Πώς να δημιουργήσετε δωρεές στο Twitch

Υπάρχουν περισσότεροι τρόποι να λάβετε δωρεές στο Twitch εκτός από το PayPal

Η αποδοχή δωρεών από τους θεατές είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να κερδίζετε επιπλέον έσοδα κατά τη ροή του Twitch . Παρά τη δημοτικότητά του, η δημιουργία ενός συστήματος δωρεάς είναι πιο περίπλοκη από την απλή ενεργοποίηση ενός μεγάλου μοβ Donate κουμπί (το οποίο Twitch δυστυχώς δεν υποστηρίζει) σε ένα προφίλ χρήστη Twitch.

Οι χρήστες πρέπει να σκέφτονται έξω από το κιβώτιο και να χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά όπως το πρώτο σύστημα bits / cheers του Twitch ή μία από τις πολλές επιλογές τρίτων που διατίθενται από άλλες εταιρείες. Εδώ είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες λύσεις δωρεάς για τις ταινίες twitch και πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Twitch Bits

Τα bits (που ονομάζονται επίσης cheers) είναι το επίσημο σύστημα δωρεάς του Twitch. Είναι λίγο πιο περίπλοκο από την απλή αποστολή μερικών μετρητών σε ένα streamer με ένα πάτημα ενός κουμπιού όμως και είναι διαθέσιμες μόνο για τους συνεργαζόμενους συνεργάτες Twitch και συνεργάτες. Τα bits είναι ουσιαστικά μια μορφή ψηφιακού νομίσματος που αγοράζονται απευθείας από το Twitch με χρήματα πραγματικού κόσμου με τη χρήση του Amazon Payments.

Αυτά τα bits μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν από το κουτί συνομιλίας του ρεύματος Twitch για να ενεργοποιηθεί μια ειδική ηχητική και οπτική ειδοποίηση στην οθόνη. Ως ανταμοιβή για τη χρήση των δυαδικών ψηφίων τους, οι χρήστες κερδίζουν ειδικά κονκάρδες που εμφανίζονται μαζί με τα ονόματά τους στη συνομιλία της ροής. Όσο περισσότερα κομμάτια χρησιμοποιούν, τόσο υψηλότερο είναι το βαθμό των κερμάτων που κερδίζουν. Η ταινία Twitch κερδίζει $ 1 για κάθε 100 bit που χρησιμοποιείται κατά τη ροή τους.

  1. Για να ενεργοποιήσετε τα bits στον συνεργάτη Twitch ή στο κανάλι συνεργατών σας, ανοίξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις συνεργατών στον πίνακα ελέγχου.
  2. Εντοπίστε την ομάδα ρυθμίσεων σε αυτή τη σελίδα που ονομάζεται Cheers και κάντε κλικ στο Enable Cheering με Bits .
  3. Οι θεατές μπορούν τώρα να χρησιμοποιήσουν τα μπιτς τους στο κανάλι σας πληκτρολογώντας ευθυμία και τον αριθμό των bits που επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν. Για παράδειγμα, το cheer5 θα χρησιμοποιεί πέντε μπιτ ενώ το cheer1000 θα χρησιμοποιεί 1.000.

Δωρεές PayPal στο Twitch

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους αποδοχής δωρεών στο Twitch είναι η χρήση του PayPal . Οι Streamers μπορούν να ζητήσουν από τους θεατές να τους στείλουν χρήματα απευθείας χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με τον δικό τους λογαριασμό PayPal. Μια ευκολότερη επιλογή είναι, όμως, να δημιουργηθεί ένας σύνδεσμος PayPal.me που εξομαλύνει όλη τη διαδικασία για τον θεατή λόγω του καθαρού σχεδιασμού του και της εύκολης κατανόησης διεπαφής. Εδώ είναι μερικοί αποτελεσματικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε μια διεύθυνση PayPal.me για τη λήψη δωρεών στο Twitch.

