Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook.com

Προσπαθείτε να στείλετε ένα email που έχετε λάβει σε κάποιον άλλο; Δείτε πώς.

Εάν έχετε ένα ενδιαφέρον ή αστείο (ή ενδιαφέρον και αστείο- ή ενδιαφέρον αστείο) μήνυμα, ίσως θελήσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας (ενδιαφέρουσες και αστείες). Αν χρησιμοποιείτε το Outlook.com της Microsoft , μια δωρεάν εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βασίζεται στον ιστό, αυτό είναι εύκολο.

Προωθήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το Outlook.com

Για να μοιραστείτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προωθώντας το σε άλλους στο Outlook.com , ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στα εισερχόμενά σας, κάντε κλικ στο email που θέλετε να προωθήσετε.
  2. Κάντε κλικ στο κάτω βέλος που βρίσκεται στο μενού δίπλα στην επιλογή Απάντηση στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ονομάζεται Περισσότερα τρόποι απάντησης όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από αυτό). Αυτό θα ανοίξει επιλογές για την κατεύθυνση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης όλων και της προώθησης.
  3. Επιλέξτε Προώθηση από το μενού. Αυτό δημιουργεί ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορείτε να στείλετε στους παραλήπτες σας, το οποίο περιλαμβάνει το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει προωθηθεί. Στο νέο μήνυμα θα εμφανιστεί μια οριζόντια γραμμή. κάτω από αυτή τη γραμμή θα εμφανιστεί περιεχόμενο που ήταν μέρος του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθήθηκε.
  4. Στο πεδίο Προς , εισαγάγετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών στους οποίους θέλετε να προωθηθεί το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όταν πληκτρολογείτε μια πλήρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάντε κλικ στην επιλογή που εμφανίζεται με την ένδειξη Χρήση αυτής της διεύθυνσης ακολουθούμενη από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μόλις καταχωρίσατε (εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε το πλήκτρο Enter για να αποδεχθείτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε πληκτρολογήσει). Εάν οι παραλήπτες που επιθυμείτε βρίσκονται στις επαφές του Outlook.com, μπορείτε να ξεκινήσετε να πληκτρολογείτε τα ονόματά τους και να κάνετε κλικ στην επαφή όπως εμφανίζεται στις επιλογές αναζήτησης.
  1. Προσθέστε το δικό σας μήνυμα για να δώσετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιο περιβάλλον, πληκτρολογώντας το διάστημα πάνω από την οριζόντια γραμμή που χωρίζει το παλιό περιεχόμενο email. Η συμπερίληψη ενός μηνύματος σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που διαβιβάζεται είναι πάντα καλή εθιμοτυπία καθώς εξοικονομεί στους παραλήπτες από την εργασία ότι πρέπει να υπολογίσει γιατί τους στείλατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθήθηκε.
  2. Όταν ολοκληρώσετε την εισαγωγή όλων των παραληπτών του προωθούμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να στείλετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποστολή στο μενού στην κορυφή του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προώθηση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν συνημμένα

Αν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προωθείτε έχει επίσης ένα συνημμένο αρχείο, αυτό θα επισυνάπτεται αυτόματα στο νέο μήνυμα προώθησης e-mail. Αυτά τα συνημμένα θα εμφανιστούν στην κορυφή του νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα εμφανίζουν το όνομα του αρχείου και τον τύπο του (π.χ. PDF, DOCX, JPG κ.λπ.).

Αν δεν θέλετε να προωθήσετε συνημμένα με το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να τα καταργήσετε κάνοντας κλικ στο κουμπί Χ στην επάνω δεξιά γωνία του πλαισίου συνημμένων. Αυτό διαγράφει το συνημμένο αρχείο από το μήνυμα, αλλά το κείμενο του προωθούμενου μηνύματος παραμένει στο σώμα του ίδιου του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καθαρισμός επερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ενδέχεται να υπάρχει περιεχόμενο σε ένα προωθούμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν θέλετε να συμπεριλάβετε, όπως διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προηγούμενων παραληπτών. Μπορείτε να καθαρίσετε το ηλεκτρονικό μήνυμα που διαβιβάσατε απλά διαγράφοντας οποιοδήποτε ανεπιθύμητο περιεχόμενο.

Για παράδειγμα, εάν δεν θέλετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκείνων του προηγούμενου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αναζητήστε την ενότητα κεφαλίδας του προηγούμενου μηνύματος, όπου θα αναφέρονται αυτές οι λεπτομέρειες. Αυτές οι πληροφορίες κεφαλίδας θα περιλαμβάνουν:

Επεξεργαστείτε τυχόν πληροφορίες που δεν θέλετε να συμπεριληφθούν και να στείλετε.