Δημοφιλείς τάσεις δημοσίευσης κοινωνικών μέσων

Οι πολλοί τρόποι που μας αρέσει να αλληλεπιδρούμε και να μοιράζουμε υλικό online

Οι άνθρωποι δημοσιεύουν πολλά πράγματα στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης . Ως αποτέλεσμα αυτής της απόσπασης, κάποιες ενδιαφέρουσες πολιτιστικές τάσεις και βέλτιστες πρακτικές αναδύθηκαν ήσυχα για να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε τι και πώς να μοιραστείτε τα πράγματα στο διαδίκτυο.

Ρίξτε μια ματιά σε μερικές από τις ακόλουθες δημοφιλείς τάσεις κοινωνικής δημοσίευσης και δείτε πόσα από αυτά έχετε ήδη χρησιμοποιήσει σε μια ανάρτηση σε οποιονδήποτε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

01 από 10

Selfies χωρίς λόγο

Φωτογραφία © Getty Images

"Αλλά πρώτα, επιτρέψτε μου να πάρω ένα selfie." Είμαστε βαθιά μέσα στο παχύ της κίνησης selfie , και τώρα δεν χρειάζεστε κανένα λόγο να δημοσιεύσετε ένα (ή πολλά) στα κοινωνικά μέσα. Έξω για δείπνο; Πάρτε ένα selfie. Αγόρασε ένα νέο φόρεμα; Μοιραστείτε το σε μια αυτογνωσία. Γάτα που κοιμάται στον ώμο σας; Selfie. Δεν έχει σημασία τι κάνεις. Μπορείτε να πάρετε σχεδόν πάντα ένα selfie.

02 από 10

Throwback Πέμπτη

Φωτογραφία © Getty Images

Χρειάζεστε μια δικαιολογία για να δημοσιεύσετε περισσότερα για τον εαυτό σας; H hop στο #ThrowbackThursday bandwagon - το αγαπημένο hashtag του καθενός που πραγματικά σας ενθαρρύνει να κάνετε λίγο μάταια και να πλημμυρίσετε τα χρονοδιαγράμματα των οπαδών σας με παλιές φωτογραφίες όλων των όμορφων αναμνήσεων σας.

03 από 10

GIF αντιδράσεων

Φωτογραφία © Getty Images

Μπορείτε να το δείτε στο Twitter, στο Facebook, στο Tumblr και ακόμα και στις ενότητες σχολίων του ιστολογίου. Μερικές φορές, μια δραματική και ξεκαρδιστική κινούμενη απεικόνιση GIF αντίδρασης παίρνει ακριβώς το σημείο σας σε τόσο πολύ καλύτερα από την πληκτρολόγηση έξω - ειδικά όταν πρόκειται για την έκφραση ενός συναισθήματος.

04 από 10

Emojis παντού

Φωτογραφία © Getty Images

Μιλώντας για τη χρήση GIF αντιδράσεων ως τρόπος έκφρασης συναισθημάτων, αυτά τα μικρά πρόσωπα χαμόγελα και εικόνες αντικειμένων που μπορείτε να εισαγάγετε σε ένα μήνυμα κειμένου - κοινώς γνωστά ως χαρακτήρες emoji - έχουν αρχίσει να εμφανίζονται παντού. Το Facebook και το Twitter έχουν εισαγάγει την υποστήριξη emoji, ώστε να εμφανίζονται ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

05 από 10

Μικρό βίντεο

Φωτογραφία © Getty Images

Ας το παραδεχτούμε, κανείς δεν έχει αρκετό χρόνο προσοχής για να παρακολουθήσει ένα μακρύ βίντεο σε όλη τη διαδρομή. Και τώρα που ολόκληρος ο κόσμος έχει κινηθεί, τα βίντεο έχουν γίνει ακόμη πιο σύντομα. Σύντομα βίντεο που γίνονται με εφαρμογές όπως το Instagram είναι αυτό που είναι ζεστό τώρα.

06 από 10

Μαζική αρέσει και ευνοεί

Φωτογραφία © Getty Images

Από τότε που το Facebook εισήγαγε το κουμπί Like, σχεδόν κάθε άλλος σημαντικός ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογή προσπάθησε να εφαρμόσει την ίδια ιδέα στην πλατφόρμα του. Στο Twitter, είναι το αγαπημένο κουμπί. Στο Tumblr και το Instagram, είναι το κουμπί καρδιάς. Όποια και αν είναι η μορφή της, η αγάπη και η πρωταγωνιστικότητα και η καρδιά είναι ο τρόπος που ο τεμπέλης χρήστης μπορεί εύκολα να αλληλεπιδράσει στο διαδίκτυο.

07 από 10

Μαζική αναδιάταξη, επανεπεξεργασία, επανάληψη και επανεμφάνιση

Φωτογραφία © Getty Images

Όπως και αν πιέζοντας ένα κουμπί για να αρέσει κάτι δεν ήταν αρκετά εύκολο, τώρα μπορείτε να ωθήσετε ένα για να πάρετε ολόκληρο το περιεχόμενο κάποιου άλλου και να το τοποθετήσετε στο δικό σας προφίλ, χρονοδιάγραμμα ή blog. Αυτό το γνωρίζουμε ως επαναδρομολόγηση στο Twitter και επανεκκίνηση στο Tumblr . Είναι ο ευκολότερος τρόπος να μοιραστείτε κάτι που σας αρέσει χωρίς να χρειάζεται να το μοιραστείτε με το χέρι.

08 από 10

Φανταστείτε το επίδομα

Φωτογραφία © Getty Images

Το Διαδίκτυο είναι ένα μέρος όπου σχηματίζονται μερικές από τις καλύτερες και μεγαλύτερες κοινότητες. Για όσους έχουν εμμονή με μια συγκεκριμένη μπάντα, ταινία, τηλεοπτική εκπομπή, webcomic, βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο - το Διαδίκτυο ανοίγει νέες ευκαιρίες για τους πιο έντονους οπαδούς να συναντηθούν και να δημοσιεύσουν αυτό που αγαπούν περισσότερο.

09 από 10

Λογαριασμοί χιούμορ και παρωδία

Φωτογραφία © Getty Images

Θέλετε να πάρετε πολλούς οπαδούς στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης πολύ γρήγορα; Προσποιείτε ότι είστε κάποιος άλλος που είναι ήδη αρκετά διάσημος και παίζετε διασκέδαση σε αυτούς. Το Twitter είναι το πιο δημοφιλές μέσο για αυτό το είδος τάσης. Ελέγξτε μερικούς από αυτούς τους λογαριασμούς παρωδών για παραδείγματα. Μπορείτε ακόμη και να συμμετάσχετε στο Twitter, αν είστε περισσότερο σε αυτό το είδος χιούμορ.

10 από 10

Συντομευμένες διευθύνσεις URL

Φωτογραφία © Getty Images

Κανείς δεν θέλει να εξετάσει έναν σύνδεσμο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και είναι εκατοντάδες χαρακτήρες και με όλα τα περίεργα σύμβολα σε αυτό. Παίρνει πάρα πολύ χώρο. Αν κάνετε μετά από μια εξωτερική σύνδεση στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, η γενική τάση είναι να χρησιμοποιήσετε ένα linkten shortener όπως το Bitly . Πολλές επιχειρήσεις αρχίζουν να μαρκάρονται επίσης τις δικές τους συντομευμένες διευθύνσεις URL . Για το About.com, όλοι οι σύνδεσμοι συντομεύθηκαν με Bitly προεπιλογή για abt.cm.