Πού να κατεβάσετε τα εγχειρίδια iPod touch για κάθε μοντέλο

Δεν πρόκειται να βρείτε ένα εγχειρίδιο για το iPod touch στο μικρό πλαστικό κουτί που εισέρχεται στη συσκευή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εγχειρίδιο.

Αυτές τις μέρες, είναι πολύ σπάνιο να λάβετε έντυπη μορφή, φυσικές εκδόσεις πράξεων που μπορούν να παραδοθούν ψηφιακά. Ακριβώς όπως περισσότεροι άνθρωποι μουσική ρεύματος από το αγοράζουν σε CD και περισσότεροι άνθρωποι κατεβάζουν λογισμικό από ό, τι πάρει σε ένα δίσκο, υπάρχουν επίσης όλο και λιγότερα τυπωμένα εγχειρίδια χρήστη για ηλεκτρονικά είδη ευρείας κατανάλωσης. Αντίθετα, οι εταιρείες προσφέρουν αρχεία PDF που μπορούν να μεταφορτωθούν, τα οποία μπορούμε να εκτυπώσουμε αν θέλουμε ή αποθηκεύουμε στους σκληρούς δίσκους μας να συμβουλεύονται όταν τους χρειαζόμαστε.

Αυτό συμβαίνει με το iPod touch της Apple. Ενώ το iPod touch έρχεται με μερικές μικρές σελίδες τεκμηρίωσης, δεν έχετε ένα ισχυρό εγχειρίδιο χρήστη στο κουτί. Η Apple προσφέρει εγχειρίδια iPod touch στον ιστότοπό της για κάθε έκδοση του iOS που μπορεί να τρέξει η αφή, καθώς και μερικές πρόσθετες πληροφορίες. Έτσι, ανεξάρτητα από το μοντέλο της επαφής που έχετε και την έκδοση λειτουργικού συστήματος που χρησιμοποιείτε, θα βρείτε το εγχειρίδιο για αυτό παρακάτω.

Εγχειρίδια iPod touch

Αυτά τα εγχειρίδια παρέχουν γενικές οδηγίες για τη χρήση του iPod touch, με οδηγίες και λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση του iOS που σημειώνεται παρακάτω.

Πρόσφατα, η Apple σταμάτησε να προσφέρει εγχειρίδια ως αρχεία PDF και αντικατέστησε αυτές τις επιλογές με έγγραφα του iBooks. Η εφαρμογή iBooks έρχεται προφόρτιση σε συσκευές iOS και Mac, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη αυτών των εγγράφων και να τα ανοίξετε στην εφαρμογή χωρίς να λάβετε νέο λογισμικό.

Ειδική τεκμηρίωση iPod touch για συγκεκριμένο μοντέλο

Η Apple παρέχει επίσης τεκμηρίωση ειδικά για διάφορα μοντέλα του iPod touch. Ενώ τα τρία πρώτα στοιχεία αυτής της λίστας είναι για συγκεκριμένα μοντέλα, όλα τα υπόλοιπα ισχύουν για οποιοδήποτε μοντέλο που μπορεί να εκτελέσει την εισηγμένη έκδοση του iOS.

Άλλες πληροφορίες iPod Background Background

Εκτός από τα παραδοσιακά εγχειρίδια, η Apple δημοσιεύει μερικά άλλα έγγραφα σχετικά με το iPod touch που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα:

Συμβουλές και κόλπα iPod touch

Φυσικά, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε δεν μπορούν να βρεθούν στο επίσημο εγχειρίδιο. Αυτό είναι όπου ένα site όπως αυτό έρχεται. Εδώ είναι συνδέσεις με μερικά από τα πιο δημοφιλή άρθρα μας για το iPod touch: