Πώς να επεξεργαστείτε ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Επεξεργασία αλληλογραφίας του Outlook για να κάνετε τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ευκολότερα

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τη γραμμή θέματος και το κείμενο μηνύματος για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε λάβει στο Microsoft Outlook.

Ένας καλός λόγος για να θέλετε να επεξεργαστείτε ένα μήνυμα στο Outlook είναι εάν η γραμμή θέματος ήταν κακώς γραμμένη και δεν παρέχει μια αρκετά καλή περιγραφή για να προσδιορίσετε γρήγορα τι είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Άλλο είναι αν το πεδίο είναι κενό. αναζητήστε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με κενές γραμμές υποκειμένων και επεξεργαστείτε τα στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, έτσι ώστε η εύρεση τους να είναι πιο εύκολη την επόμενη φορά.

Πώς να επεξεργαστείτε ένα ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Outlook

Αυτά τα βήματα λειτουργούν για τις εκδόσεις του Outlook μέχρι το 2016, καθώς και την έκδοση Mac του Outlook. Προσέξτε για τις διαφορές που ζητούνται σε κάθε έκδοση.

  1. Κάντε διπλό ή διπλό κλικ στο μήνυμα που θέλετε να επεξεργαστείτε ώστε να ανοίγει στο δικό του παράθυρο.
  2. Αυτό που πρέπει να κάνετε στη συνέχεια εξαρτάται από την έκδοση του Outlook και το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.
    1. Outlook 2016 και 2013: Επιλέξτε Ενέργειες> Επεξεργασία μηνύματος από την ενότητα Μετακίνηση της κορδέλας μηνυμάτων του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    2. Outlook 2007: Επιλέξτε Άλλες ενέργειες> Επεξεργασία μηνύματος από τη γραμμή εργαλείων.
    3. Outlook 2003 και νωρίτερα: Χρησιμοποιήστε το μενού Επεξεργασία> Επεξεργασία μηνύματος.
    4. Mac: Μεταβείτε στην επιλογή μενού> Επεξεργασία.
  3. Κάντε οποιεσδήποτε αλλαγές στο σώμα του μηνύματος και στη γραμμή θέματος.
    1. Σημείωση: Το Outlook ενδέχεται να σας προειδοποιήσει ότι πρέπει να κάνετε λήψη εικόνων (ή άλλου περιεχομένου) στο μήνυμα, πριν να το επεξεργαστείτε. κάντε κλικ στο OK και προχωρήστε.
  4. Πατήστε Ctrl + S (Windows) ή Command + S (Mac) για να αποθηκεύσετε το μήνυμα.

Σημείωση: Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα πεδία παραληπτών (To, Cc και Bcc) με αυτήν τη μέθοδο, μόνο τη γραμμή θέματος και το κείμενο κορμού.

Θα αλλάξουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε άλλους υπολογιστές και συσκευές;

Δεδομένου ότι τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έχουν ήδη ληφθεί στον υπολογιστή σας, το μόνο που κάνετε είναι να γράψετε το μήνυμα και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε ένα τοπικό αντίγραφο.

Ωστόσο, αν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας έχουν ρυθμιστεί ώστε να χρησιμοποιούν το Microsoft Exchange ή το IMAP , τότε οι αλλαγές που θα κάνετε θα εμφανίζονται στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεξάρτητα από το πού ελέγχετε, όπως από το τηλέφωνό σας ή από κάποιον άλλο υπολογιστή.

Ο αποστολέας, βεβαίως, δεν θα ξέρει ότι έχετε επεξεργαστεί το αντίγραφο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στείλατε.