Οι 8 καλύτεροι υπολογιστές οικιακού κινηματογράφου που αγοράζουν το 2018

Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας κινήσεις στον υπολογιστή σας, απλά φέρτε το δικό σας popcorn

Καθώς η τεχνολογία έχει προχωρήσει, ο ορισμός του υπολογιστή οικιακού κινηματογράφου έχει αλλάξει. Πίσω στη μέρα, η οικοδόμηση ενός PC home theatre απαιτούσε προσεκτική σκέψη και σχεδιασμό. Με αργές ταχύτητες ροής, επεξεργαστές κλασσικών γραφικών και έλλειψη επιλογών ψυχαγωγίας που είναι αποθηκευμένες στο διαδίκτυο, χρειάζεστε τους καλύτερους επεξεργαστές και αποθηκευτικούς χώρους για να δημιουργήσετε το σύστημά σας.

Τα πράγματα είναι σήμερα πιο εύκολα. Το βίντεο συνεχούς ροής στα Netflix και Hulu θα λειτουργεί σε όλα τα πιο αργά μηχανήματα, ενώ οι υπηρεσίες μουσικής όπως το Spotify μειώνουν την απαιτούμενη χωρητικότητα. Ακόμα, θέλετε μια μηχανή που διαθέτει ισχυρό επεξεργαστή, κάρτα γραφικών και άφθονη μνήμη RAM. Οι επιλογές σας είναι είτε να επιλέξετε έναν από τους υπολογιστές All-in-One που μοιάζουν με τηλεόραση (με ηχεία και εξαρτήματα στην οθόνη) είτε να αγοράσετε ξεχωριστά μια επιφάνεια εργασίας, ηχεία και οθόνη και να συγκεντρώσετε τη συσκευασία σας. Δεν είστε σίγουροι για το ποια να πηγαίνετε; Έχουμε συμπεριλάβει μερικές επιλογές από κάθε κατηγορία στην παρακάτω λίστα.

Το HP Pavilion διαθέτει μια οθόνη αφής 23.8 "IPS Full HD με οπίσθιο φωτισμό LED, με ανάλυση 1920 x 1080 που φαίνεται εξαιρετική σε μικρά και μεσαίου μεγέθους δωμάτια. Η κινηματογραφική εμπειρία υποστηρίζεται και πάλι από ισχυρά ενσωματωμένα ηχεία, τα οποία γεμίζουν το δωμάτιο με δυνατά μπάσα και καθαρό ήχο.

Το Pavilion περιλαμβάνει έναν οπτικό εξαιρετικά λεπτό καυστήρα DVD, έναν αναγνώστη καρτών πολυμέσων τριών σε ένα και ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο. Ο επεξεργαστής είναι ένας εξαιρετικά γρήγορος επεξεργαστής Dual-Core Intel Core i3-6100T που τροφοδοτείται σε 3,2 GHz και συμπληρώνεται από μνήμη DDR4 8 GB. Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά αρχεία πολυμέσων στον σκληρό δίσκο 1TB 7200RPM SATA ή να τα μεταφέρετε μέσω Internet στο 802.11ac.

Αυτή η κομψή, κορυφαία επιφάνεια εργασίας all-in-one της HP είναι μια σύγχρονη και ισχυρή μηχανή που θα ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες σας για ψυχαγωγία. Το πρώτο πράγμα που παρατηρείτε είναι η οθόνη αφής 27 "QHD IPS WLED με οπίσθιο φωτισμό Micro Edge, κατασκευασμένη από πλωτή γυάλινη επιφάνεια, ισορροπημένη σε λεπτή μεταλλική βάση. Μόλις ενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, θα έρθετε στη ζωή σε 3,3 εκατομμύρια εικονοστοιχεία πιστοποιημένα από την Technicolor για εξαιρετικά ευκρινή ορισμό. Η όμορφη εικόνα συμπληρώνεται από ηχεία Quad της HP τα οποία προσαρμόζονται από την Bang & Olufsen για να κάνουν μια συναρπαστική οικιακή κινηματογραφική εμπειρία.

