14 δωρεάν εργαλεία λογισμικού Defrag

Αναθεωρήσεις των καλύτερων δωρεάν προγράμματα ανασυγκρότησης δίσκων για Windows

Τα προγράμματα λογισμικού Defrag είναι εργαλεία που οργανώνουν τα κομμάτια των δεδομένων που συνθέτουν τα αρχεία στον υπολογιστή σας, ώστε να αποθηκεύονται πιο κοντά μεταξύ τους. Αυτό επιτρέπει στον σκληρό σας δίσκο να έχει πρόσβαση στα αρχεία πιο γρήγορα.

Ο ανασυγκρότηση, με άλλα λόγια, μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης του υπολογιστή σας, καθιστώντας την ανάγνωση των αρχείων πιο αποτελεσματική, χάρη στο γεγονός ότι όλα τα μικροσκοπικά κομμάτια που συνθέτουν ένα μόνο αρχείο βρίσκονται ακριβώς δίπλα στο άλλο.

Ακόμα μπερδεμένος? Δείτε τι είναι η κατάτμηση και ο ανασυγκρότηση; για περισσότερη βοήθεια για την κατανόηση του κατακερματισμού και του λόγου για τον οποίο το λογισμικό defrag είναι χρήσιμο.

Συμβουλή: Όλες οι εκδόσεις των Windows περιλαμβάνουν ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα defrag, το οποίο έχω κατατάξει σε αυτή τη λίστα. Ωστόσο, στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα ειδικό πρόγραμμα, όπως και οποιοδήποτε από τα υπόλοιπα δωρεάν λογισμικά προγράμματα defrag που καταγράφω εδώ, θα κάνει καλύτερη δουλειά.

Σημείωση: Έχω συμπεριλάβει μόνο δωρεάν λογισμικό defrag σε αυτή τη λίστα. Με άλλα λόγια, μόνο εντελώς δωρεάν προγράμματα ανασυγκρότησης - δεν υπάρχει shareware , δοκιμαστικό λογισμικό κ.λπ. Εάν ένα από αυτά τα δωρεάν προγράμματα defrag έχει ξεκινήσει να χρεώνει, ενημερώστε μας.

01 από 14

Defraggler

Defraggler v2.20.989.

Το εργαλείο Defraggler του Piriform είναι εύκολα το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού defrag εκεί έξω. Μπορεί να αποπρογραμματίσει τα δεδομένα ή μόνο τον ελεύθερο χώρο μιας εσωτερικής ή εξωτερικής μονάδας δίσκου . Έχετε επίσης τη δυνατότητα ανασυγκρότησης συγκεκριμένων αρχείων ή φακέλων και τίποτα περισσότερο.

Ο Defraggler μπορεί να εκτελέσει εκτροπή χρόνου εκκίνησης , να ελέγξει μια μονάδα δίσκου για σφάλματα, να αδειάσει τον Κάδο Ανακύκλωσης πριν από την ανασυγκρότηση, να αποκλείσει ορισμένα αρχεία από defrag, να εκτελέσει αδρανειακή defrag και να μετακινήσει επιλεκτικά τα μικρότερα χρησιμοποιούμενα αρχεία στο τέλος της μονάδας για να επιταχύνει το δίσκο πρόσβαση.

Ο Defraggler είναι επίσης διαθέσιμος σε φορητή έκδοση για μονάδες flash .

Αναθεώρηση Defraggler & Δωρεάν Λήψη

Εάν η εταιρεία Piriform ακούγεται οικεία, μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με το πολύ δημοφιλές δωρεάν λογισμικό CCleaner (σύστημα καθαρισμού) ή Recuva (ανάκτηση δεδομένων).

Ο Defraggler μπορεί να εγκατασταθεί στα Windows 10, 8, 7, Vista και XP, καθώς και στους Windows Server 2008 και 2003. Περισσότερα »

02 από 14

Smart Defrag

Smart Defrag v5.

Το Smart Defrag είναι υπέροχο όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό αυτόματου defrag αφού υπάρχουν μερικές πολύ συγκεκριμένες σύνθετες ρυθμίσεις.

