στο Web, πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ομάδων συζήτησης, πρόγραμμα-πελάτη συνομιλίας IRC και συνθέτη, τον επεξεργαστή σελίδας WYSIWYG HTML.

Ένα από τα ωραία πράγματα για τη χρήση του SeaMonkey είναι ότι έχετε ενσωματωμένο το πρόγραμμα περιήγησης, οπότε ο έλεγχος είναι ένα αεράκι. Επιπλέον, είναι ένας δωρεάν επεξεργαστής WYSIWYG με ενσωματωμένο πρόγραμμα-πελάτη FTP για τη δημοσίευση των ιστοσελίδων σας.

Έκδοση: 2.0.8
Βαθμολογία: 139/45% Περισσότερα »

07 του 08

Amaya

Amaya. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η Amaya είναι ο επεξεργαστής W3C WYSIWYG HTML. Λειτουργεί επίσης ως πρόγραμμα περιήγησης στο Web.

Η Amaya επικυρώνει την HTML σας καθώς δημιουργείτε τη σελίδα σας. Σας παρουσιάζει τη δομή δέντρου των εγγράφων σας στο web, έτσι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να μάθετε να κατανοείτε το DOM και πώς φαίνονται τα έγγραφά σας στο δέντρο εγγράφων.

Η Amaya διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά που οι περισσότεροι σχεδιαστές ιστοσελίδων δεν θα χρησιμοποιήσουν ποτέ, αλλά εάν θέλετε να είστε σίγουροι ότι οι σελίδες σας συμμορφώνονται με τα πρότυπα του W3C , αυτό είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα επεξεργασίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Έκδοση: 11.3.1
Βαθμολογία: 135/44%

08 από 08

Evrsoft Αρχική Σελίδα

Evrsoft Αρχική Σελίδα. Οθόνη πυροβόλησε ο J Kyrnin

Η πρώτη σελίδα του Evrsoft είναι ένας επεξεργαστής κειμένου και WYSIWYG HTML για Windows που προσφέρει πολλά από τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από ένα επαγγελματικό πακέτο επεξεργασίας ιστοσελίδων.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του επεξεργαστή Evrsoft: Evrsoft First Page 2006 και Evrsoft 1st Page 2000.

Έκδοση: 3
Βαθμολογία: 134/43%

Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρόγραμμα επεξεργασίας HTML; Γράψτε μια κριτική!

Έχετε έναν επεξεργαστή ιστού που αγαπάτε ή θελήσετε απολύτως; Γράψτε μια επισκόπηση του επεξεργαστή HTML σας και αφήστε τους άλλους να γνωρίζουν ποιος συντάκτης νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος.