Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή αντιγραφή μουσικής iPod στο Mac σας

Αυτό Συγχρονισμός Αίσθημα

Η αντιγραφή αρχείων μουσικής και βίντεο από το iPod σας στο Mac σας μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολη από ό, τι νομίζετε. Ακολουθήστε την εσφαλμένη διαδικασία και μπορείτε εύκολα να βρείτε όλα τα αρχεία iPod έχουν διαγραφεί. έφυγε για τα καλά. Αυτό συμβαίνει επειδή το iTunes θα προσπαθήσει να συγχρονίσει με το iPod σας όταν είναι συνδεδεμένο, εξασφαλίζοντας ότι το iPod ταιριάζει με τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης του iTunes. Εάν η βιβλιοθήκη iTunes είναι άδεια ή λείπει κάποια μουσική, η διαδικασία συγχρονισμού θα βεβαιωθεί ότι το iPod ταιριάζει με τη διαγραφή των μελωδιών. Αλλά με λίγο προσεκτικό σχεδιασμό, μπορείτε να αντιγράψετε όλα τα αρχεία πολυμέσων από το iPod σας και στο Mac σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το iTunes ως την κύρια μέθοδο συλλογής, ακρόασης και αποθήκευσης μουσικής, πρέπει να έχετε μια καλή μέθοδο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σε περίπτωση που κάτι απρόβλεπτο συμβεί στο Mac σας και καθιστά τη βιβλιοθήκη iTunes ακατάλληλη. Μια καλή στρατηγική δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι αυτό που χρειάζεται.Αλλά αντί να σας πω τι πρέπει να έχετε κάνει, αυτός ο οδηγός προσφέρει μερικές μεθόδους έκτακτης ανάγκης για την ανάκτηση της μουσικής σας βιβλιοθήκης.

Αφού ανακτήσετε με επιτυχία τη μουσική σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ένα καλό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Έχω συμπεριλάβει έναν εφεδρικό οδηγό μέσα σε αυτόν τον κατάλογο των μεθόδων ανάκτησης έκτακτης ανάγκης.

Αντιγράψτε τη μουσική του iPod στο Mac χρησιμοποιώντας το OS X Lion και το iTunes 10

Justin Sullivan / Getty Images Ειδήσεις / Getty Images

Αν χρησιμοποιείτε το OS X Lion και το iTunes 10 ή νεότερη έκδοση, ο οδηγός αυτός παρέχει τις βήμα προς βήμα οδηγίες που χρειάζεστε για να αντιγράψετε όλα τα αρχεία πολυμέσων του iPod στο Mac σας. Από εκεί, ο οδηγός σας δείχνει επίσης πώς μπορείτε να εισαγάγετε τα αρχεία πίσω στη βιβλιοθήκη του iTunes στο Mac σας, διατηρώντας όλες τις ετικέτες ID3. Δεν χρειάζεστε κανένα λογισμικό τρίτου μέρους, μόνο λίγο ελεύθερο χρόνο. Περισσότερο "

Πώς να αντιγράψετε την μουσική του iPod στο Mac με το iTunes 9.x

Justin Sullivan / Getty Images Ειδήσεις / Getty Images

Εάν χρησιμοποιείτε iTunes 9.x ή νεότερη έκδοση, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτές τις οδηγίες για να αντιγράψετε επιτυχώς τα αρχεία από το iPod στο Mac χωρίς απώλεια δεδομένων. Αυτή η διαδικασία θα λειτουργήσει για τη μουσική που αγοράσατε από το iTunes Store, καθώς και για τη μουσική που προσθέσατε εσείς. Περισσότερο "

Πώς να μεταφέρετε το αγορασμένο περιεχόμενο από το iPod σας στο Mac σας

Το iPod σας πιθανώς περιέχει όλα τα δεδομένα βιβλιοθήκης του iTunes. Justin Sullivan / Προσωπικό / Getty Images