Υποστηρίζει την εκτέλεση ενός defrag σε ένα πρόγραμμα, καθώς και χρησιμοποιώντας defrags χρόνο εκκίνησης για να αφαιρέσετε θραύσματα από κλειδωμένα αρχεία .

Το Smart Defrag μπορεί επίσης να εξαιρέσει τα αρχεία και τους φακέλους από μια ανάλυση defrag / analysis, να αντικαταστήσει την Ανασυγκρότηση Δίσκων των Windows, να απενεργοποιήσει μόνο τα Windows Metro Apps και να παρακάμψει τα defragging αρχεία που είναι πάνω από ένα συγκεκριμένο μέγεθος αρχείου.

Smart Defrag Review & Δωρεάν Λήψη

Περιλαμβάνεται επίσης στο Smart Defrag είναι μια λειτουργία που απομακρύνει τα ανεπιθύμητα αρχεία στα Windows και τον Internet Explorer. Εξαλείφει επίσης τα αρχεία προσωρινής αποθήκευσης σε άλλα μέρη των Windows που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην επιτάχυνση της εκτροπής.

Οι χρήστες των Windows 10, 8, 7, Vista και XP μπορούν να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν το Smart Defrag. Περισσότερο "

03 από 14

Auslogics Disk Defrag

Auslogics Disk Defrag v7.2.

Η Auslogics Disk Defrag έρχεται ως κανονικό πρόγραμμα εγκατάστασης, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φορητή λειτουργία για χρήση σε αφαιρούμενα μέσα.

Τα αρχεία συστήματος , τα οποία συνήθως χρησιμοποιούνται συνήθως, μπορούν να ρυθμιστούν ώστε να μετακινούνται σε γρηγορότερες περιοχές ενός δίσκου για να βελτιωθούν οι χρόνοι εκκίνησης και η γενική απόδοση του συστήματος.

Όπως τα προγράμματα από τα παραπάνω, το Auslogics Disk Defrag είναι επίσης σε θέση να εκτελεί εκτυλίξεις χρόνου εκκίνησης.

Auslogics Disk Defrag Review & Δωρεάν Λήψη

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε μια μονάδα δίσκου για σφάλματα με το chkdsk , να βελτιστοποιήσετε έναν σκληρό δίσκο, να εξαιρέσετε αρχεία / φακέλους από defrag, να εκτελέσετε ανενεργές σαρώσεις και να διαγράψετε προσωρινά αρχεία συστήματος πριν από την ανασυγκρότηση.

Η Auslogics Disk Defrag λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

04 από 14

Puran Defrag

Puran Defrag. © Puran Software

Το Puran Defrag διαθέτει ένα προσαρμοσμένο βελτιστοποιητή που ονομάζεται Puran Intelligent Optimizer (PIOZR) για την έξυπνη μεταφορά κοινών αρχείων στην εξωτερική άκρη ενός δίσκου για να επιταχύνει την πρόσβαση στα αρχεία αυτά.

Όπως μερικά από τα άλλα προγράμματα από αυτήν τη λίστα, το Defrag Defrag μπορεί να αποπρογραμματίσει τα αρχεία και τους φακέλους από το μενού δεξί κλικ του Windows Explorer, να διαγράψει τα προσαρμοσμένα αρχεία / φακέλους προτού ξεκινήσει ένα defrag και να εκτελέσει defrags χρόνου εκκίνησης.

Υπάρχουν πολύ συγκεκριμένες επιλογές προγραμματισμού που διατίθενται στο Puran Defrag όπως η αυτόματη εκτροπή κάθε τόσες ώρες, όταν το σύστημα παραμένει σε αδράνεια ή όταν ξεκινάει η προφύλαξη οθόνης.

Μπορούν επίσης να προγραμματιστούν συγκεκριμένα προγράμματα για την εκκίνηση του χρόνου εκκίνησης, όπως την εκτέλεσή του στην πρώτη εκκίνηση του υπολογιστή μέχρι την πρώτη ημέρα της εβδομάδας ή την πρώτη φορά που εκκινείτε τον υπολογιστή σας κάθε μήνα.

