Τα 10 καλύτερα ασύρματα ποντίκια να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το σωστό ποντίκι για τις ανάγκες σας σε υπολογιστές

Οι ημέρες των ασύρματων ποντικών που είναι "καθυστερημένες", αργές ή αλλιώς ανενεργές σε σύγκριση με τους βραχίονες με σχοινιά είναι πολύ πίσω μας. Σήμερα, είναι το ασύρματο ποντίκι που κινεί αυτό το αξεσουάρ συρραπτικό μπροστά με σχέδια που κυμαίνονται από απλή και φθηνή έως λεπτομερή εργονομία που γίνεται για παρατεταμένη χρήση χωρίς να βλάψει το χέρι. Δεν είστε σίγουροι ποιο ασύρματο ποντίκι είναι καλύτερο για τις ανάγκες σας σε υπολογιστές; Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τις καλύτερες επιλογές μας (θα παρατηρήσετε ότι η Logitech έχει αναπτύξει ένα φρούριο στο χώρο).

Θεωρείται ευρέως ως το καλύτερο διαθέσιμο ποντίκι, το MX Master 2S της Logitech είναι ο ηγέτης της τάξης για τη συνολική απόδοση. Συμβατό με την τεχνολογία της Logitech Flow, το Master 2S συνδέεται άψογα με πολλές συσκευές (και περιλαμβάνει ακόμη και λειτουργία αντιγραφής-επικόλλησης μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών). Παράλληλα με την τεχνολογία ροής, η Logitech προσθέτει υποστήριξη για διπλή συνδεσιμότητα, επιτρέποντας τη σύνδεση έως τριών υπολογιστών Windows ή Mac μέσω του ενοποιημένου δέκτη ή μέσω τεχνολογίας Bluetooth, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον υλικό σε επιφάνεια εργασίας.

Το κομμάτι σχεδόν παντού προσδίδει στήριξη στο Master 2S να λειτουργεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια (ακόμη και γυαλί). Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία διαρκεί μέχρι και 70 ημέρες με μία μόνο φόρτιση και ο σχεδιασμός κατασκευάστηκε όχι μόνο με γνώμονα την απόδοση αλλά και εργονομία για μια άνεση που είναι γλυπτή για να συμμορφώνεται με το σχήμα ενός χεριού για μια φυσικά άνετη θέση.

Με την τεχνολογία που μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για μεγαλύτερη απόδοση, το ασύρματο φορητό ποντίκι VicTsing 2.4G είναι μια εξαιρετική επιλογή σε μια πραγματικά φιλική προς τον προϋπολογισμό τιμή. Με πέντε ρυθμιζόμενους δείκτες CPI για να βοηθήσετε την ιδανική ταχύτητα κύλισης, η ασύρματη τεχνολογία 2,4 GHz έχει εύρος 50 ποδιών πριν πέσει σήμα. Εκτός από την ασύρματη απόδοση, το εργονομικό σχήμα και η κατασκευή του VicTsing σχεδιάστηκαν ώστε να είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και φιλικά προς το δέρμα για άνεση και υποστήριξη καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Μια θέση ανάπαυσης για το μικρό δάχτυλό σας προσθέτει επιπλέον στήριξη που δεν απαντάται συχνά σε ποντίκια που είναι τετραπλάσια από την τιμή. Συμβατό με τα Windows, Mac και Linux, το VicTsing μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας με χαρακτηριστικά εξοικονόμησης ενέργειας (σβήνει μετά από οκτώ λεπτά μη χρήσης), γεγονός που της επιτρέπει να διαρκέσει έως και 15 μήνες σε μία μπαταρία AA.

Το ασύρματο ποντίκι trackball M570 της Logitech ίσως να μην είναι το πιο εντυπωσιακό μάτσο, αλλά το γλυπτό σχήμα του υποστηρίζει και κρατάει το χέρι σας σε ένα μέρος. Το trackball φέρει όλο το βάρος φόρτου εργασίας με ομαλό, ακριβή έλεγχο των δρομέων αν εργάζεστε στο γραφείο σας ή σε οποιοδήποτε άλλο δωμάτιο στο σπίτι ή το γραφείο. Με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για 18 μήνες σε μία μπαταρία AA, η ασύρματη σύνδεση 2,4 GHz λειτουργεί έως και 30 πόδια σε λειτουργικά συστήματα Windows και Mac. Με ένα πλήθος κουμπιών και ένα μοναδικό σχέδιο, υπάρχει αρκετός λόγος να πιστεύουμε ότι αυτό το ποντίκι αντιπροσωπεύει έναν νέο τρόπο εργασίας online.

