Μια ματιά στα πιο αγαπημένα παιχνίδια γκολφ για τον υπολογιστή

Κατάλογος των καλύτερων βιντεοπαιχνιδιών γκολφ για τον υπολογιστή σας

Δεν χρειάζεται να πάτε σε γήπεδο γκολφ για να παίξετε ένα παιχνίδι γκολφ. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να καθίσετε δεξιά όπου είστε και να παίξετε οποιοδήποτε από αυτά τα παιχνίδια γκολφ ακριβώς από τον υπολογιστή σας.

Παρακάτω υπάρχουν διάφορα παιχνίδια γκολφ για τον υπολογιστή που κυμαίνονται από γεμάτα δράση παιχνίδια με εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά στα παιχνίδια με στρατηγική που εστιάζουν στη διαχείριση της καριέρας ενός παίκτη του γκολφ. Υπάρχει ένα παιχνίδι για εσάς ανεξάρτητα από το τι προτιμάτε.

Εδώ είναι οι κορυφαίες επιλογές μας για τα καλύτερα PC γκολφ παιχνίδια:

01 από 07

Σύνολο Pro Golf 3

Στιγμιότυπο οθόνης © Wolverine Studios.

Το Total Pro Golf 3 δεν είναι το τυπικό παιχνίδι γκολφ σας. Αντί να κουνάτε τον σύλλογο με τη σωστή ορμή, θα δημιουργήσετε ικανότητες, θα επιλέξετε τα σωστά τουρνουά και θα στοχεύσετε στον παίκτη του γκολφ σας.

Το Total Pro Golf έχει θέα από ψηλά προς τα κάτω στο γήπεδο του γκολφ και καθοδηγείτε τον παίκτη του γκολφ στο μάθημα με βάση τις ικανότητές του και το περιβάλλον. Περισσότερο "

02 του 07

Ο Jack Nicklaus Perfect Golf

Το Jack Nicklaus Perfect Golf είναι ένα πολύ ρεαλιστικό παιχνίδι γκολφ το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε μέσω του Steam. Υποστηρίζει λειτουργία μονής και πολλαπλών παικτών.

Αυτό το παιχνίδι γκολφ PC διαθέτει εξαιρετικά ρεαλιστική και ακριβή φυσική για να κάνει την εμπειρία πολύ πιο ζωντανή. Οι χαρακτήρες και τα μαθήματα σας κάνουν πραγματικά να νιώσετε σαν να στέκεστε εκεί μόνοι σας. Περισσότερο "

03 του 07

Γκολφ!

Εάν είστε στο μίνι γκολφ αντ 'αυτού, μπορεί να σας αρέσει το Golf It !, ένα παιχνίδι γκολφ για πολλούς παίκτες, όπου μπορείτε να χτίσετε και να παίξετε με τα δικά σας μαθήματα.

Γκολφ! δεν είναι σχεδόν τόσο ρεαλιστικό όσο το Jack Nicklaus Perfect Golf αλλά για ένα παιχνίδι μίνι γκολφ, τα κινούμενα σχέδια και το χρώμα πραγματικά σας κάνουν να θέλετε να μείνετε και να παίζετε όλη την ημέρα. Περισσότερο "

04 του 07

Σύνδεσμοι LS 2000

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια γκολφ της εποχής του, παίζετε με τον Arnold Palmer και άλλους ερασιτέχνες παίκτες στο ρεαλιστικό παιχνίδι γκολφ Links LS 2000.

Υπάρχουν περισσότερα από 20 μαθήματα πρωταθλήματος, 30+ διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού, όπως το παιχνίδι αγώνων και τα εγκεφαλικά επεισόδια, και μπορείτε να δημιουργήσετε ακόμη και δικά σας τουρνουά γκολφ. Περισσότερο "

05 του 07

Tiger Woods PGA Tour 08

Ευγενική προσφορά της Pricegrabber.

Θα πρέπει να επενδύσετε στη σειρά Tiger Woods PGA Tour αν ψάχνετε για μια ρεαλιστική προσομοίωση γκολφ.

Αυτό το παιχνίδι είναι για σας εάν θέλετε να εργαστείτε για την καριέρα ενός παίκτη του γκολφ ενώ παίζετε σε μεγάλα τουρνουά.

Το Tiger Woods PGA Tour 08 έχει τα επιβλητικά γραφικά και τη δυσκολία να βγει στο γήπεδο του γκολφ. Περισσότερο "

06 του 07

Γκολφ με τους φίλους σας

Ένα άλλο παιχνίδι μίνι γκολφ που διατίθεται μέσω του Steam είναι το γκολφ με τους φίλους σας, το οποίο, όπως υποδηλώνει και το όνομα, σας επιτρέπει να παίζετε μίνι γκολφ με άλλους.

Αυτό το παιχνίδι υποστηρίζει το παιχνίδι γκολφ με έως και 12 άτομα και έχει γραφικά στο ίδιο επίπεδο με το Golf It! αναφέρθηκε παραπάνω. Περισσότερο "

07 του 07

Sid Meier του SimGolf

Κάλυψη πλαισίου © Electronic Arts.

Το SimGolf κυκλοφόρησε αρχικά το 2002. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε πριν από χρόνια, εξακολουθεί να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές παιχνιδιών γκολφ για τον υπολογιστή.

Χαρακτηριστικό των άλλων παιχνιδιών του Maxis sim, το gameplay αφορά τη διαχείριση ενός θέρετρου γκολφ. Παίζοντας με αυτόματα σχεδιασμένα ή προετοιμασμένα μαθήματα, θα βρείτε τον συνδυασμό διαχείρισης, παιχνιδιού μαθημάτων και πολύχρωμων γραφικών για να παρέχετε ώρες ψυχαγωγίας.

Επειδή το SimGolf κυκλοφόρησε από πολύ καιρό πριν, μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί μια αυτόνομη έκδοση, αλλά μπορεί επίσης να αγοραστεί μέσω της συλλογής Sim Mania 3. Περισσότερο "