Αντιμετώπιση του Addiction Wi-Fi - Οδηγός οδηγιών

Μια γνωστή μελέτη χρήσης Wi-Fi που πραγματοποιήθηκε το 2012 από την εταιρία δικτύωσης Broadcom πρότεινε πολλοί Αμερικανοί να αγωνίζονται με προσθήκες στις συνδέσεις ασύρματου δικτύου και στο Διαδίκτυο. Από τους περίπου 900 ερωτώμενους:

Αν μη τι άλλο, η τάση φαίνεται να επιδεινώνεται με την πάροδο του χρόνου παρά να βελτιώνεται. Παντού που ένα άτομο γυρίζει στο κοινό, άνθρωποι όλων των ηλικιών μπορούν να δουν να παίζουν με τις κινητές τους συσκευές. Οι συγκεντρώσεις ομάδων και οι κοινωνικές δραστηριότητες από άτομο σε άνθρωπο έχουν αντικατασταθεί από ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης σε σέρφινγκ.

Σχόλια Twitter Σχετικά με το Wi-Fi Addiction

Κάποιοι έχουν επιλέξει να ξοδέψουν λίγο χρόνο σύνδεσης με το Wi-Fi , δημοσιεύοντας τις σκέψεις τους για την ασύρματη προσθήκη στο Twitter. Ο χρήστης @rachelmacieras_ για παράδειγμα, γράφει:

Περισσότερα - Ζοφερή και ακριβή Tweets Σχετικά με την προσθήκη Wi-Fi.

Top 10 συμπτώματα του Addiction Wi-Fi

Όσοι πάσχουν από ασύρματα εξαρτήματα στο Internet εμφανίζουν γενικά μια σειρά κοινών συμπτωμάτων. Ενδεχομένως να είστε εθισμένοι στο Wi-Fi εάν υποφέρετε από πολλά από αυτά:

  1. Rushing για να πάει σε απευθείας σύνδεση πρώτο πράγμα το πρωί, συχνά πριν από το φαγητό πρωινό ή το ντους
  2. Εξαιρετική ανυπομονησία ενώ περιμένετε σε δημόσιους χώρους όπου δεν υπάρχει υπηρεσία Wi-Fi
  3. Πάρκινγκ στην παρτίδα ενός εστιατορίου για να χρησιμοποιήσετε την δωρεάν υπηρεσία Wi-Fi παρά να τρώτε
  4. Δαπάνες σημαντικού χρονικού διαστήματος για την χαρτογράφηση των θέσεων των δημόσιων σημείων ενδιαφέροντος πριν πάτε σε οποιοδήποτε ταξίδι
  5. Περάστε ώρες κάθε μέρα παίζοντας εφαρμογές παιχνιδιών για κινητά στο διαδίκτυο
  6. Φέρνοντας ένα gadget Wi-Fi στο κρεβάτι για να ξοδέψετε επιπλέον χρόνο online πριν πάτε για ύπνο τη νύχτα και δυσκολία στον ύπνο
  7. Μειώνοντας την ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων, συμπεριλαμβανομένου του ψέματος στους φίλους ή την οικογένειά σας σχετικά με τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο
  8. Μείωση της απόδοσης στην εργασία ή το σχολείο, συχνά λόγω απώλειας ενδιαφέροντος
  9. Rushing για να πάρετε μια συσκευή Wi-Fi και να συνδεθείτε στο διαδίκτυο σε περιόδους προσωπικής πίεσης
  10. Αστεία για το ζήτημα ή ρητά να αρνηθεί το πρόβλημα

Διαχείριση προσθήκης σε Wi-Fi

Όπως και με άλλους τύπους εθισμού, δεν υπάρχει μαγικό χάπι ή θεραπεία που θα σταματήσουν την εξάρτηση από το Wi-Fi. Οι προσπάθειες να "πάμε κρύα γαλοπούλα" και να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε το Wi-Fi εντελώς συχνά αποτυγχάνουν λόγω των μερικές φορές σκληρών σωματικών και συναισθηματικών επιπτώσεων της απόσυρσης.

Προτάσεις για τον έλεγχο της προσθήκης Wi-Fi ή για να βοηθήσετε άλλους με τα δικά τους, περιλαμβάνουν τα εξής: