Κορυφαίοι δωρεάν ιστότοποι παιχνιδιών PC

Πάρτε το παιχνίδι σας!

Εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους σε απευθείας σύνδεση πόρους και ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένο σε freeware και δωρεάν παιχνίδια PC.

Μερικοί από τους δωρεάν ιστότοπους παιχνιδιών PC που αναφέρονται είναι αφιερωμένοι μόνο σε δωρεάν παιχνίδια που προσφέρουν downloads σε παιχνίδια homebrew, κλώνους και παλαιότερα εμπορικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ως δωρεάν λογισμικό .

Άλλοι ιστότοποι προσφέρουν ένα μείγμα παιχνιδιών, μερικά με online παιχνίδια που βασίζονται σε προγράμματα περιήγησης (html5 και flash) εκτός από τα παιχνίδια που μπορείτε να κατεβάσετε. Οι ελεύθερες ιστοσελίδες παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών παρατίθενται αλφαβητικά, με μερικούς ιστότοπους με λεπτομερέστερο προφίλ και ανασκόπηση. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε αν ψάχνετε να βρείτε μερικά μεγάλα δωρεάν παιχνίδια PC online.

Παρεμπιπτόντως, έχουμε επίσης καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα παζλ εικονικής πραγματικότητας και τα παιχνίδια διαφυγής που θα μπορούσαμε να βρούμε. Αν το VR είναι το πράγμα σας , φροντίστε να το ελέγξετε έξω!

01 από 11

AllGamesAtoZ.com

AllGamesAtoZ.

Το AllGamesAtoZ.com έχει πρόσφατα περάσει από μια ενημέρωση από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, σχεδίασε μια ιστοσελίδα σε ένα πιο σύγχρονο, κινητό φιλικό site. Ο νέος ιστότοπος έχει αφιερωμένα φόρουμ για να μιλάμε για τυχερά παιχνίδια, σχόλια χρηστών, σχόλια και πολλά άλλα.

Οι λήψεις απαιτούν εγγραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχει πρόσβαση σε όλα τα 100 περίπου παιχνίδια που φιλοξενούνται εκεί. Αξίζει μια δεύτερη ματιά αν είστε εξοικειωμένοι με την παλιά τοποθεσία.

02 από 11

Acid-Play

Οξύ παιχνίδι.

Το Acid Play έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες τυχερού παιχνιδιού γύρω από το site. Προσφέρει περισσότερες από 860 δωρεάν λήψεις παιχνιδιών. Όλα τα παιχνίδια που παρατίθενται στο AcidPlay.com εξετάζονται και δίνεται μια ποσοστιαία βαθμολογία. Τα σχόλια και οι αξιολογήσεις είναι ένας πολύ καλός οδηγός για τον προσδιορισμό της ποιότητας του ελεύθερου παιχνιδιού.

03 από 11

Καλύτερα παλιά παιχνίδια

Καλύτερα παλιά παιχνίδια.

Το BestOldGames.net είναι ένας ιστότοπος που ειδικεύεται σε παλιά κλασικά παιχνίδια DOS. Πολλά από τα παιχνίδια που φιλοξενούνται εδώ είναι abandonware, που σημαίνει ότι δεν διατίθενται προς πώληση, αλλά δεν υποστηρίζονται πλέον από τον αρχικό δημιουργό. Υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια που φιλοξενούνται αυτήν την περίοδο στο BestOldGames.net, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό site για τους οπαδούς μερικά από τα αγαπημένα σας κλασικά παιχνίδια PC από την παιδική σας ηλικία. Τα περισσότερα παιχνίδια που είναι διαθέσιμα είναι επίσης στην αρχική τους μορφή και δεν είναι συμβατά με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Windows, όπως τα Windows 7, 8, 8.1 έτσι ώστε να παίξετε οποιοδήποτε από αυτά, θα πρέπει να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε έναν εξομοιωτή DOS όπως το DOSBox .

04 από 11

Caiman.us

Caiman.