Ξεκινώντας με το iTunes 7.3, η Apple ενσωμάτωσε έναν τρόπο να μεταφέρει το αγορασμένο περιεχόμενο από ένα iPod πίσω σε μια βιβλιοθήκη του iTunes. Αυτός είναι ένας εύχρηστος και σχετικά εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε τη μουσική σας, αλλά λειτουργεί μόνο για μουσική που αγοράζετε από το iTunes Store. Αν έχετε μουσική από πηγές εκτός από το iTunes Store στο iPod σας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν από τους άλλους οδηγούς iPod για Mac. Περισσότερο "

Αντιγραφή από το iPod σας στο Mac σας χρησιμοποιώντας το iTunes 8.x ή νωρίτερα

Φωτογραφία: Justin Sullivan / Getty Images News / Getty Images

Αυτός ο οδηγός για την αντιγραφή της μουσικής του iPod στο Mac σας είναι για το iTunes 8.x ή νωρίτερα. Χρησιμοποιώντας τη διαδικασία που περιγράφεται εδώ, μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο που αγοράσατε από το iTunes Store, καθώς και μουσική που έχετε προσθέσει από άλλες πηγές. Περισσότερο "

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του iTunes στο Mac σας

Οθόνη shot από την Coyote Moon, Inc.

Έχουμε μιλήσει για την αντιγραφή της μουσικής σας από το iPod σας στο Mac σας ως μια τελευταία λύση για να ανακτήσετε τη μουσική βιβλιοθήκη σας σε περίπτωση που κάποια καταστροφή έρχεται στο Mac ή το iTunes σας.

Αλλά δεν πρέπει να βασίζεστε στο iPod σας ως το κύριο μέσο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τουλάχιστον όχι ως πρώτη γραμμή άμυνας. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να κάνετε ενεργά αντίγραφα ασφαλείας της βιβλιοθήκης του iTunes. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Time Machine για αυτό το σκοπό ή μπορείτε να εκτελέσετε ένα άμεσο αντίγραφο ασφαλείας χρησιμοποιώντας την τεχνική που περιγράφεται σε αυτόν τον οδηγό. Περισσότερο "

Carbon Copy Cloner 4: Επιλογή Λογισμικού Mac του Tom

Ευγενική προσφορά του λογισμικού Bonbich

Το Time Machine κάνει εξαιρετική δουλειά στη δημιουργία αυτοματοποιημένων αντιγράφων ασφαλείας των σημαντικών αρχείων Mac σας. Αλλά δεν είναι η μόνη λύση για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων των Mac σας, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων βιβλιοθηκών πολυμέσων iTunes.

Το Carbon Copy Cloner από το Bonbich Software είναι μια εφαρμογή δημιουργίας αντιγράφων και δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που μπορεί να δημιουργήσει πανομοιότυπα αντίγραφα της μονάδας εκκίνησης του Mac σας. Τόσο ακριβές ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως εναλλακτικό τρόπο εκκίνησης του Mac σας, αν προκύψει η ανάγκη.

Και ενώ το Carbon Copy Cloner χρησιμοποιείται συνήθως ως απλή εφαρμογή κλωνοποίησης, η ευελιξία του καθιστά μια καλή επιλογή για συγκεκριμένες εργασίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, όπως η διασφάλιση ότι η βιβλιοθήκη του iTunes ασφαλώς δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας σε άλλη μονάδα δίσκου. Περισσότερο "

Πώς να μεταφέρετε τη βιβλιοθήκη iTunes σε άλλον υπολογιστή

Τζούντιν Σουλιβάν Getty Images

Σε αυτό το άρθρο, ο Sam Costello εξετάζει διάφορες επιλογές για τη μετακίνηση μιας βιβλιοθήκης του iTunes. Το Sam καλύπτει μεθόδους που περιλαμβάνουν λογισμικό τρίτου μέρους που μπορεί να διευκολύνει τη διαδικασία μεταφοράς. Περισσότερο "