Αναθεώρηση: Ακουστικά Yurbuds Ironman Inspire Pro

Ως κάποιος που αγωνιζόταν συνεχώς για να κρατήσει τα ακουστικά στυλ earbud στη θέση του, βρήκα την ιδέα πίσω από το αρχικό Yurbuds να είναι αρκετά φανταστική. Χάρη στο ελαφρύ βάρος και τα λαβή καουτσούκ καλύμματα, έγινε πρωταρχικά ακουστικά μου για περίπου ένα χρόνο, ειδικά όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς σε όλα τα είδη των θέσεων.

Όσο μου άρεσε η μοναδική ελαστική κάλυψη του Yurbuds, τα ίδια τα ακουστικά ήταν εξίσου καλά (δηλαδή κακά) με τους λευκούς μπουμπούκια της Apple. Για τους απροσδόκητους, τα ακουστικά iPod μπορεί να φαίνονται δροσερά, αλλά δεν είναι ακριβώς υψηλής απόδοσης. Οι ρυθμίσεις ισοσταθμιστή βοήθησαν να μαλακώσουν μερικά από τα θέματα της ποιότητας του ήχου αλλά ουσιαστικά ακουγόταν επίπεδη χωρίς πολύ μπάσο.

Τα πράγματα άλλαξαν, ωστόσο, με την κυκλοφορία της νέας σειράς ακουστικών Ironman της Yurbuds. Σχεδιασμένο για χρήση από αθλητές, τα νέα Yurbuds βελτιώθηκαν πολύ από τον αρχικό και έφεραν πλουσιότερο ήχο. Στη συνέχεια, η Yurbuds συνέχισε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη γραμμή, συμπεριλαμβανομένων των παραλλαγών όπως το θέμα αυτής της αναθεώρησης, το νέο Ironman Inspire Pro.

Όπως και το πρώτο Earbud του Ironman, το Inspire Pro είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με την αρχική Yurbuds από ένα ή δύο χρόνια πίσω. Η πιο αισθητή αλλαγή είναι με το μπάσο, το οποίο είναι ισχυρότερο από το πρωτότυπο. Μπορείτε επίσης να αυξήσετε την ένταση έως ότου αιμορραγούν τα αυτιά σας χωρίς να παρατηρήσετε σημαντική παραμόρφωση. Την ίδια στιγμή, το Inspire Pro κάνει επίσης κάποιες βελτιώσεις σε σχέση με τη Ironman δεύτερης γενιάς. Στο επάνω μέρος της λίστας υπάρχει η προσθήκη μιας μονάδας σχήματος Υ που στεγάζει ένα μικρόφωνο για την απάντηση κλήσεων όταν χρησιμοποιείτε ένα iPhone. Η ενότητα διαθέτει επίσης χειριστήρια για παιδιά χρησιμοποιώντας ένα συμβατό MP3 player όπως το iPod. Για να αποφύγετε το πνίξιμο στο λαιμό σας, η τοποθέτηση της μονάδας είναι λίγο χαμηλή, αν και η ποιότητα του ήχου με το μικρόφωνο παραμένει αρκετά καλή. Εν τω μεταξύ, τα χειριστήρια χαρτογραφούνται σε ουσιαστικά τρία κουμπιά. Τα επάνω και κάτω κουμπιά χρησιμοποιούνται για τον έλεγχο της έντασης, ενώ το μεσαίο είναι ένα είδος πλήκτρου για όλα τα εμπόδια. Πατώντας το παίζει ή παύει ένα τραγούδι. Αν πατήσετε δύο φορές, θα παραλείψετε ένα κομμάτι προς τα εμπρός, ενώ το αγγίξετε τρεις φορές προς τα πίσω.

Η υποδοχή ακουστικών έχει επίσης μεταφερθεί σε βύσμα σχήματος όπλου. Αυτό βοηθά στη διόρθωση ενός προβλήματος που είχα με τον προηγούμενο σύνδεσμο του Ironman, ο οποίος τελικά υπέστη ζημιά στο κοινό λόγω της τάσης μου να τυλίγω τα καλώδια γύρω από το MP3 player μου όταν δεν το χρησιμοποιώ. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για οποιοδήποτε ακουστικό Yurbuds παραμένει η τοποθέτησή του και η "ικανότητά του" και το Inspire Pro συνεχίζει την παράδοση. Είναι ιδιαίτερα ωραίο για τους λαούς που τους αρέσει να ακούνε τις μελωδίες τους ενώ ασκούν.

Ταυτόχρονα, αυτά τα ακουστικά έχουν επίσης το μερίδιό τους σε θέματα. Παρόλο που τα Inspire Pros είναι μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε σχέση με τα αρχικά Yurbuds, για παράδειγμα, δεν ακούγονται τόσο καλά όσο το Arctic Sound E361 ή το V-Moda Remix Remote . Η μουσική έχει μια λασπώδη ή μπερδεμένη ποιότητα σε αυτήν - ειδικά όταν χρησιμοποιείτε βασικές ρυθμίσεις ή προεπιλογές για το music player σας - αν και το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί ως επί το πλείστον χρησιμοποιώντας έναν παίκτη με έναν ισοσταθμιστή. Το πιάσιμο του αυτιού μπορεί επίσης να αρχίσει να χαλαρώνει, αν επεξεργαστείτε ένα μεγάλο ιδρώτα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια υπερβολικών μακριών περιστροφών. Όπως και οι προκάτοχοί του, τα καπάκια από καουτσούκ εξακολουθούν να είναι μαγνήτες βρωμιάς. Με την πάροδο του χρόνου, γίνεται επίσης ευκολότερη η αποσύνδεση των λαβών από καουτσούκ αν θέλετε να κρατήσετε τα ακουστικά σας στις τσέπες σας.

Παρά τις ατέλειές της, τα Yurbuds ακούγονται αρκετά καλά με τις σωστές ρυθμίσεις EQ που είμαι πρόθυμος να τα αγνοήσω - σε μεγάλο βαθμό επειδή αυτά είναι τα μόνα ακουστικά που έχω στην κατοχή μου που στην πραγματικότητα μένουν στη θέση μου για μένα. Εκτός από τη χρήση του για άσκηση, το ελαφρύ βάρος του καθιστά επίσης μια μεγάλη εναλλακτική λύση στα μεγαλύτερα ακουστικά όταν ταξιδεύετε αεροπορικώς. Δώστε το στιγμιότυπο εάν θέλετε τα ακουστικά με μια ασφαλή και άνετη εφαρμογή.

Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια αναθεώρηση των ακουστικών που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2012. Από την αρχική έκδοση του Ironman Inspire Pro, Yurbuds έχει βγει με διάφορες άλλες επιλογές για τους οπαδούς της κολλώδης προσέγγισή του για τα ακουστικά. Για τη γραμμή Inspire, οι νέες προσθήκες περιλαμβάνουν τα Inspire 100, 200, 300 και 400. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες επιλογές, μπορείτε να δείτε τη νέα γραμμή Yurbuds Inspire στην επίσημη ιστοσελίδα.

Jason Hidalgo είναι expert φορητό ηλεκτρονικών υπολογιστών dwc.com.au. Ναι, είναι εύκολα διασκεδασμένος. Τον ακολουθήστε στο Twitter @ jasonhidalgo και διασκεδάστε επίσης. Για πιο φορητές συσκευές για την ευχαρίστηση ακρόασης, ελέγξτε το διανομέα των ηχείων και των ακουστικών μας.

Γνωστοποίηση: Τα δείγματα ανασκόπησης παρέχονται από τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.