Δεν υπάρχει έλλειψη ανταγωνισμού στον ασύρματο ασύρματο ποντίκι παιχνιδιών, οπότε η εμφάνιση του πακέτου απαιτεί ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών. Ευτυχώς, το G602 της Logitech προσφέρει με διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 250 ώρες και διάρκεια ζωής στο ράφι που έχει βαθμολογηθεί σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια κλικ. Στην πραγματικότητα, η Logitech προσφέρει ένα ρυθμό απόκρισης δύο χιλιοστών του δευτερολέπτου παράλληλα με την τεχνολογία αισθητήρων Delta Zero. Αυτό το ποντίκι παιχνιδιών προσφέρει τόσο μια εξαιρετικά ανθεκτική κατασκευή που μπορεί να αντέξει ακόμη και την πιο έντονη εμπειρία παιχνιδιού. Προσθέστε 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά και υποστήριξη για λειτουργικά συστήματα Windows και Mac και θα βρείτε ένα ποντίκι φιλικό προς το παιχνίδι που δεν θα σπάσει την τράπεζα. Η Logitech διεκδικεί μια εμπειρία παιχνιδιού χωρίς καθυστέρηση και τα ηλεκτρονικά σχόλια παραδίδονται με βαθμολογία 4,3 στα 5 αστέρια του Αμαζονίου.

Εργονομικά, ένα καλά σχεδιασμένο ποντίκι παρέχει άνεση και αποτελεσματικότητα σε μεγάλες χρονικές περιόδους χρήσης. Γι 'αυτό αγαπάμε το Logitech M510 τόσο πολύ. Το ποντίκι είναι διαμορφωμένο άνετα για να στηρίξει το χέρι και τον καρπό σας και υπάρχουν πλαστικές λαβές στο πλάι για τον αντίχειρα και τον παλμό σας. Δυστυχώς, τα δύο κουμπιά στην αριστερή πλευρά περιορίζουν τους χρήστες μόνο σε απλά λόγια.

Όσον αφορά την παραγωγικότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε τις εργασίες συντόμευσης για όλα τα κουμπιά του, για να διευκολύνετε την εκτέλεση εργασιών όπως εφαρμογές μεταγωγής, ανοικτά παράθυρα και καρτέλες ή μεταπήδηση σε πλήρη οθόνη. Το λέιζερ ακολουθεί ομαλά κάθε επιφάνεια (αποκλείοντας τους καθρέφτες όπως το γυαλί) και η Logitech ισχυρίζεται ότι η μπαταρία διαρκεί μέχρι δύο χρόνια με καθημερινή χρήση. Αν είστε χρήστης ενέργειας, θα είστε ευτυχείς που γνωρίζετε ότι ο δέκτης Unifying της Logitech συνδέεται μέσω USB και συνδέεται με έως και έξι συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των πληκτρολογίων, για να απελευθερώσει τις προηγούμενες θύρες.

Σχεδιασμένο αποκλειστικά για τη γραμμή ηλεκτρονικών υπολογιστών της Apple, το Magic Mouse 2 είναι ένα τυπικό σχέδιο της Apple που ξεπερνά τα κουμπιά και τους τροχούς κύλισης και επιλέγει αντί για μια επιφάνεια πολλαπλής αφής. Η μετακίνηση μεταξύ ιστοσελίδων ή η κύλιση σε έγγραφα δεν απαιτεί τίποτα περισσότερο από το πινέλο ενός δακτύλου με ελάχιστη αντίσταση γραφείου, χάρη σε ένα βελτιστοποιημένο σχεδιασμό ποδιών. Η ενσωματωμένη μπαταρία διαρκεί περίπου 30 ημέρες πριν απαιτήσει επαναφόρτιση μέσω του καλωδίου Lightning-to USB που περιλαμβάνεται (θα φορτιστεί πλήρως σε εννέα ώρες). Η συμπερίληψη των χειρονομιών πολλαπλής αφής από την Apple, όπως η ταλάντωση, η κύλιση και η μεγέθυνση, αποτελούν έναν ανανεωτικό τρόπο χρήσης του ποντικιού. Ζυγίζοντας μόλις 7,2 ουγκιές, η μοναδική λήψη του ποντικιού της Apple προσφέρει μια προσέγγιση αγάπης-ή-μίσους, αλλά αν την αγαπάτε, το χαρακτηριστικό της είναι δύσκολο να αντισταθεί.