Το Caiman.us είναι μια καθαρή ιστοσελίδα δωρεάν παιχνιδιού, δεν θα βρείτε εδώ demos ή shareware παιχνίδια. Έχει ένα εντυπωσιακό 4.630 παιχνίδια (3.355 μοναδικά παιχνίδια) και είναι ένας από τους πιο συχνά ενημερωμένους ιστοτόπους δωρεάν παιχνιδιών που έχω δει.

05 από 11

Fullgames.sk

FullGames.sk.

Το Fullgames.sk παραθέτει έναν αξιοπρεπή αριθμό ελεύθερων παιχνιδιών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τόσο για downloadware, όσο και για δωρεάν online παιχνίδια, αλλά παρατίθενται επίσης μαζί με άλλα στοιχεία λιανικής πώλησης παιχνιδιών όπως demos και ρυμουλκούμενα.

06 από 11

Αρχική σελίδα των Underdogs

Αρχική σελίδα των Underdogs.

Το Home of the Underdogs είναι ένα site freeware / abandonware που προσφέρει έναν τεράστιο αριθμό τίτλων για λήψη. Είναι ένα εικονικό χρυσωρυχείο για πολλά κλασικά παιχνίδια εκτός του τύπου και έχει εξελιχθεί σε μια βιβλιοθήκη με περισσότερα από 5.000 παιχνίδια. Ο κατάλογος των τίτλων δωρεάν παιχνιδιών είναι αρκετά εντυπωσιακός και ο ιστότοπος ενημερώνεται ανά τρίμηνο. Το Home of the Underdogs έχει περάσει από έναν αριθμό αναβαθμίσεων υποστηριζόμενων από ανεμιστήρες και επανεκκίνηση που οδηγούν σε πολλαπλούς ιστότοπους που φιλοξενούν μερικά (αλλά όχι όλα) παιχνίδια που βρέθηκαν στο πρωτότυπο.

Φαίνεται επίσης ότι η τελευταία έκδοση του Home of the Underdogs δεν παρέχει πλέον λήψεις παιχνιδιών, αλλά παρέχει λεπτομέρειες για χιλιάδες παιχνίδια και στη συνέχεια μια επιλογή αναζήτησης για να βρείτε πού μπορείτε να αποκτήσετε τα παιχνίδια.

07 από 11

Απελευθερωμένοι Αγώνες

Απελευθερωμένοι Αγώνες.

Το Liberated Games είναι ένας δικτυακός τόπος αφιερωμένος στην καταλογογράφηση και την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα πλήρη εμπορικά παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει ως δωρεάν από τους κατόχους τους. Αυτοί οι τύποι παιχνιδιών έρχονται συνήθως σε δύο μορφές είτε ως το αρχικό εκτελέσιμο παιχνίδι το οποίο περιέχει όλα όσα χρειάζονται για να παίξουν είτε σε μορφή πηγαίου κώδικα που απαιτούσαν κάποια υποστήριξη από την κοινότητα που υποστηρίζεται από την κοινότητα, ώστε να είναι δυνατή η αναπαραγωγή τους σε σύγχρονα λειτουργικά συστήματα. Τα Απελευθερωμένα παιχνίδια δεν εμπλέκονται στην καταχώριση εγκαταλελειμμένου λογισμικού και δεν φιλοξενούν τίποτα παρά παιχνίδια που είναι πλήρως και εντελώς δωρεάν για διανομή όπως καθορίζονται από τους κατόχους πνευματικών δικαιωμάτων.

Επί του παρόντος, τα Απελευθερωμένα Παιχνίδια φιλοξενούν περίπου 150 παιχνίδια τα οποία είναι πλήρως αναπαραγόμενα και διαθέσιμα για λήψη. Ορισμένα από τα παιχνίδια ενδέχεται να απαιτούν έναν εξομοιωτή DOS, όπως το DOSBOX, για να παίξουν σε μια πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows.

08 από 11

Ωκεανός των Αγώνων

Ωκεανός των Αγώνων.

