Πάρτε καλύτερες σημειώσεις Με ​​το iPad

Ποιος χρειάζεται χαρτί και μολύβι όταν έχετε iPad; Ένας λόγος για τον οποίο ένα iPad κάνει έναν μεγάλο σύντροφο σε μια τάξη ή σε μια συνάντηση είναι η ευελιξία της πληκτρολόγησης σε μια γρήγορη σημείωση, σημειώνοντας μια χειρόγραφη σημείωση, προσθέτοντας μια φωτογραφία ή σχεδιάζοντας τη δική σας εικόνα. Αυτό το καθιστά ένα μεγάλο εργαλείο λήψης σημείων ανεξάρτητα από το αν γράφετε εξισώσεις σε έναν πίνακα ή απλά δημιουργείτε μια λίστα με στοιχεία για ένα έργο. Αλλά εάν πρόκειται να πάρετε σοβαρά για τη λήψη σημειώσεων, θα χρειαστείτε κάποιες εφαρμογές.

Σημειώσεις

Η εφαρμογή Notes που συνοδεύει το iPad είναι εύκολο να παραβλεφθεί, αλλά αν ψάχνετε για μια βασική εφαρμογή λήψης σημειώσεων που περιλαμβάνει τη δυνατότητα να σχεδιάσετε τις δικές σας σημειώσεις, να προσθέσετε εικόνες και να εκτελέσετε βασική μορφοποίηση, όπως έντονα κείμενο ή λίστες με κουκκίδες, μπορεί πολύ καλά να κάνει το τέχνασμα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Notes είναι η δυνατότητα σύνδεσης σημειώσεων σε όλες τις συσκευές χρησιμοποιώντας το iCloud . Μπορείτε ακόμη να δείτε τις σημειώσεις σας στο iCloud.com, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τραβήξετε τις σημειώσεις σας στον υπολογιστή σας με Windows.

Οι σημειώσεις μπορούν επίσης να κλειδωθούν με κωδικό πρόσβασης και αν χρησιμοποιείτε ένα iPad που υποστηρίζει το Touch ID, μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη σημείωση με το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Και ένας από τους πιο έξυπνους λόγους για τη χρήση των Notes είναι η δυνατότητα χρήσης του Siri. Απλά πείτε στο Siri να "πάρει μια σημείωση" και θα σας ρωτήσει τι θέλετε να πείτε.

Evernote

Το Evernote είναι μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων που βασίζεται σε σύννεφο, η οποία έχει παρόμοια αίσθηση εύκολης στη χρήση με την εφαρμογή Notes, αλλά με κάποια πραγματικά δροσερά χαρακτηριστικά που προστίθενται στην κορυφή της. Το Evernote περιλαμβάνει όλες τις βασικές επιλογές μορφοποίησης που θα περιμένατε. Περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα σκιαγράφησης μιας σημείωσης ή της προσάρτησης μιας φωτογραφίας.

Μια πραγματικά φοβερή προσθήκη είναι η δυνατότητα λήψης εγγράφων, η οποία είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κάνετε μια γρήγορη σάρωση μιας φόρμας ή χειρόγραφου σημείωσης. Παρόμοια με τις εφαρμογές που λειτουργούν ως σαρωτές , το Evernote θα εστιάσει αυτόματα, θα τραβήξει φωτογραφίες και θα τραβήξει την εικόνα έτσι ώστε να εμφανίζεται μόνο το έγγραφο.

Το Evernote σας επιτρέπει επίσης να επισυνάψετε φωνητικά μηνύματα και, φυσικά, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα έγγραφά σας από οποιαδήποτε συσκευή που μπορεί να συνδεθεί στον ιστό. Αλλά αυτό που θέτει πραγματικά το Evernote στην κορυφή όταν το χρησιμοποιείτε στο iPad σας είναι η δυνατότητα βελτίωσης των χαρακτηριστικών του iPad. Το Evernote μπορεί να επισυνάψει στο ημερολόγιό σας, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μια συνάντηση με τις σημειώσεις που την βλέπετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Evernote για να αφήσετε τον εαυτό σας πιο προηγμένες υπενθυμίσεις από την εφαρμογή Ειδοποιήσεις που συνοδεύει το iPad είναι ικανό να δημιουργήσει.

