Πού να βρείτε το 'The Sims 3' Nude Patch

Αυτό που βρίσκεται κάτω από αυτό μπορεί να είναι μια απογοήτευση

Το γυμνό έμπλαστρο "The Sims 3" είναι ένα downloadable mod που μπορεί να προστεθεί στο παιχνίδι για να αφαιρέσει τα μπλοκ λογοκρισίας που εμφανίζονται όταν οι χαρακτήρες Sims συμμετέχουν σε ιδιωτικές δραστηριότητες.

Γιατί να κάνετε λήψη μιας ενημερωμένης έκδοσης κώδικα;

Το "The Sims 3" κυκλοφόρησε το 2009 ως μέρος της δημοφιλέστερης σειράς παιχνιδιών υπολογιστών Sims . Με αυτόν τον προσομοιωτή ζωής, διαχειρίζεστε την καθημερινή ζωή των Sims σας - μέχρι το χρόνο ντους και τουαλέτας. Κατά τη διάρκεια αυτών των ιδιωτικών στιγμών για τους Sims σας, ένα διακριτικό μπλοκ λογοκρισίας φαίνεται να αποκρύπτει τι θα ήταν τα άτακτα κομμάτια τους.

Εισάγετε το "The Sims 3" γυμνό έμπλαστρο, το οποίο ανυψώνει το πέπλο της σεμνότητας για να αποκαλύψει τους Sims σε όλη την καθημερινή τους δόξα.

Τι βρίσκεται κάτω από το μπλοκ των μαύρων εικονοστοιχείων; Δεν είναι πολλά, όπως αποδεικνύεται. Οι Voyeurs μπορεί να απογοητευθούν για να ανακαλύψουν ότι οι Sims έχουν αριστοκρατικές μορφές όπως οι Barbie κάτω από τα ρούχα τους. Το μπλοκ λογοκρυνσης είναι απλώς μια πρόταση για να μοιραστούν τα μυστικά του Sim.

Πού θα βρείτε το & # 34; Sims 3 & # 34; Γυμνό Mod

Αν εξακολουθείτε να είστε περίεργοι, μπορείτε να κατεβάσετε το nude mod, το οποίο δεν είναι εξουσιοδοτημένο ή υποστηρίζεται από την Electronic Arts, τον εκδότη παιχνιδιών. Εδώ είναι μια πηγή για την εύρεση "The Sims 3" γυμνό mod:

Μια προειδοποίηση σχετικά με τις τροποποιήσεις

Είναι πιθανό να συναντήσετε πολλά mods για παιχνίδια όπως το "The Sims 3" που υποτίθεται ότι κάνουν πολλά διαφορετικά πράγματα. Ωστόσο, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τη λήψη και εγκατάσταση αυτών όταν δεν γνωρίζετε και δεν εμπιστεύεστε την πηγή. Αυτές οι λήψεις μπορούν να φορτωθούν με κακόβουλο κώδικα όπως κακόβουλο λογισμικό και ιούς , γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στο σύστημά σας, συμπεριλαμβανομένου του συμβιβασμού της ασφάλειας του υπολογιστή σας.