Πώς να προσθέσετε Widgets στο Safari Browser στο iPad

Πώς να προσθέσετε Pinterest, 1Password και άλλα Widgets στο Safari

Η εισαγωγή widgets στο iOS σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το Safari με διάφορες εφαρμογές εξοικονόμησης χρόνου, όπως η προσθήκη του Pinterest στις επιλογές κοινής χρήσης ή στο 1Password στις προσαρμοσμένες δραστηριότητες που μπορείτε να εκτελέσετε στο Safari. Αυτό πραγματικά σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το iPad σας και να αξιοποιήσετε στο έπακρο την περιήγηση στον ιστό χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στα στεφάνια για να μοιραστείτε εικόνες και ιστοσελίδα με τους φίλους σας.

Προτού μπορέσετε να εγκαταστήσετε το widget στο Safari, θα πρέπει πρώτα να κάνετε λήψη της εφαρμογής από το κατάστημα εφαρμογών. Τα περισσότερα γραφικά στοιχεία αποτελούν μέρος της επίσημης εφαρμογής, η οποία επιτρέπει ειδική πρόσβαση όταν καλείται από το Safari ή άλλη εφαρμογή. Ορισμένα γραφικά στοιχεία δεν κάνουν τίποτα όταν εκτελούν αυτόνομη λειτουργία και πρέπει να εκτελούνται από μια άλλη εφαρμογή.

Τα καλύτερα iPad widgets

Μόλις κατεβάσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε αυτές τις οδηγίες για να προσθέσετε Pinterest, 1Password, Instapaper και άλλα γραφικά στοιχεία στο πρόγραμμα περιήγησης Safari:

  1. Αρχικά, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης Safari. Δεν χρειάζεται να περιηγηθείτε σε συγκεκριμένη σελίδα, αλλά πρέπει να έχετε φορτώσει μια ιστοσελίδα σε μια καρτέλα προγράμματος περιήγησης.
  2. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Κοινή χρήση. Είναι το κουμπί στα αριστερά του κουμπιού συν στο επάνω μέρος της οθόνης. Μοιάζει με κουτί με βέλος προς τα πάνω.
  3. Εάν εγκαθιστάτε Pinterest, Instapaper, Evernote ή άλλα widgets κοινωνικής προβολής, θα χρειαστεί να πατήσετε το κουμπί More (Περισσότερα) στην ενότητα Share (Κοινή χρήση). Αυτή είναι η ενότητα με το Mail, το Twitter και το Facebook. Σύρετε από τα δεξιά προς τα αριστερά για να αποκαλύψετε περισσότερα εικονίδια της εφαρμογής μέχρι να εμφανιστεί το κουμπί Περισσότερα με τις τρεις τελείες. Για το 1Password και άλλες δραστηριότητες μη κοινής χρήσης, θα ακολουθήσετε τις ίδιες βασικές οδηγίες, εκτός από το να πατήσετε το κουμπί Περισσότερα από την ενότητα Κοινή χρήση, θα χρειαστεί να το πατήσετε από την ενότητα Δραστηριότητες. Αυτή η ενότητα ξεκινά με το κουμπί Προσθήκη σελιδοδείκτη . Εάν δεν είστε βέβαιοι για το ποια θα επιλέξετε, ξεκινήστε με τη γραμμή εικονιδίων που αρχίζει με το Mail, το Twitter και το Facebook.
  4. Όταν πατήσετε το κουμπί Περισσότερα, θα εμφανιστεί ένα νέο παράθυρο που θα αναφέρει τα διαθέσιμα εικονίδια. Εάν δεν βλέπετε το γραφικό σας στοιχείο, φροντίστε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος αυτού του νέου παραθύρου. Όλα τα διαθέσιμα γραφικά στοιχεία θα εμφανιστούν σε αυτήν τη λίστα και μπορείτε να ενεργοποιήσετε μεμονωμένα γραφικά στοιχεία πατώντας το ρυθμιστικό ενεργοποίησης / απενεργοποίησης. Τα widget που είναι ενεργά θα έχουν ένα πράσινο ρυθμιστικό δίπλα τους.
  1. Αφού εγκατασταθεί το widget, θα εμφανιστεί στη γραμμή των εικονιδίων στο παράθυρο κοινής χρήσης. Τα νεοεμφανιζόμενα widget θα εμφανιστούν λίγο πριν το κουμπί Περισσότερα. Για να χρησιμοποιήσετε το γραφικό στοιχείο, απλώς πατήστε το νέο εγκατεστημένο κουμπί.

Γεγονός διασκέδασης: Μπορείτε να αναδιατάξετε τα γραφικά σας μέσα από την ίδια οθόνη που τα προσθέτετε. Αν πατήσετε και κρατήσετε το δάχτυλό σας στις τρεις οριζόντιες γραμμές στα δεξιά του ρυθμιστικού ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, μπορείτε να σύρετε το γραφικό στοιχείο σε μια νέα θέση στη λίστα. Έτσι, αν σπάνια Στείλετε ένα σελιδοδείκτη σε κάποιον, αλλά συχνά Pin μια ιστοσελίδα, μπορείτε να μετακινήσετε το Pinterest στην κορυφή της λίστας.

Πώς να εγκαταστήσετε ένα προσαρμοσμένο πληκτρολόγιο στο iPad σας