Ελέγξτε τοποθεσίες που σας πληρώνουν στο ιστολόγιο

Γράψτε τις Sponsored Reviews στο Blog σας και κερδίστε χρήματα

Εκτός από τα προγράμματα διαφήμισης και θυγατρικών , μια άλλη δημοφιλής μέθοδος δημιουργίας εσόδων στο blog είναι να γράψετε σχόλια που υποστηρίζονται από το blog για οποιαδήποτε από τις πολλές ιστοσελίδες που σας πληρώνουν στο ιστολόγιο. Μάθετε για πέντε από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους αναθεώρησης που χορηγούν το blog και σας πληρώνουν στο ιστολόγιο και αρχίζετε να κερδίζετε χρήματα από το ιστολόγιό σας.

01 από 04

PayPerPost

Το PayPerPost είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστοτόπους αναθεώρησης που διατίθενται στο blog . Οι εκδότες ιστολογίων ονομάζονται Posties και αυτοί οι Posties εντάσσονται στο δίκτυο εκδοτών του PayPerPost και αναζητούν ανοιχτές ευκαιρίες που τους επιτρέπουν τα ιστολόγιά τους. Όταν μια ευκαιρία είναι εξασφαλισμένη, ο blogger γράφει τη θέση με βάση τις οδηγίες που παρέχονται και πληρώνεται με βάση τους τρέχοντες όρους PayPerPost. Περισσότερο "

02 από 04

Χορηγίες

Η SponsoredReviews λειτουργεί με δύο τρόπους με τους οποίους οι εκδότες μπορούν να αναζητήσουν ανοικτές ευκαιρίες που δημοσιεύονται από τους διαφημιζόμενους ή οι διαφημιζόμενοι μπορούν να αναζητήσουν εκδότες των οποίων οι ιστοτόποι ή τα ιστολόγια ταιριάζουν με τις απαιτήσεις τους και στη συνέχεια να προσφέρουν ευκαιρίες σε αυτούς τους εκδότες. Περισσότερο "

03 του 04

PayU2Blog

Το PayU2Blog είναι ένας μικρότερος παίκτης στην αγορά αναθεωρήσεων. Ως εκδότης του PayU2Blog, θα σας δοθούν αμειβόμενες αναρτήσεις ταχυδρομικής αποστολής σε εβδομαδιαία βάση με βάση το προφίλ blog που δημιουργείτε. Περισσότερο "

04 του 04

SocialSpark

Το SocialSpark προέρχεται από την Izea.com, την ίδια εταιρεία που δημιούργησε το PayPerPost. Ο στόχος του SocialSpark είναι να δημιουργηθεί ένα σύστημα αναθεώρησης υπό την ευθύνη της "πλήρους αποκάλυψης", οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι θέσεις που έχουν γραφτεί στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν καταβληθεί. Επιπλέον, το SocialSpark είναι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης όπου οι διαφημιζόμενοι μπορούν να χειροκροτούν bloggers για να τους βοηθήσουν να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω διαφημιστικών εκθέσεων ή διαφημίσεων προβολής. Εάν ενδιαφέρεστε να κερδίσετε χρήματα μέσω διαφημιστικών αναθεωρήσεων, αλλά ανησυχείτε για την απώλεια της κατάταξης σελίδων σας Google ή για την αναζήτηση επισκεψιμότητας λόγω των ποινών που συχνά τοποθετούνται από τα Google σε ιστολόγια και ιστότοπους που συμμετέχουν σε προγράμματα κοινωνικής επανεξέτασης και πληρωμής κειμένου, τότε το SocialSpark μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Περισσότερο "