Puran Defrag Αξιολόγηση & Δωρεάν Λήψη

Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στο Puran Defrag είναι ότι προσπαθεί να εγκαταστήσει πρόσθετα προγράμματα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Το Puran Defrag λέγεται ότι είναι συμβατό με τα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και Windows Server 2003. Περισσότερα »

05 από 14

Επιτάχυνση δίσκου

Disk SpeedUp. © Glarysoft.com

Disk Speedup είναι ένα άλλο δωρεάν πρόγραμμα defrag που μπορεί να αποπρογραμματίσει όχι μόνο ολόκληρους σκληρούς δίσκους, αλλά και μεμονωμένα αρχεία και φακέλους. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε αυτόματη εκτροπή όταν το σύστημα είναι αδρανές για συγκεκριμένο αριθμό λεπτών.

Το Disk Speedup έχει πολύ συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα defrags εάν τα αρχεία έχουν θραύσματα μικρότερα από 10 MB, έχουν περισσότερα από τρία θραύσματα και είναι μεγαλύτερα από 150 MB. Όλες αυτές οι τιμές μπορούν να προσαρμοστούν.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε την ταχύτητα δίσκου ώστε να μετακινείται αυτόματα μεγάλα, αχρησιμοποίητα ή / και αρχεία συγκεκριμένης μορφής στο τέλος της μονάδας, έτσι ώστε τα μικρότερα να καταλήγουν προς την αρχή , βελτιώνοντας τους χρόνους πρόσβασης.

Εκτός από τα παραπάνω, το Disk Speedup μπορεί να αποκλείσει τα αρχεία και τους φακέλους από μια ολόκληρη εκτροπή του συστήματος, να εκτελέσει ένα defrag χρόνου εκκίνησης, να απενεργοποιήσει τον υπολογιστή όταν έχει ολοκληρωθεί ένα defrag και να εκτελέσει defrags / βελτιστοποιήσεις σε μία ή περισσότερες μονάδες σε ημερήσια / εβδομαδιαία / μηνιαίο πρόγραμμα.

Αναθεώρηση επιτάχυνσης δίσκου & δωρεάν λήψη

Σημείωση: Η επιτάχυνση δίσκου μπορεί να προσπαθήσει να εγκαταστήσει άλλα προγράμματα Glarysoft κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, αλλά μπορείτε εύκολα να καταργήσετε την επιλογή του οτιδήποτε δεν θέλετε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Disk Speedup στα Windows 10, 8, 7, Vista, XP και Windows Server 2003. Περισσότερα »

06 από 14

Εργαλείο Smart Defrag

Εργαλεία SmartDefrag. © ToolWiz Software

Toolwiz Smart Defrag είναι ένα μικρό πρόγραμμα που εγκαθιστά γρήγορα και έχει μια πραγματικά καθαρή, ελάχιστη διασύνδεση. Ισχυρίζεται ότι είναι 10 φορές ταχύτερη από το προεπιλεγμένο εργαλείο εκτροπής που περιλαμβάνεται στα Windows και μπορεί να τοποθετήσει αρχεία αρχείου σε διαφορετικό τμήμα της μονάδας για να επιταχύνει την πρόσβαση σε κανονικά αρχεία.

Μπορείτε να δείτε τον αριθμό των κατακερματισμένων αρχείων από μια ανάλυση και να εκτελέσετε μια αποτυχία πραγματικά γρήγορα, αν και δεν μπορείτε να δείτε το επίπεδο κατακερματισμού που υπάρχει σε μια μονάδα δίσκου, ούτε μπορείτε να προγραμματίσετε τα ανασυγκρότημα να εκτελούνται αργότερα.

Αν και είναι ωραίο να έχετε ένα πρόγραμμα που δεν είναι γεμάτο κουμπιά και άλλες γραμμές εργαλείων, είναι επίσης μερικές φορές ατυχές. Για παράδειγμα, υπάρχουν μηδενικές λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε στο Toolwiz Smart Defrag.