Προτελευταία και χαρτί

Τι γίνεται αν πρέπει να βαρεθείτε στις χειρόγραφες σημειώσεις; Η προτελευταία μπορεί να είναι η τελική εφαρμογή χειρογράφου στο iPad. Δημιουργείται από την Evernote, πράγμα που σημαίνει ότι οι σημειώσεις που γράφετε με το Penultimate θα συγχρονιστούν στο λογαριασμό σας και θα εμφανιστούν στην εφαρμογή Evernote. Έχει επίσης έναν τόνο μορφών, συμπεριλαμβανομένων χαρτιού γραφικών, διακεκομμένου χαρτιού, προκαθορισμένων λιστών εκκρεμοτήτων και λιστών αγορών, και ακόμη και παιχνιδιού hangman. Η προτελευταία μπορεί επίσης να ψάξει μέσα από τις χειρόγραφες σημειώσεις σας και να αναγνωρίσει τις λέξεις, πράγμα που είναι πραγματικά δροσερό. Δυστυχώς, δεν θα μετατρέψει αυτό το χειρόγραφο σε κείμενο.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε το Evernote, το χαρτί συνδυάζει μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά του Evernote με ένα εργαλείο σχεδίασης παγκόσμιας κλάσης. Το χαρτί είναι το καλύτερο όταν συνδυάζετε σχέδια με τις χειρόγραφες σημειώσεις σας και πραγματικά συμβαδίζει με τη νέα γραφίδα Pencil της Apple . Περιλαμβάνει τη δυνατότητα να πληκτρολογείτε σημειώσεις και να εκτελείτε βασική μορφοποίηση, αλλά αυτή η πλευρά της εφαρμογής έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από ό, τι ακόμη και η ενσωματωμένη εφαρμογή Notes. Ωστόσο, το απλό γεγονός ότι μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε το σκίτσο σας με την εφαρμογή Σημειώσεις μέσα από το Χαρτί μπορεί να το κάνει εσφαλμένο. Εάν δεν χρειάζεστε όλες τις προηγμένες λειτουργίες της Evernote και κατά κύριο λόγο πρέπει να σχεδιάσετε τις σημειώσεις σας, ίσως να είναι το χαρτί το χαρτί.

Διασημότητα

Το πιο cool πράγμα για τις περισσότερες εφαρμογές σε αυτόν τον κατάλογο είναι η τιμή. Τα περισσότερα από αυτά είναι δωρεάν, τουλάχιστον για τα βασικά χαρακτηριστικά. Η αξιοσημειότητα είναι η εξαίρεση, αλλά για καλό λόγο. Μπορεί να είναι η καλύτερη καθαρή εφαρμογή λήψης σημειώσεων στο App Store. Δεν έχει κάποια από τα χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την εργασία του Evernote, όπως η σύνδεση με το ημερολόγιό σας, αλλά αν η κύρια ανησυχία σας είναι η δυνατότητα να παίρνετε προηγμένες σημειώσεις, η Notability είναι η κορυφαία επιλογή σας.

Θέλετε να προσθέσετε λεπτομερείς πληροφορίες στις σημειώσεις σας; Η αξιοπιστία θα σας επιτρέψει να κόψετε μια ιστοσελίδα από ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης και να την προσθέσετε στις σημειώσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με μια σημείωση ή να λάβετε σημειώσεις μιας ιστοσελίδας.

Η αξιοπιστία σας επιτρέπει επίσης να είστε πιο ακριβείς όταν σχολιάζετε εικόνες, σχήματα ή κλιπ web με χειρόγραφες σημειώσεις. Υπάρχει μια λειτουργία μεγέθυνσης που σας επιτρέπει να γράφετε κάτι σε μια εκτεταμένη προβολή και να εμφανίζεται σε μια μικρότερη περιοχή της σημείωσης, η οποία είναι πολύ καλή αν χρησιμοποιείτε το δείκτη αντί για γραφίδα.

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τις σημειώσεις σας στις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες cloud όπως το Dropbox ή το Google Drive ή απλά να επιτρέψετε στο iCloud να συγχρονίσει τις σημειώσεις σας στις συσκευές σας.