Bitcoin & amp; Άλλα κρυπτοσυχνότητες

Η χρήση κρυπτοσυχνοτήτων όπως Bitcoin, Litecoin και Ethereum για την αποστολή και λήψη χρημάτων μέσω διαδικτύου συνεχίζει να αυξάνεται σε ετήσια βάση λόγω της ταχύτητας, της ασφάλειας και των χαμηλότερων τελών συναλλαγής. Η λήψη πληρωμής στο πορτοφόλι σας με κρυπτογράφηση είναι τόσο απλή όσο η κοινή χρήση της διεύθυνσης του πορτοφολιού σας με άλλο χρήστη. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό με το Twitch.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή πορτοφολιού που επιλέξατε για το πορτοφόλι σας. Το Bitpay είναι μια δημοφιλής εφαρμογή πορτοφολιού για νέους χρήστες.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη ή στη σύνδεση. Όλα τα πορτοφόλια θα έχουν αυτή την επιλογή ανεξάρτητα από το νόμισμα ή τον κατασκευαστή εφαρμογών.
  3. Θα δείτε μια μοναδική σειρά φαινομενικά τυχαίων αριθμών και γραμμάτων. Αυτή είναι η διεύθυνση του πορτοφολιού σας. Αγγίξτε τη διεύθυνση για να την αντιγράψετε στο πρόχειρο της συσκευής σας.
  4. Δημιουργήστε μια ενότητα δωρεάς στο προφίλ σας Twitch όπως περιγράφεται παραπάνω στην ενότητα PayPal αυτής της σελίδας.
  5. Επικολλήστε τη διεύθυνση του πορτοφολιού σας στο πεδίο Περιγραφή , βεβαιώνοντας ότι αναφέρετε τι κρυπτογράφηση αντιστοιχεί στη διεύθυνση του πορτοφολιού. Οι χρήστες δεν θα μπορούν να στείλουν το Ethereum σε πορτοφόλι Litecoin ή Bitcoin σε πορτοφόλι Ethereum, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να επισημάνετε σωστά τη διεύθυνση.

Σύνθετη συμβουλή: Ενώ βρίσκεστε στην ενότητα Παραλαβή της εφαρμογής σας στο πορτοφόλι, τραβήξτε ένα στιγμιότυπο οθόνης του κώδικα QR . Αυτός ο κώδικας είναι η έκδοση QR της διεύθυνσης πορτοφολιού σας και μπορεί να σαρωθεί από άλλους για να σας στείλει χρήματα. Μπορείτε να προσθέσετε την αποθηκευμένη εικόνα του κωδικού QR στην δωρεά του προφίλ Twitch ή ακόμα να την προσθέσετε ως στοιχείο πολυμέσων στη διάταξη Twitch στο OBS Studio (όπως θα κάνατε με ένα παράθυρο κάμερας ή άλλη εικόνα) ώστε οι θεατές σας να μπορούν να το σαρώσουν με κινητά τηλέφωνα ενώ παρακολουθείτε τη ροή σας. Μην ξεχάσετε να αναφέρετε σε ποιο νόμισμα είναι η διεύθυνση QR code wallet.

Υπηρεσίες σελίδας δωρεάς Twitch

Υπάρχει μια ποικιλία υπηρεσιών τρίτων μερών, οι οποίες μπορούν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους με Twitch streamers για να ενεργοποιήσουν πρόσθετες λειτουργίες, όπως δωρεές και ειδοποιήσεις. Ορισμένες από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες είναι το Gaming For Good, το StreamTip, το Muxy, το Stream Elements και το StreamLabs. Όλες αυτές οι υπηρεσίες δημιουργούν μια μοναδική σελίδα δωρεάς για το κανάλι σας που φιλοξενείται στο δικό του διακομιστή, το οποίο μπορείτε να καλέσετε τους θεατές σας να κάνουν μια δωρεά.

Οι παρακάτω οδηγίες είναι για τον τρόπο δημιουργίας μιας σελίδας δωρεάς στο StreamLabs, η οποία έχει τα περισσότερα χαρακτηριστικά και είναι η πιο εύκολη στη χρήση για αρχάριους. Αυτά τα βήματα είναι πολύ παρόμοια για τη δημιουργία μιας σελίδας δωρεάς στους άλλους ιστότοπους.

