Πώς να αλλάξετε τη γλώσσα του Checker Verification στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Πληκτρολογώ "αλουμίνιο", και ψάχνετε για "αλουμίνιο"? Γράφω "χρώμα", και προτείνετε "χρώμα"? μπορείτε να μπλοκάρει στο "συνειδητοποιούν", και εγώ cringe στην "συνειδητοποιούν".

Ακόμα και -ή ενδεχομένως ειδικότερα-ήσσονος σημασίας διαφορές στην ορθογραφία μεταξύ στενά συσχετιζόμενων γλωσσών και διαλέκτων μπορεί να κάνει τη ζωή σκληρή με έναν ορθογραφικό έλεγχο και τη χρησιμότητα του (αν όχι αρνητική) χρησιμότητα.

Στο Yahoo! Mail , οι πιθανότητες δεν χρειάζεται να παλέψετε με τις προτάσεις του ορθογραφικού ελέγχου : μπορείτε να επιλέξετε όχι μόνο από τις γλώσσες αλλά και συχνά από τις κύριες γεύσεις και διαλέκτους της γλώσσας. Χρήσιμα, Yahoo! Το Mail μπορεί επίσης να ρίξει μια ματιά σε ένα μήνυμα που συνθέτετε - και να καθορίσετε τη γλώσσα στην οποία γράφεται κυρίως.

Εσείς, με τη σειρά τους, μπορείτε να διαλέξετε τη γλώσσα του ορθογραφικού ελέγχου για κάθε μήνυμα που γράφετε στο Yahoo! Mail, φυσικά? μπορείτε, επίσης, να αλλάξετε τη γλώσσα που έχει οριστεί ως προεπιλεγμένη ρύθμιση.

Αλλαγή της γλώσσας του Checker Ορθογραφίας στο Yahoo! Ταχυδρομείο

Για να επιλέξετε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο ορθογραφίας στο Yahoo! Αλληλογραφία για ένα μεμονωμένο μήνυμα που συνθέτετε:

Αλλάξτε την προεπιλεγμένη γλώσσα για το Yahoo! Ορθογραφικός έλεγχος αλληλογραφίας

Για να επιλέξετε τη γλώσσα που χρησιμοποιείται από προεπιλογή για τον ορθογραφικό έλεγχο νέων μηνυμάτων στο Yahoo! Ταχυδρομείο:

(Ενημέρωση Οκτωβρίου 2013)