Χειρόγραφο σε κείμενο με σημειώσεις Plus

Ένα πράγμα που δεν καλύψαμε είναι η μετατροπή των χειρόγραφων σημειώσεων σας σε ψηφιακό κείμενο. Αυτό μπορεί να είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για μερικούς ανθρώπους ή μια χαμένη ιδιότητα για άλλους, αλλά αν είστε στην ομάδα όπου είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, θα θέλετε να παραλείψετε Evernote και Notability και πυροβολούν για Notes Plus.

Αλλά μην νομίζετε ότι σας λείπει πάρα πολύ αν πάτε αυτή τη διαδρομή. Το Notes Plus είναι ένα πολύ καλό εργαλείο λήψης σημείων, ακόμη και αν δεν λαμβάνετε υπόψη τις δυνατότητες χειρογράφου σε κείμενο. Έχει ένα ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση στις εικόνες Google και στη συνέχεια να τις μεταφέρετε στη σημείωση, τη δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας των σημειώσεών σας σε μια υπηρεσία που βασίζεται σε σύννεφο, όπως το Dropbox και τη δυνατότητα εξαγωγής των σημειώσεων σας σε PDF ή διάφορες άλλες μορφές.

Εάν δεν χρειάζεστε τη λειτουργία χειρογράφου σε κείμενο, μπορεί να είστε καλύτερα με μια από τις δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, αλλά αν δεν σας πειράζει να ξοδέψετε λίγα χρήματα και νομίζετε ότι ίσως θέλετε τη δυνατότητα να γυρίσετε γραφήματα σε ευανάγνωστο κείμενο, το Notes Plus είναι μια καλή επιλογή.

Στο πληκτρολόγιο ή στο μη πληκτρολόγιο

Αυτη ειναι Η ερωτηση. Και είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Το καλύτερο μέρος για το iPad είναι η φορητότητα του και η αντιστοίχιση με ένα πληκτρολόγιο μπορεί να είναι σαν να το μετατρέψα σε φορητό υπολογιστή. Αλλά μερικές φορές, η μετατροπή του iPad σε φορητό υπολογιστή μπορεί να είναι καλό. Το αν θα πάρετε ή όχι πληκτρολόγιο είναι μια προσωπική απόφαση και θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα μπορείτε να πληκτρολογήσετε χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο οθόνης, αλλά αν πάτε με ένα πληκτρολόγιο, μπορεί να θέλετε να πάτε με το Magic Keyboard της Apple ή αν έχετε ένα iPad Pro, ένα από τα νέα έξυπνα πληκτρολόγια.

Γιατί;

Κυρίως επειδή αυτά τα πληκτρολόγια υποστηρίζουν πολλά από τα ειδικά πλήκτρα συντόμευσης που περιλαμβάνουν εντολή-c για αντιγραφή και εντολή-v επικολλήστε. Όταν συνδυάζεται με το εικονικό touchpad , είναι πραγματικά σαν να στρέφετε το iPad σε φορητό υπολογιστή. Εάν καταλήγετε σε πληκτρολόγιο εκτός της Apple, βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει αυτά τα ειδικά πλήκτρα συντόμευσης.

Μην ξεχάσετε την υπαγόρευση φωνής!

Ένα πράγμα που δεν έχει αναφερθεί είναι η φωνητική υπαγόρευση και με καλό λόγο. Το iPad είναι ικανό να εκτελεί υπαγόρευση φωνής σχεδόν οπουδήποτε εμφανίζεται το πληκτρολόγιο οθόνης. Υπάρχει ένα κουμπί μικροφώνου στο πληκτρολόγιο που ενεργοποιεί τη λειτουργία φωνητικής υπαγόρευσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνή σας για να λαμβάνετε σημειώσεις σχεδόν σε οποιαδήποτε εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων εφαρμογών αυτής της λίστας. Αυτό είναι διαφορετικό από ένα φωνητικό σημείωμα, το οποίο στην πραγματικότητα αφήνει ένα αρχείο ήχου με τη φωνητική σας σημείωση σε αυτό. Η υπαγόρευση φωνής παίρνει τις λέξεις που μιλάτε και τις μετατρέπει σε ψηφιακό κείμενο.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη λειτουργία φωνητικής υπαγόρευσης του iPad.