Toolwiz Smart Defrag αναθεώρηση & δωρεάν λήψη

Αν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα που είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση και δεν είναι μπλοκαρισμένο με σύγχυση ρυθμίσεις ή κουμπιά, αυτό το πρόγραμμα είναι απολύτως τέλεια.

Το Toolwiz Smart Defrag λειτουργεί στα Windows 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

07 από 14

O & O Defrag δωρεάν έκδοση

O & O Defrag δωρεάν έκδοση. © O & O Λογισμικό

Το O & O Defrag Free Edition διαθέτει ένα οργανωμένο και εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας. Υποστηρίζει κοινά χαρακτηριστικά που βρίσκονται σε παρόμοιο λογισμικό defrag, όπως βελτιστοποίηση μιας μονάδας δίσκου, προβολή μιας λίστας όλων των κατακερματισμένων αρχείων και έλεγχος μιας μονάδας δίσκου για σφάλματα.

Εκτός από τον προγραμματισμό των εκπτώσεων σε εβδομαδιαία βάση, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το O & O Defrag Free Edition για να ξεκινήσει αυτόματα ένα defrag όταν ενεργοποιείται η προφύλαξη οθόνης.

Μπορείτε να εκτελέσετε προαιρετικά έναν Οδηγό γρήγορης διαμόρφωσης για να ρυθμίσετε εύκολα τον προγραμματισμό ή να βελτιστοποιήσετε αμέσως μια μονάδα δίσκου.

O & O Defrag Δωρεάν Έκδοση Έκδοση & Δωρεάν Λήψη

Ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο στην πληρωμένη έκδοση του O & O Defrag, πράγμα που σημαίνει ότι μερικές φορές θα προσπαθήσετε να ενεργοποιήσετε μια ρύθμιση μόνο για να ειδοποιηθεί ότι δεν μπορείτε, επειδή χρησιμοποιείτε την δωρεάν έκδοση, η οποία μπορεί να ενοχλείται.

Το O & O Defrag Free Edition είναι συμβατό με τα Windows 7, Vista και XP. Δοκίμασα την πιο πρόσφατη έκδοση των Windows 10 και Windows 8, αλλά δεν μπόρεσα να την ξεκινήσω. Περισσότερο "

08 από 14

UltraDefrag

UltraDefrag v7.0.0.

Το UltraDefrag μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους χρήστες - υπάρχουν κοινά χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας αλλά και προχωρημένες επιλογές αν χρειαστεί να κάνετε συγκεκριμένες αλλαγές στο πρόγραμμα.

Οι κοινές λειτουργίες όπως η επισκευή, η ανασυγκρότηση και η βελτιστοποίηση των μονάδων δίσκου είναι τόσο απλά όσο και οποιοδήποτε άλλο από αυτά τα προγράμματα. Ωστόσο, εάν θέλετε να κάνετε αλλαγές στο πρόγραμμα γενικά ή στην επιλογή defrag time defragment, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε ελιγμούς γύρω από ένα αρχείο BAT .

Αναθεώρηση UltraDefrag & Δωρεάν Λήψη

Σημείωση: Υπάρχει μια εγκατάσταση και φορητή λήψη του UltraDefrag για εκδόσεις 32 bit και 64 bit των Windows στη σελίδα λήψης.

Το UltraDefrag λέγεται ότι τρέχει στα Windows 8, 7, Vista, και XP μόνο, αλλά ήμουν επίσης σε θέση να το χρησιμοποιήσω στα Windows 10. Περισσότερα »

09 από 14

MyDefrag

MyDefrag. © JC Kessels

Το MyDefrag (πρώην JkDefrag) μπορεί να είναι ένα απλό και μάλλον σύνθετο πρόγραμμα defrag ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Λειτουργεί η φόρτωση και η εκτέλεση σεναρίων σε μία ή περισσότερες μονάδες δίσκου. Αρκετά σενάρια περιλαμβάνονται όταν το εγκαταστήσετε για πρώτη φορά, όπως το να αποπρογραμματίσετε ένα πρόγραμμα, να αναλύσετε μια μονάδα δίσκου και να εδραιώσετε ελεύθερο χώρο. Η προεπιλεγμένη εγκατάσταση είναι καλή για τους τακτικούς χρήστες.

