Εδώ είναι οι ρυθμίσεις SMTP του Outlook.com που χρειάζεστε για να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαραίτητες για την αποστολή μηνυμάτων μέσω μιας διεύθυνσης του Outlook.com

Οι ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Outlook.com είναι απαραίτητες για να μάθετε αν πρέπει να ρυθμίσετε ένα λογαριασμό Outlook.com από ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Παρέχουν τις οδηγίες για το πρόγραμμα για να κατανοήσουν τον τρόπο αποστολής αλληλογραφίας στο λογαριασμό Outlook.com.

Παρακάτω είναι όλα όσα χρειάζεστε για τη ρύθμιση του διακομιστή SMTP για μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com. Λειτουργούν το ίδιο ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο στέλνετε αλληλογραφία, είτε από επιφάνεια εργασίας, τηλέφωνο, tablet, κλπ.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook.com από τον ιστότοπο, δεν χρειάζεται να γνωρίζετε αυτές τις ρυθμίσεις, επειδή ο ιστότοπος ήδη κατανοεί τον τρόπο αποστολής μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Outlook.com

Τι γίνεται με την λήψη αλληλογραφίας από το Outlook.com;

Οι παραπάνω ρυθμίσεις είναι χρήσιμες μόνο για την αποστολή αλληλογραφίας από τη διεύθυνση του Outlook.com. Πρέπει επίσης να μπορείτε να κατεβάσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, όπως στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή σας.

Για να κάνετε λήψη και αποθήκευση εισερχόμενων μηνυμάτων από έναν λογαριασμό Outlook.com απαιτεί POP 3 ή IMAP .

Το POP3 λειτουργεί ακριβώς όπως το ταχυδρομείο - παραδίδει το ταχυδρομείο σας και δεν κρατάει ένα αντίγραφο στο διακομιστή. Το IMAP σάς επιτρέπει να διατηρείτε ένα αντίγραφο του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στον εξυπηρετητή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το οποίο είναι χρήσιμο εάν πρέπει να συγχρονίσετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεταξύ πολλών συσκευών, όπως το τηλέφωνό σας, τον υπολογιστή σας και τον ιστότοπο του Outlook.com.

Ανατρέξτε στις σελίδες Ρυθμίσεις διακομιστή POP του Outlook.com και στις σελίδες Ρυθμίσεις διακομιστή IMAP του Outlook.com για αυτές τις πληροφορίες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Outlook.com

Το Outlook.com είναι ο διάδοχος του Hotmail.com. Εάν πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Hotmail, χρησιμοποιήστε τον ιστότοπο Outlook.live.com. Για να στείλετε αλληλογραφία μέσω του λογαριασμού σας Hotmail από ένα πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρησιμοποιήστε το SMTP server smtp.live.com .

Αν ψάχνετε για τις ρυθμίσεις διακομιστή SMTP του Outlook.com επειδή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Outlook Mail ή τα μηνύματα δεν στέλνουν σωστά, ελέγξτε πρώτα εάν το Outlook.com είναι εκτός λειτουργίας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό ελέγχοντας τη σελίδα Κατάσταση υπηρεσίας του Office 365 .

Χρειάζεστε βοήθεια για τη δημιουργία μιας νέας διεύθυνσης Outlook.com; Διαβάστε τον οδηγό μας για την Δημιουργία νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook.com .