Το Marathon Mouse M705 της Logitech ονομάζεται κατάλληλα με διάρκεια ζωής της μπαταρίας (που τροφοδοτείται από μία μπαταρία AA) και μπορεί να διαρκέσει έως και τρία χρόνια. Το M705 είναι τόσο αποδοτικό ώστε να μπορεί να ξεπεράσει τις περισσότερες ασύρματες επιλογές ποντικιών στην αγορά κατά 2 φορές τη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ευτυχώς, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν είναι όλα τα M705 κάνει καλά. Έχει εργονομικό σχεδιασμό με σκαλιστό σχήμα που ταιριάζει φυσικά στο χέρι σας. Η προηγμένη παρακολούθηση προσφέρει έναν εξαιρετικά ευαίσθητο και ακριβή έλεγχο δρομέα ενώ εργάζεστε σε διάφορες επιφάνειες χωρίς να παραλείψετε ένα ρυθμό. Τα τρία ενσωματωμένα πλήκτρα αντίχειρας προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πολλαπλή αποθήκευση με γρήγορη εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών. Με μια εύκολη στην καταπόνηση τιμή και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από τον υπολογιστή σας, υπάρχει αρκετός λόγος να δούμε το M705.

Συνεχίζοντας την κυριαρχία του στον ασύρματο χώρο του ποντικιού, το M335 της Logitech είναι μια συμπαγής και φορητή επιλογή που ταιριάζει εύκολα στην τσάντα σας ή στην τσέπη σας και προσφέρει την ελευθερία και την ευελιξία να εργάζεστε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Το καμπύλο και υφή σχήματος καουτσούκ βοηθάει στην παροχή αίσθησης άνεσης και πρόσφυσης, ακόμα και μετά την παρέλευση ωρών εργασίας. Ο απλοποιημένος σχεδιασμός προσφέρει έναν τροχό πλοήγησης και κλίσης, ο οποίος αισθάνεται αραιός σε σύγκριση με άλλες επιλογές ποντικιού στον ασύρματο χώρο, αλλά το M335 κάνει τη δουλειά του. Με δυνατότητα εργασίας σε υπολογιστές με Windows, Mac και ChromeOS, ο ενοποιητικός δέκτης είναι μικροσκοπικός και δεν ξεφεύγει από το φορητό υπολογιστή περισσότερο από μερικά εκατοστά. Επιπλέον, μία μπαταρία AA προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας μεγαλύτερη από 18 μήνες.

Ενώ ένα ποντίκι συνήθως λειτουργεί για τη μείωση και την εξάλειψη του εξωγενούς θορύβου, το ασύρματο ποντίκι M330 της Logitech μειώνει τον συνολικό ήχο κλικ έως και 90%. Μπορείτε να αποχαιρετήσετε τόσο τους θορύβους όσο και τους περισπασμούς για το γειτονικό σας γείτονα με ένα ποντίκι που προσφέρει την ίδια αίσθηση κλικ με ένα "παραδοσιακό" ασύρματο ποντίκι, προσφέροντας μια αίσθηση υψηλής απόδοσης υλικού και έναν ελαστικό τροχό που ψιθυρίζει μαζί ήσυχα. Προσθέστε δύο χρόνια ζωής μπαταρίας σε μία μπαταρία AA και στα 33 πόδια της σειράς σε υπολογιστές με Windows, Chromebook, Linux και Apple και το M330 συνεχίζει να λάμπει ως αγαπημένο ασύρματο ποντίκι. Επιπλέον, η εξαιρετικά ακριβής κίνηση λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Το ποντίκι Logitech Anywhere "λειτουργεί παντού εσείς", από τα γραφεία γραφείου και τα νησιά κουζίνας μέχρι τα τραπέζια καφέ και τα τραπέζια του δίσκου αεροπλάνων. Μπορεί επίσης να πλοηγηθεί άνετα μεταξύ έως και τριών οθονών υπολογιστή, να αντιγράψει και να επικολλήσει κείμενο και εικόνες από την μία οθόνη στην άλλη. Διαθέτει αισθητήρα laser 4000 DPI που σας δίνει την ομαλή παρακολούθηση σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού.

Ο σχεδιασμός του ποντικιού είναι κατασκευασμένος για άνεση και παραγωγικότητα, με υπερβολική κύλιση και προσαρμόσιμα κουμπιά μέσω του λογισμικού Logitech Options Software. Αλλά τι καλό είναι ένα ασύρματο ποντίκι χωρίς αξιόπιστη μπαταρία; Το MX Anywhere 2S διατηρεί μια χρέωση για έως και 70 ημέρες και μπορεί να συμπληρωθεί με χρέωση ολόκληρης της ημέρας σε μόλις τέσσερα λεπτά μέσω microUSB.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .