Πώς να βρείτε τον «Γιατρό Ποιος» TARDIS στους Χάρτες Google

Συμβουλή: Είναι μεγαλύτερο στο εσωτερικό

Οι γιατροί "Doctor Who" δεν μπορούν να πάρουν αρκετές από τις βρετανικές τηλεοπτικές σειρές, οι οποίες είναι η σειρά επιστημονικής φαντασίας με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στον κόσμο. Δεν μπορούν επίσης να πάρουν αρκετό Doctor Who lore, που περιλαμβάνει το TARDIS. Τι είναι το TARDIS; Πρόκειται για το μπλε αστυνομικό κουτί-think phone booth-που χρησιμεύει ως η εκπομπή του χρόνου και της σχετικής διάστασης στη διαστημική συσκευή, ως εκ τούτου, TARDIS. Γιατρός Ποιος χρησιμοποιεί το TARDIS για να ταξιδέψει στο χώρο και στο χρόνο.

Σε αυτό το αυγό του Πάσχα, οι Χάρτες Google κατάφεραν να καταγράψουν το TARDIS σε μια σπάνια Street View στο Λονδίνο. Μπορείτε να εξερευνήσετε το TARDIS από το Google Maps Street View και να δείτε ακριβώς πόσο μεγαλύτερο είναι στο εσωτερικό από το εξωτερικό.

Σημείωση: Ένα πασχαλινό αυγό - όπως οι Χάρτες Google TARDIS Street View - είναι ένα εσωτερικό αστείο (ή μήνυμα ή μυστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα) που είναι σκοπίμως δύσκολο να σκοντάψει επάνω.

Ο γιατρός δεν είναι μέσα. Δεν υπάρχουν γιατροί, σύντροφοι και αλλοδαποί στο TARDIS. Είναι ένα άδειο σετ για να εξερευνήσετε. Αυτό είπε, είναι ακόμα πραγματικά, πραγματικά δροσερό.

Επισκεφθείτε το Tardis

Για να επισκεφτείτε το TARDIS, ανοίξτε τους Χάρτες Google σε ένα πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στο Street View και στη συνέχεια:

  1. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο προς την τοποθεσία του Google Maps 238 Earl's Court Road, Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Εμφανίζει το TARDIS ακριβώς μπροστά από το σταθμό Earl's Court για το υπόγειο του Λονδίνου.
  2. Κάντε κλικ στο TARDIS-το μπλε κουδούνι της αστυνομίας-μόνο μία φορά και παρακολουθήστε τον κέρσορα να μετατραπεί σε ένα μεγάλο βέλος.
  3. Τοποθετήστε προσεκτικά το μεγάλο βέλος κοντά στο κάτω μέρος του TARDIS και εστιάστε σε αυτό. Το βέλος φαίνεται να δείχνει ελαφρώς προς τα αριστερά. Εάν δείχνει ελαφρώς προς τα δεξιά, πρόκειται να κατευθυνθείτε προς τα κάτω στο δρόμο. (Κανείς δεν είπε ότι τα αυγά του Πάσχα ήταν εύκολο να βρεθούν.)
  4. Κάντε κλικ στο TARDIS με το σωστά τοποθετημένο βέλος για να μπείτε μέσα, από όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την εξερεύνηση του εσωτερικού χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας και τα πλήκτρα περιστροφής των Χαρτών Google.
  5. Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε, πηγαίνετε προς τις διπλές εξόδους (αν μπορείτε να τις βρείτε) και κάντε κλικ σε αυτές για να επιστρέψετε στο δρόμο.

Δεν μπορείς να μπεις; Εδώ υπάρχει μια άμεση σύνδεση με το εσωτερικό. Είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να το βρείτε με τη χρήση του Street View, όμως. Ελέγξτε το επίπεδο λεπτομέρειας. Είναι απίστευτο. Δεν μπορείτε να πλοηγηθείτε σε άλλα δωμάτια, αλλά μπορείτε να κάνετε μεγέθυνση για να δείτε λεπτομέρειες σχετικά με το σετ και τις γωνίες που κανονικά δεν μπορείτε να δείτε, όπως το ανώτατο όριο. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χάσετε πάρα πολύ χρόνο για να εξερευνήσετε το πλοίο του Lord Time.