Οι καλύτερες ιστοσελίδες αναζήτησης δωρεάν αποκλεισμού

Δεν χρειάζεται να είστε ένας μεσίτης για να βρείτε έναν αποκλεισμό για να αγοράσετε

Οι κτηματομεσίτες δεν είναι οι μόνοι που μπορούν να κατασκοπεύσουν πολλά για τα αποκλεισμένα ή αναξιοπαθούντα σπίτια. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον κατάλογο των ελεύθερων αναζητήσεων σε απευθείας σύνδεση βάσεις δεδομένων μπορείτε να βρείτε τα σπίτια σε αποκλεισμό, προ-αποκλεισμού, REO (Real Estate Ιδιοκτησία), κατασχέθηκαν, ή αναξιοπαθούντα ακίνητα σχεδόν τόσο εύκολο όσο οποιοσδήποτε στην επιχείρηση ακίνητων περιουσιών. Και ως επί το πλείστον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να πραγματοποιήσετε τις αναζητήσεις σας από το σπίτι.

Ακόμη καλύτερα, οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν ή με μικρή συνδρομή που περιλαμβάνει συνήθως δωρεάν δοκιμαστική περίοδο.

Τράπεζα REO

Τράπεζα Ιδιοκτησία αποκλεισμού ιδιοκτησίας. Ο Justin Sullivan / Getty Images

REO είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει ένα ακίνητο που έχει επιστρέψει πίσω στον δανειστή μετά από μια δημοπρασία αποκλεισμού δεν έχει βρει έναν αγοραστή. Αυτό δεν σημαίνει ότι το ακίνητο είναι σε τόσο κακή κατάσταση που κανείς δεν το θέλησε, σημαίνει μόνο ότι δεν πληρούται η απαιτούμενη αρχική προσφορά, η οποία συνήθως ορίζεται στο ποσό του δανείου. Όταν το δάνειο σε αξία είναι υψηλό, η ιδιοκτησία μπορεί να μην είναι προσφορά και το περιουσιακό στοιχείο επιστρέφει στον δανειστή.

Η Τράπεζα REO μπορεί να είναι μια καλή πηγή για την εύρεση μεγάλης αξίας στην αγορά ακινήτων. Είναι επίσης γνωστό ότι εξυπηρετούν μερικές πραγματικές βρωμιά, ώστε να είναι διεξοδική στην έρευνά σας.

Bank REO Εργαλεία αναζήτησης

Αυτός ο κατάλογος περιλαμβάνει γνωστές τράπεζες που καλύπτουν εθνικές ή περιφερειακές περιοχές. Εάν η τράπεζα που θέλετε να αναζητήσετε REO δεν περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι τράπεζες που ανήκουν σε ακίνητα με αναζήτηση στο όνομα της τράπεζας συν τον όρο REO.

Κυβερνητική ιδιοκτησία

Οι κρατικές υπηρεσίες έχουν ένα απόθεμα σπιτιών για πώληση. fstop123 / Getty Images

Οι τράπεζες και οι δανειστές ακινήτων δεν είναι οι μόνοι που κατέχουν ακίνητη περιουσία που έχει αποκλειστεί. Η κυβέρνηση έχει ένα απόθεμα REO ιδιοκτησίες, αποκλεισμένα σπίτια και ακίνητα που απέκτησε με διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένων των προγραμμάτων εγγυήσεων δανείων όπως η FHA (Federal Housing Administration) και η VA (Veterans Affairs). Τα ακίνητα διατίθενται μέσω συμβατικής πώλησης καθώς και μέσω δημοπρασίας .

Αν και ο κατάλογος μας παραπάνω είναι για την αναζήτηση ομοσπονδιακών οργανισμών για κατασχέσεις, μην ξεχνάτε ότι η τοπική κυβέρνηση της επαρχίας ή της πόλης έχει πιθανώς τη δική της λίστα αποκλεισμού. Εάν είστε τυχεροί έχουν τοποθετήσει τις αποκλειόμενες και κατασχεθείσες ιδιότητες σε έναν εύχρηστο ιστότοπο. Αλλά εξίσου πιθανόν να χρειαστεί να κάνετε ένα ταξίδι στον υπάλληλο του νομού ή της πόλης.

Γενική Αποκλεισμός, REO και Καταστροφές Ακίνητης Περιουσίας

Τα σπίτια, τόσο μεγάλα όσο και μικρά, μπορούν να βρεθούν σε κατασχέσεις αποκλεισμού. Από την υπόθεση Daniel - Ίδια δουλειά, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=10189039

Ορισμένες υπηρεσίες εντοπίζουν κατασχέσεις, REOs και άλλες μορφές περιουσιακών στοιχείων που περιπλέκονται, καταγράφοντας τη λίστα σε μια βάση δεδομένων που μπορεί να αναζητηθεί στον Ιστό. Μερικοί παρέχουν τις λίστες δωρεάν, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν ένα μοντέλο συνδρομής που σας επιτρέπει να αναζητήσετε την υπηρεσία τους για ένα χρονικό διάστημα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι βασικές πληροφορίες σχετικά με μια ιδιοκτησία είναι διαθέσιμες ακόμα και αν δεν εγγραφείτε, αλλά για εκείνους που εγγράφονται εκεί υπάρχουν συνήθως πολλές αναλυτικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης στην οποία ανήκει η ιδιοκτησία, έχουν υποστεί βανδαλισμούς, χρησιμοποιούνται ως εργαστήριο φαρμάκων, ή περιβαλλοντικές ανησυχίες, εάν υπάρχουν.

Μερικοί από τους αγαπημένους μας παρόχους αυτών των υπηρεσιών περιλαμβάνουν:

Κτηματομεσίτες, μεσίτες και υπηρεσίες ακινήτων

Βρείτε κατασχέσεις με γνωστές υπηρεσίες. Από την respres (http://www.flickr.com/photos/respres/2539334956/) [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], μέσω του Wikimedia Commons

Η ηλικία των πρακτόρων ακινήτων που είναι μυστικές σχετικά με κατασχέσεις, προ-κατασχέσεις, αναξιοπαθούντα ακίνητα ή REOs έχει περάσει πολύ. Τώρα μια μέρα αυτοί οι τύποι ιδιοκτησιών είναι απλά μια άλλη υπηρεσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσελκύσει αγοραστές . Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότερες υπηρεσίες ακινήτων προσφέρουν τώρα εύκολη πρόσβαση στη βάση δεδομένων τους με δυσκολίες ιδιοκτησίας.