Η ψυχαγωγία τροφοδοτείται από τις τελευταίες και τις καλύτερες προδιαγραφές. Περιλαμβάνονται τα Windows 10, ένας επεξεργαστής Intel i7-7700T, μνήμη RAM 16GB, γραφικά NVIDIA GeForce GTX 950M και WiFi 802.11ac. Αυτά είναι όλα τα κορυφαία εξαρτήματα που θα βρείτε σε έναν υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, αλλά συναρμολογούνται εύκολα με την οθόνη. Ελέγξτε τη δράση με ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και χρησιμοποιήστε το Bluetooth 4.2 για να συνδέσετε οποιεσδήποτε άλλες συσκευές χρειάζεστε. Αυτό το μηχάνημα μπορεί να είναι ακριβό, αλλά κάνει τα πάντα και φαίνεται υπέροχο στη διαδικασία.

Αυτός ο πύργος της επιφάνειας εργασίας είναι απλός, αλλά γεμάτος με δυνατότητες του εργοστασίου σε μια διασκεδαστική τιμή. Ο επεξεργαστής i5 7400 μπορεί να επιταχύνει το ρολόι έως 3,5 GHz και η 12GB μνήμης DDR4 την υποστηρίζει με μεγαλύτερη ταχύτητα. Υπάρχει ένας 2TB σκληρός δίσκος SATA για αυτό που μοιάζει με απεριόριστη αποθήκευση και η κάρτα γραφικών Intel Graphics 630 θα σας δώσει καθαρή απόδοση εικόνας. Υπάρχουν 4 2.0 θύρες USB και 3 3.0 θύρες για τελική ευελιξία και σε πλάτος κάτω των 7 ιντσών είναι τόσο λεπτή που θα ταιριάζει βασικά οπουδήποτε. Εκτελεί τα Windows 10 και προσφέρει μια μονάδα δίσκου DVD-RW για εγγραφή DVD αφού παρακολουθήσετε τις ταινίες. Αλλά, όπως αναφέρθηκε εκεί, το καλύτερο μέρος είναι η τιμή ... γιατί με όλες αυτές τις εξοικονομήσεις θα μπορείτε να προσθέσετε μια κορυφαία οθόνη, ένα τρελό σετ ομιλητών και ακόμα περισσότερα.

Το Inspiron 24 3000 της Dell έχει κάτι για όλους στην οικογένεια, καθιστώντας την επιλογή του Amazon για ένα All-in-One PC. Η οθόνη είναι μια οθόνη ευρείας προβολής Full HD 24 "Full HD που είναι λεπτή και πολύχρωμη. Η ελκυστική οθόνη συνοδεύεται από ενσωματωμένα ηχεία Waves MaxxAudio και τροφοδοτείται από επεξεργαστή 6ης γενιάς Intel i3-6100U.

Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης μια κάρτα γραφικών Intel HD, σκληρό δίσκο 500GB, μνήμη DDR3L 8GB και αναγνώστη καρτών πολυμέσων τέσσερις σε ένα. Το Διαδίκτυο 802.11ac διπλής ζώνης και το Bluetooth 4.0 σας προσφέρουν πολλές επιλογές συνδεσιμότητας, ενώ μια μονάδα DVD και πολλές θύρες USB 3.0 σας δίνουν περισσότερους τρόπους για να δείτε τα μέσα σας. Αυτός ο υπολογιστής έχει σχεδιαστεί για ισχυρές επιδόσεις, είτε πρόκειται για παιχνίδια είτε για παρακολούθηση μέσων 4K, αλλά είναι κατασκευασμένη σε τιμή αξίας.

Αυτός ο λεπτός πύργος επιφάνειας εργασίας θα ταιριάζει όμορφα σε ένα κέντρο μέσων και έχει τα στοιχεία που χρειάζεστε για να εκτελέσετε όλες τις ανάγκες πολυμέσων σας σε προσιτή τιμή. Διαθέτει επεξεργαστή Intel Core i5-4600 3,2 GHz και μνήμη DDR3L RAM 8 GB, παρέχοντας ισχυρή ταχύτητα χειρισμού 4K βίντεο συνεχούς ροής. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τη μουσική, τις ταινίες και τις φωτογραφίες σας σε σκληρό δίσκο SATA 1TB. Μπορείτε επίσης να εγγράψετε DVD και CD στο συνδεδεμένο burner ή stream με τη σύνδεση Internet 802.11ac. Άλλες συνδέσεις περιλαμβάνουν έναν αναγνώστη καρτών επτά σε ένα, HDMI, VGA, υποδοχές επέκτασης και θύρες USB 3.0.

