Πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι θα μπορούσατε να κάνετε με τους Χάρτες Google

Οι Χάρτες Google είναι αρκετά χρήσιμοι για να αποκτήσετε οδηγίες οδήγησης, αλλά γνωρίζατε όλα τα άλλα πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με αυτό; Ακολουθούν μερικές από τις εκπληκτικές συμβουλές και τα τεχνάσματα που είναι κρυμμένα στους Χάρτες Google.

Λάβετε οδηγίες πεζοπορίας και δημόσιας διαμετακόμισης

Ο Justin Sullivan / Getty Images

Όχι μόνο μπορείτε να πάρετε οδηγίες οδήγησης προς και από μια θέση, μπορείτε να πάρετε οδηγίες για το περπάτημα ή ποδηλασία, επίσης. Μπορείτε επίσης να πάρετε οδηγίες για τις δημόσιες συγκοινωνίες στις περισσότερες μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές.

Εάν αυτό είναι διαθέσιμο στην περιοχή σας, θα έχετε πολλές επιλογές. Επιλέξτε οδήγηση, περπάτημα, ποδήλατο ή δημόσια συγκοινωνία και οι οδηγίες είναι προσαρμοσμένες για εσάς.

Οι οδηγίες για το ποδήλατο είναι ένα κομμάτι μικτής τσάντας. Η Google μπορεί να σας οδηγήσει σε ένα λόφο ή σε μια περιοχή με περισσότερη επισκεψιμότητα, γι 'αυτό φροντίστε να κάνετε προεπισκόπηση της διαδρομής με το Google Street View προτού δοκιμάσετε άγνωστους δρόμους. Περισσότερο "

Λάβετε οδηγίες εναλλακτικής οδήγησης με μεταφορά

Rolio Εικόνες - Ντάνιελ Γκρίφελ / Riser / Getty Images

Ξέρετε ότι πρέπει να αποφύγετε μια ζώνη κατασκευής ή μια περιοχή με διόδια ή θέλετε να πάρετε μια μακρύτερη διαδρομή για να δείτε κάτι στο δρόμο; Αλλάξτε τη διαδρομή σας σύροντας τη διαδρομή γύρω. Δεν θέλετε πολύ βαρύ χέρι όταν το κάνετε αυτό, αλλά είναι ένα πολύ βολικό χαρακτηριστικό. Περισσότερο "

Ενσωματώστε τους Χάρτες στην Ιστοσελίδα ή το Blog σας

Εάν κάνετε κλικ στο κείμενο του συνδέσμου στην επάνω δεξιά πλευρά του Google Map, θα σας δοθεί η διεύθυνση URL που θα χρησιμοποιηθεί ως σύνδεσμος προς το χάρτη σας. Ακριβώς κάτω από αυτό, σας δίνει τον κώδικα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την ενσωμάτωση ενός χάρτη σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα που δέχεται ετικέτες ενσωμάτωσης. (Βασικά, αν μπορείτε να ενσωματώσετε ένα βίντεο YouTube σε αυτήν τη σελίδα, μπορείτε να ενσωματώσετε έναν χάρτη.) Απλά αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα και έχετε έναν ωραίο επαγγελματικό χάρτη στη σελίδα ή το ιστολόγιό σας.

Προβολή Mashups

Οι Χάρτες Google επιτρέπουν στους προγραμματιστές να συνδέονται με τους Χάρτες Google και να συνδυάζονται με άλλες πηγές δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε μερικούς ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους χάρτες.
Ο Gawker εκμεταλλεύτηκε αυτό σε ένα σημείο για να κάνει το "Gawker Stalker". Αυτός ο χάρτης χρησιμοποίησε αναφορές σε πραγματικό χρόνο για προβολή διασημοτήτων για να δείξει την τοποθεσία στους Χάρτες Google. Μια επιστήμη μυθιστοριογραφία συστροφή σε αυτή την ιδέα είναι το Doctor Who Locations χάρτη που δείχνει περιοχές όπου η τηλεοπτική σειρά BBC γυρίστηκε.
Ένας άλλος χάρτης δείχνει πού είναι τα όρια των ταχυδρομικών κωδικών των ΗΠΑ ή μπορείτε να μάθετε ποιες θα είναι οι συνέπειες μιας πυρηνικής έκρηξης. Περισσότερο "