Από όλες τις δωρεάν ιστοσελίδες παιχνιδιών PC που αναφέρονται εδώ, Ocean of Games είναι ίσως οι πιο αμφιλεγόμενες και αμφισβητήσιμες τοποθεσίες γύρω. Ο λόγος για αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλά από τα παιχνίδια στον ωκεανό των παιχνιδιών είναι νεότερες εκδόσεις και δεν έχουν διατεθεί ως δωρεάν λογισμικό. Παρόλο που ο ιστότοπος προσφέρει συνδέσεις λήψης σε πολλές νέες κυκλοφορίες, είναι πιθανότατα να μην έχουν την άδεια των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων να διανέμουν ελεύθερα.

Η αρχική σελίδα του Ocean of Games περιέχει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια που έχουν αναρτηθεί για λήψη, αλλά περιλαμβάνει επίσης κατηγορίες με βάση το είδος και λειτουργικότητα αναζήτησης.

09 από 11

Επαναφόρτωση Abandonia

Επαναφόρτωση Abandonia.

Το Reloaded παρέχει είναι ένας ελεύθερος χώρος παιχνιδιών ηλεκτρονικού υπολογιστή αφιερωμένος σε επανασχεδιασμό κλασικών / ρετρό βιντεοπαιχνιδιών και παιχνιδιών που γίνονται δωρεάν από την κοινότητα. Η διάταξη και η πλοήγηση του Reloaded είναι πολύ ωραίες με στιγμιότυπα και περιγραφές όλων των παιχνιδιών που περιλαμβάνονται στον κατάλογό του.

Ο ιστότοπος προσφέρει επίσης πληροφορίες και συνδέσμους για πολλά παλαιότερα παιχνίδια λιανικής πώλησης που έχουν φανερά "εγκαταλειφθεί" από τον αρχικό κάτοχο πνευματικών δικαιωμάτων.

10 από 11

Ατμός

Ο ατμός εξουσιώνει πολλά παιχνίδια. Steam / στιγμιότυπο οθόνης

Ενώ πολλοί παίκτες σκέφτονται τον Steam ως την κύρια πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών σε απευθείας σύνδεση και το κατάστημα για την αγορά παιχνιδιών PC, προσφέρουν επίσης εκατοντάδες δωρεάν παιχνίδια. Ορισμένα από αυτά τα παιχνίδια μπορεί να είναι δωρεάν κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πρώιμης πρόσβασης όπου το παιχνίδι μπορεί να είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ άλλα προσφέρουν μικρο-συναλλαγές εντός παιχνιδιού, όπου οι παίκτες μπορούν να αγοράσουν διάφορα δέρματα εντός παιχνιδιού ή να ξεκλειδώσουν ορισμένα χαρακτηριστικά μέσω μικρών πληρωμών.

Τούτου λεχθέντος, η μεγάλη πλειοψηφία των δωρεάν παιχνιδιών PC που προσφέρονται στο Steam δεν απαιτούν καμία πληρωμή για πρόσβαση στην πλήρη λειτουργικότητα και το gameplay.

Με περισσότερα από 500 παιχνίδια, υπάρχει κάτι για όλους, παιχνίδια RTS , Shooters , Multiplayer Shooters για να αναφέρουμε μερικά. Οι δημοφιλείς τίτλοι που διατίθενται δωρεάν μέσω του Steam είναι οι Dota 2, Team Fortress, Path of Exile και πολλά άλλα.

11 από 11

Πάρτε το παιχνίδι

Πάρτε το παιχνίδι.

Το Take Game προσφέρει μια σταθερή λίστα παιχνιδιών με περίπου 440 παιχνίδια. Η αρχική σελίδα για το Taking Game δίνει μια σύντομη εισαγωγή στην ιστοσελίδα και απαριθμεί τα κορυφαία μηνιαία παιχνίδια και την τελευταία προσθήκη. Το Take Game δεν περιέχει αποκλειστικά παιχνίδια freeware, συμπεριλαμβάνονται τα shareware και ορισμένοι τίτλοι abandonware.