Οι πιο προηγμένοι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους προσαρμοσμένες δέσμες ενεργειών, οι οποίες μπορούν να είναι πολύ λεπτομερείς για να προσαρμόσετε βαθιά τον τρόπο λειτουργίας του MyDefrag. Πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία σεναρίων μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο.

MyDefrag κριτική & δωρεάν λήψη

Το MyDefrag δεν ενημερώθηκε από τον Μάιο του 2010, επομένως υποστηρίζει επίσημα μόνο τα Windows 7, Vista, XP, 2000, Windows Server 2008 και Server 2003. Ωστόσο, εξακολουθεί να λειτουργεί με τις νεότερες εκδόσεις των Windows όπως τα Windows 10 και Windows 8. Περισσότερο "

10 από 14

Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν

Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν.

Το Ashampoo WinOptimizer Free είναι μια σουίτα προγραμμάτων μίνι προγραμμάτων που ονομάζονται ενότητες, μία από τις οποίες είναι η ανασυγκρότηση σκληρών δίσκων.

Μπορείτε να ρυθμίσετε ένα defrag να πραγματοποιηθεί σε έναν ή περισσότερους σκληρούς δίσκους όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται (αδρανής) και ακόμα να ορίσετε το ποσοστό χρήσης της CPU που πρέπει να χρησιμοποιηθεί πριν ξεκινήσετε. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες τακτικές επιλογές προγραμματισμού, όπως η ρύθμιση καθημερινών ή μηνιαίων defrags.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να επιλέξετε να εκτελέσετε γρήγορη, κανονική ή έξυπνη defrag.

Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε εκτροπή χρόνου εκκίνησης για να ανασυγκροτήσετε αρχεία τα οποία κανονικά είναι κλειδωμένα από τα Windows.

Το εργαλείο defrag βρίσκεται στις Ενότητες> Βελτιστοποίηση επιδόσεων> Defrag .

Κατεβάστε το Ashampoo WinOptimizer Δωρεάν

Σημείωση: Σας ζητείται να εγκαταστήσετε ένα μη σχετικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ρύθμισης, αλλά μπορείτε να το παρακάμψετε αν το επιθυμείτε.

Μόνο τα Windows 7, Vista και XP λέγεται ότι είναι συμβατά με το Ashampoo WinOptimizer Free, αλλά ήμουν επίσης σε θέση να το εκτελέσω με τα Windows 10 και τα Windows 8. Περισσότερα »

11 από 14

SpeeDefrag

SpeeDefrag v7.1.

Το SpeeDefrag δεν είναι στην πραγματικότητα ένα πρόγραμμα defrag από μόνο του. Αντίθετα, απενεργοποιεί όλα όσα χρησιμοποιείτε εκτός από το ενσωματωμένο πρόγραμμα ανασυγκρότησης που παρέχεται από τα Windows (που αναφέρονται παρακάτω).

Ο σκοπός του SpeeDefrag είναι να επιταχύνει τις κανονικές λειτουργίες defrag της Ανασυγκρότησης Δίσκων των Windows. Με το κλείσιμο περιττών προγραμμάτων, μπορεί να χρησιμοποιήσει περισσότερους πόρους του συστήματος για να κάνει το εργαλείο defrag να τρέξει γρηγορότερα.

Μετά την εγκατάσταση του SpeeDefrag, σας παρέχονται κάποιες επιλογές για το πώς θέλετε να εκτελεστεί η εργασία. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε επανεκκίνηση και να εκτελέσετε μια αφαίρεση και, στη συνέχεια, να κάνετε επανεκκίνηση ξανά αυτόματα ή απλώς να εκτελέσετε μια εκτροπή και στη συνέχεια να τερματίσετε τον υπολογιστή.

Αναθεώρηση SpeeDefrag & Δωρεάν Λήψη

Σημείωση: Ορισμένες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο σε λειτουργικά συστήματα πριν από τα Windows 7, όπως επανεκκίνηση πριν από την εκτροπή και κλείσιμο ανοιχτών προγραμμάτων. Αυτό σημαίνει ότι το SpeeDefrag είναι πραγματικά χρήσιμο μόνο για τα Windows Vista και τα Windows XP. Περισσότερο "

12 από 14

Ανασυγκρότηση δίσκου

Ανασυγκρότηση δίσκου.