Δημιουργήστε τους δικούς σας Χάρτες

Μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας χάρτη. Δεν χρειάζεστε τεχνογνωσία προγραμματισμού για να το κάνετε. Μπορείτε να προσθέσετε σημαίες, σχήματα και άλλα αντικείμενα και να δημοσιεύσετε τον χάρτη σας δημοσίως ή να το μοιραστείτε μόνο με φίλους. Φιλοξενείτε πάρτι γενεθλίων στο πάρκο; Γιατί να μην βεβαιωθείτε ότι οι καλεσμένοι σας μπορούν πραγματικά να βρουν πώς να φτάσουν στο σωστό καταφύγιο πικνίκ.

Λάβετε έναν χάρτη των συνθηκών κυκλοφορίας

Ανάλογα με την πόλη σας, μπορείτε να δείτε τις συνθήκες κυκλοφορίας όταν κοιτάξετε τους Χάρτες Google. Συνδυάστε το με τη δυνατότητα δημιουργίας εναλλακτικής διαδρομής και μπορείτε να περιηγηθείτε στην πιο δύσκολη κυκλοφοριακή συμφόρηση. Απλά μην προσπαθήστε να το κάνετε αυτό ενώ οδηγείτε.

Όταν οδηγείτε, η Πλοήγηση Google θα σας προειδοποιεί γενικά για τις επερχόμενες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Δείτε την τοποθεσία σας σε έναν χάρτη από το τηλέφωνό σας - Ακόμη και χωρίς το GPS

Έτσι, οι Χάρτες Google για κινητά μπορούν να σας ενημερώσουν σχετικά με το πού βρίσκεστε από το τηλέφωνό σας, ακόμα και αν δεν έχετε GPS. Η Google συνέταξε ένα βίντεο που εξηγεί πώς λειτουργεί αυτό. Χρειάζεστε ένα τηλέφωνο με σχέδιο δεδομένων για να έχετε πρόσβαση στους Χάρτες Google για κινητά, αλλά είναι ωραίο να έχετε ένα.

θέα στο δρόμο

Η κάμερα χρησιμοποιείται για την καταγραφή των περισσότερων καμερών προβολής δρόμου του Google Maps. Αυτή η κάμερα τοποθετήθηκε πάνω σε ένα μαύρο Beetle VW, ενώ ο οδηγός οδήγησε με κανονική ταχύτητα στο δρόμο μετά το δρόμο. Φωτογραφία από τον Marziah Karch
Η προβολή Street View σας δείχνει εικόνες που έχουν τραβηχτεί από μια ειδική κάμερα (που φαίνεται εδώ) που είναι προσαρτημένη σε ένα μαύρο Beetle VW. Η Google έχει πάρει κάποιο πρόβλημα για αυτό το χαρακτηριστικό από ανθρώπους που το σκέφτονται ως εργαλείο stalker ή εισβολή ιδιωτικού απορρήτου, αλλά προορίζεται ως ένας τρόπος να βρεθεί η διεύθυνσή σας και να γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο προορισμός σας. Η Google ανταποκρίθηκε στις ανησυχίες περί ιδιωτικού απορρήτου εφαρμόζοντας τεχνολογία που έχει σχεδιαστεί για να θολώνει πρόσωπα και αριθμούς πινακίδων από τις εικόνες που έχουν τραβηχτεί.

Μοιραστείτε την τοποθεσία σας με τους φίλους σας

Μπορείτε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με στενούς φίλους ή μέλη της οικογένειάς σας μέσω των Τοποθεσιών Google+. Αυτή η λειτουργία ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν με το όνομα "Latitudes".

Μπορείτε να ορίσετε την ακρίβεια ή κάπως ασαφής στο κοινό σε μια πόλη, ανάλογα με το πόσο άνετα είστε στην κοινή χρήση της τοποθεσίας σας. Περισσότερο "