Αυτό το all-in-one PC της Acer διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για μια απολαυστική κινηματογραφική εμπειρία. Φαίνεται οξεία με ένα συμπαγές μαύρο περίγραμμα που περιβάλλει την οθόνη Full HD 24 "που διαθέτει τεχνολογία IPS. Η εικόνα λειτουργεί αρμονικά με ζωντανό ήχο από τα εξαρτήματα Acer TrueHarmony και Dolby Audio. Εν τω μεταξύ, ένας επεξεργαστής επεξεργαστή Intel Core i5-6400T 6ης γενιάς 2.8GHz προσφέρει εξαιρετική ισχύ, ενώ η μνήμη DDR4 8GB εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση. Τα γραφικά NVIDIA GeForce 940M θα παρουσιάσουν δράση Full HD για τις ανάγκες σας σε τυχερά παιχνίδια και πολυμέσα και η εργονομική κλίση μπορεί να ρυθμιστεί για την καλύτερη δυνατή γωνία θέασης. Το καλύτερο μέρος είναι ότι μόλις επενδύσετε σε αυτό, δεν χρειάζεται περαιτέρω αγορά. Η λεπτή οθόνη με ασημί ματ φινίρισμα και το ενσωματωμένο ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να έχετε μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία από τον υπολογιστή σας

Ενώ αυτό χρεώνεται ως PC παιχνιδιών, μπορεί να κάνει εύκολα τη δουλειά του υπολογιστή οικιακού κινηματογράφου. Η CybertronPC κατασκευάζει και κατασκευάζει όλα τα προϊόντα τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων συνεργάζεται με τους βασικούς προμηθευτές εξαρτημάτων για τη συναρμολόγηση των τελευταίων και μεγαλύτερων μηχανών σε τιμές αξίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο υπολογιστής ξεπερνάει εκείνους που βρίσκονται σε παρόμοια κλίμακα τιμών και είναι φθηνότερος από τα PC-brand με τα ίδια εξαρτήματα.

Στην καρδιά του όλα είναι επεξεργαστής AMD FX-8300 3.3GHz Octa-Core και κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1050. Η ταχύτητα συμπληρώνεται από 16GB μνήμης DDR3 και όλα τα μέσα μπορούν να αποθηκευτούν σε σκληρό δίσκο 1TB SATA 3. Οι λάτρεις των μέσων ενημέρωσης θα εκτιμήσουν επίσης τις έξι θύρες USB και τη μονάδα DVDRW. Τέλος, το μηχάνημα έχει μια χαρακτηριστική μπλε δομή που θα φανεί εξαιρετική στο σπίτι σας.

Με την πρώτη ματιά, ίσως να νομίζετε ότι η πραγματική λάμψη αυτής της συσκευής all-in-one είναι η ένδοξη, μαζική, καμπύλη οθόνη. Και ενώ αυτό είναι σίγουρα αλήθεια-και κάνει για μια μεγάλη εμπειρία home-theater-ο επεξεργαστής δεν είναι τίποτα να φτερνίσει σε κανέναν. Πρόκειται για επεξεργαστή Quad Core Intel Core i7 2,9 GHz, ο οποίος λειτουργεί ταυτόχρονα με έναν εντελώς χωριστό επεξεργαστή AMD Radeon και 16GB μνήμης RAM, για να προσφέρει πραγματικά εκπληκτική εικόνα και απόδοση. Αυτή η καμπύλη οθόνη των 34 ιντσών που αναφέραμε προσφέρει ανάλυση QHD και τα ηχεία που έχουν σχεδιαστεί από τη Ban & Olufsen προσφέρουν ήχο που ξεχειλίζει από το μυαλό για να προχωρήσει με τις κινήσεις σας. Εκτελεί τα Windows 10 για την πιο πρόσφατη απόδοση και η μονάδα δίσκου SATA 1TB παράλληλα με το SSD 256GB παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο για ταινίες που έχετε κατεβάσει και η επεκτάσιμη προαιρετική εφαρμογή θα το κάνει να ταιριάζει σε οποιαδήποτε εφαρμογή που μπορείτε να ρίξετε σε αυτήν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .