Ανώνυμες εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης

Εξομολογήστε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας χωρίς να μοιράζεστε την ταυτότητά σας

Πριν από πολύ καιρό, πριν οι ταυτότητες μας ήταν παρόντες σε απευθείας σύνδεση μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης , ήταν πολύ πιο εύκολο να παραμείνουν αρκετά ανώνυμοι και απρόσεκτοι στο Διαδίκτυο. Σήμερα, όμως, με το φάσμα των δημοφιλών κοινωνικών εφαρμογών που χρησιμοποιούμε για να παραμείνουμε σε επαφή με τους φίλους μας και τις κινητές συσκευές που παίρνουμε παντού μαζί μας, είναι αρκετά ασφαλές να πούμε ότι η ανακάλυψη σε απευθείας σύνδεση είναι σχεδόν αδύνατη.

Αλλά υπάρχει μεγάλη πίεση που έρχεται με την απόσπαση της σωστής ενημέρωσης κατάστασης ή selfie την κατάλληλη στιγμή για να αποκτήσετε τα περισσότερα και τα περισσότερα σχόλια αυτές τις μέρες, και αυτό είναι εν μέρει γιατί αρκετές ανώνυμες κοινωνικές εφαρμογές έχουν αρχίσει να προσελκύουν περισσότερο ενδιαφέρον τελευταία. Είναι σχεδόν σαν να έχουμε έρθει πλήρης κύκλος με τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και είμαστε πίσω στην αρχή και πάλι, προτιμώντας την ιδιωτικότητα και την ειρήνη του μυαλού που δεν πρέπει να συμβαδίσουμε με την ηλεκτρονική ταυτότητά μας.

Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να μοιραστείς κάτι χωρίς να ανησυχείς για το τι θα σκεφτούν οι άλλοι άνθρωποι για εσένα; Αν σας αρέσει ο ήχος κάτι τέτοιο, εδώ είναι μερικές κοινωνικές εφαρμογές που ίσως θελήσετε να ελέγξετε έξω.

Γονείς: Να εκπαιδεύετε πάντα τον εαυτό σας και τα παιδιά για τους κινδύνους των online αρπακτικών παιδιών . Μάθετε πώς να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες του παιδιού σας στο διαδίκτυο (και σε smartphones!), Να αποκλείετε την πρόσβαση σε ιστότοπους ή να απενεργοποιείτε μια κάμερα εάν ανησυχείτε για το παιδί σας που έχει πρόσβαση σε αυτές και σε άλλες παρόμοιες τοποθεσίες.

01 από 04

Ψίθυρος

Ο Whisper σάς επιτρέπει να επιλέξετε από μία από τις πολλές φωτογραφίες και να προσθέσετε επικάλυψη κειμένου από μια ομολογία ή σχόλιο που θέλετε να θέσετε εκεί χωρίς όνομα. Μπορείτε ακόμη και να μιλήσετε ιδιωτικά με άλλους χρήστες με τους οποίους θέλετε να συνδεθείτε, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά σας (και τη δική σας) εντελώς μυστική.

Μεταφορτώστε τον Whisper: iPhone | Android | Περισσότερο "

02 από 04

Μετά το σχολείο

Μετά το σχολείο είναι για τα παιδιά που δεν είναι ακόμα εκεί ακόμα. Η εφαρμογή επιτρέπει στους εφήβους να δημοσιεύουν ανώνυμα οτιδήποτε στο ιδιωτικό πίνακα μηνυμάτων του σχολείου τους. Δεδομένου ότι οι χρήστες είναι τόσο νέοι, η εφαρμογή διατηρεί μηδενικό ποσοστό ανοχής για τον ηλεκτρονικό αποκλεισμό και ενσωματώνει ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στα παιδιά να συνομιλούν με ειδικούς σχετικά με σχολικά προβλήματα ή οτιδήποτε μπορεί να τους προκαλεί άγχος.

Κατεβάστε μετά το σχολείο: iPhone | Περισσότερο "

03 του 04

Anomo

Το Anomo είναι μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης που σας ξεκινά εντελώς ανώνυμη και σας δίνει την πλήρη επιλογή και τον έλεγχο για να αποκαλύψετε ορισμένα κομμάτια του εαυτού σας στους ανθρώπους με τους οποίους αλληλεπιδράτε. Η λειτουργικότητα βάσει τοποθεσίας σάς επιτρέπει να συνομιλείτε με άτομα που βρίσκονται κοντά ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Mingle" για να βρείτε άτομα βάσει παρόμοιων ενδιαφερόντων που έχετε. Μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε ιδιωτικά μεταξύ τους και να παίξετε διασκεδαστικά παγοθραυστικά παιχνίδια αν αποφασίσετε ότι θέλετε να πείτε στους ανθρώπους περισσότερα για τον εαυτό σας.

Μεταφορτώστε τον Anomo: iPhone | Android | Περισσότερο "

04 του 04

Psst! Ανώνυμος

Αυτή η εφαρμογή έχει να κάνει με τη βοήθεια των ανθρώπων να έρχονται μαζί για να έχουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις χωρίς να επισυνάπτονται σε ένα όνομα, φωτογραφία ή οποιαδήποτε άλλη προσωπική πληροφορία. Μπορείτε να μοιραστείτε ελεύθερα και ανοιχτά ειδήσεις, απόψεις, μυστικά, εξομολογήσεις, καθημερινές εμπειρίες, φωτογραφίες και αστεία αστεία με μια τεράστια κοινότητα. Μπορείτε εναλλακτικά να μιλήσετε ιδιωτικά ή να γράψετε τους ανθρώπους, χωρίς να μοιραστείτε ποιοι είστε. Οτιδήποτε δημοσιεύετε στην κοινότητα εξαφανίζεται μετά από 48 ώρες, παρόμοιο με το Snapchat .

Λήψη Psst! Ανώνυμος: Android | Περισσότερο "

Να είστε προσεκτικοί με τις ανώνυμες εφαρμογές

ΓΟΝΙΚΟΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Όταν οι άνθρωποι έχουν την επιλογή να κρύβονται πίσω από μια οθόνη και να αφήνουν χαλαρά, τα πράγματα μπορούν να πάρουν λίγο τρελό. Πολλές εφαρμογές αντιμετώπισαν σοβαρές περιπτώσεις θυματομεταφορέων παιδιών, εκφοβισμού στον κυβερνοχώρο, απειλές, καταδιώξεις και άλλα τρομακτικά πράγματα. Χρησιμοποιήστε αυτές τις εφαρμογές με προσοχή και αναφέρετε οτιδήποτε νομίζετε ότι μπορεί να θεωρηθεί επιβλαβές ή καταχρηστικό.