Η Ανασυγκρότηση Δίσκων (Disk Defragmenter) είναι το πρόγραμμα defrag που υπάρχει ήδη στα Windows, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα για να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να ορίσετε προγράμματα και να ανασυγκροτήσετε τόσο τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς σκληρούς δίσκους.

Πολλά από τα άλλα προγράμματα defrag από αυτήν τη λίστα έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με την Ανασυγκρότηση Δίσκων, όπως defrags χρόνου εκκίνησης και χαρακτηριστικά βελτιστοποίησης. Εάν χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα, σας προτείνω να το συνδυάσετε με το πρόγραμμα SpeeDefrag από πάνω.

Στα Windows 10 και 8, η Ανασυγκρότηση Δίσκων μπορεί να ανοιχτεί από τα Εργαλεία διαχείρισης στον Πίνακα Ελέγχου . Για παλαιότερες εκδόσεις των Windows, μπορεί να βρεθεί μέσω του μενού έναρξης, μεταβαίνοντας σε Όλα τα προγράμματα> Αξεσουάρ> Εργαλεία συστήματος> Ανασυγκρότηση δίσκων.

Η ανασυγκρότηση δίσκων είναι επίσης διαθέσιμη από τη γραμμή εντολών με την εντολή defrag .

13 από 14

Καθορισμός Defrag δίσκου Baidu PC Faster

Baidu Disk Defrag.

Baidu Disk Defrag είναι ένα εργαλείο που παρέχεται από Baidu PC Faster, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης συστήματος. Παρόλο που είναι γρήγορη και εξαιρετικά εύκολη στη χρήση, δεν παρέχει καμία προσαρμοσμένη ή προηγμένη λειτουργία, όπως προγραμματισμό ή εκκίνηση του χρόνου εκκίνησης.

Μετά την ανάλυση μιας ή περισσότερων μονάδων δίσκου, μπορείτε να επιλέξετε όλες μαζί, έτσι ώστε να ανασυγκροτηθεί το πρώτο, τότε το δεύτερο και ούτω καθεξής.

Κατεβάστε το Baidu PC Faster

Ανοίξτε το πρόγραμμα defrag από το Toolbox> Defrag Disk .

Το Baidu PC Faster λειτουργεί με τα Windows 10, 8, 7, Vista και XP. Περισσότερο "

14 από 14

Wise Care 365

Wise Care 365.

Το Wise Care 365 είναι μια συλλογή βοηθητικών προγραμμάτων συστήματος που σαρώνει για θέματα ιδιωτικού απορρήτου και αρχεία παλιοπραγμάτων. Ένα από τα εργαλεία, στην καρτέλα System Tuneup , χρησιμοποιείται για την ανασυγκρότηση ενός σκληρού δίσκου.

Επιλέξτε τη μονάδα δίσκου για ανασυγκρότηση και, στη συνέχεια, επιλέξτε Ανασυγκρότηση, Πλήρης βελτιστοποίηση ή Ανάλυση . Μπορείτε να τερματίσετε προαιρετικά τον υπολογιστή αφού τελειώσει η defrag. Ο προγραμματισμός defrags με Wise Care 365 δεν υποστηρίζεται.

Μια φορητή έκδοση διατίθεται από το πρόγραμμα (αυτό εξηγείται στην ανασκόπηση).

Wise Care 365 Αναθεώρηση & Δωρεάν Λήψη

Κάτι που δεν μου αρέσει είναι ότι μια μικρή διαφήμιση για την πλήρη έκδοση του προγράμματος εμφανίζεται πάντα στο Wise Care 365. Επίσης, ορισμένα από τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές είναι διαθέσιμα μόνο στην επαγγελματική έκδοση.

Το Wise Care 365 μπορεί να εγκατασταθεί σε εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows 10 μέσω των Windows XP. Περισσότερο "