  1. Από τον Πίνακα ελέγχου StreamLabs, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις Δωρεών .
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του PayPal για να συνδέσετε το λογαριασμό PayPal με το StreamLabs. Αυτό είναι απαραίτητο για να μπορείτε να στέλνετε δωρεές απευθείας στον λογαριασμό σας στο PayPal από τη σελίδα δωρεάς. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε άλλες επιλογές πληρωμής σε αυτή τη σελίδα, όπως το Paypal, το Skrill και τις πιστωτικές κάρτες, αλλά το PayPal θα πρέπει να είναι η κύρια μέθοδος που ενεργοποιείτε λόγω του πόσο ευρέως χρησιμοποιείται μεταξύ των θεατών Twitch.
  3. Από τη σελίδα " Ρυθμίσεις δωρεών ", κάντε κλικ στην καρτέλα " Ρυθμίσεις " και επιλέξτε το νόμισμά σας, καθώς και τα ελάχιστα και μέγιστα όρια δωρεάς. Ο καθορισμός της ελάχιστης δωρεάς σε πέντε δολάρια είναι μια καλή ιδέα, καθώς αυτό θα αποθαρρύνει τους χρήστες από το spamming το λογαριασμό σας με μικρές δωρεές.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση ρυθμίσεων στο κάτω μέρος της σελίδας.
  5. Στη σελίδα Ρυθμίσεις θα εμφανιστεί η διεύθυνση της ιστοσελίδας της δωρεάς. Θα πρέπει να μοιάζει με https://streamlabs.com/username . Αντιγράψτε αυτήν τη διεύθυνση και προσθέστε την στην δωρεά σας στη σελίδα του καναλιού Twitch.

Πρέπει να αποδεχτείτε δωρεές στο Twitch;

Η αποδοχή δωρεών ή συμβουλών σχετικά με το Twitch είναι πολύ συνηθισμένη πρακτική και δεν συνοδεύεται ούτε από streamers ούτε από θεατές. Οι δωρεές είναι ένας από τους ελάχιστους τρόπους με τους οποίους τα μικρότερα κανάλια μπορούν να κερδίσουν έσοδα Εντούτοις, μόλις ένας παίκτης κερδίσει περισσότερους οπαδούς και γίνει Συνεργάτης Twitch ή Συνεργάτης, είναι σημαντικό να επενδύσετε κάποιο χρόνο στην εκμάθηση των συνδρομών Twitch . Οι συνδρομές στο Twitch έχουν αποδειχθεί ότι είναι ένας τρόπος για να κερδίσετε ένα πολύ μεγαλύτερο χρηματικό ποσό από τις εφάπαξ δωρεές και έχετε επίσης τη δυνατότητα να αυξάνεστε με την πάροδο του χρόνου.

Οι δωρεές Twitch είναι φορολογητέες;

Ναί. Παρά το ότι αναφέρονται ως δωρεές, συμβουλές ή δώρα από streamers, τα χρήματα που πραγματοποιούνται μέσω streaming στο Twitch θεωρούνται ως μια έγκυρη πηγή εισοδήματος και θα πρέπει να απαιτούνται όταν συμπληρώνετε μια φορολογική δήλωση.

Πώς να αποτρέψετε τις χρεώσεις αποζημίωσης

Ενώ η χρήση του PayPal μπορεί να είναι μια πολύ βολική και αξιόπιστη μέθοδος αποδοχής δωρεών, έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα που περιστασιακά εκμεταλλεύεται απατεώνες. αντιστροφές χρεώσεων. Μια αντιστροφή χρέωσης είναι ουσιαστικά όταν κάποιος που έχει πληρώσει για κάτι στο διαδίκτυο μέσω του PayPal καταθέτει μια καταγγελία στην εταιρεία ισχυριζόμενη ότι δεν έλαβε ποτέ τα αγορασμένα αγαθά ή υπηρεσίες. Όταν συμβεί αυτό, το PayPal δεν επιστρέφει εντελώς τον αγοραστή που αποχωρεί από τον πωλητή χωρίς το προϊόν του και δεν έχει χρήματα για να το δείξει.

Δυστυχώς για τους streamers υπάρχει όλο και μεγαλύτερος αριθμός αναφορών απατεώνων και διαδικτυακών trolls που δίνουν μεγάλα χρηματικά ποσά στα κανάλια Twitch μόνο για να χρεωθούν όλα αυτά μερικούς μήνες αργότερα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προστατευθείτε 100% από αυτό το είδος απάτης με το PayPal και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί έμπειροι streamers προτιμούν να επικεντρωθούν σε bits (τα οποία προστατεύονται από Amazon Payments) και δωρεές κρυπτοσυχνότητας (που δεν μπορούν να ακυρωθούν ή να χρεωθούν).

Πώς να ενθαρρύνετε τους θεατές σας να δωρίζουν

Οι περισσότεροι θεατές στο Twitch είναι περισσότερο από ευτυχείς να υποστηρίξουν το αγαπημένο τους streamer αλλά δεν σκέφτονται να δωρίσουν αν δεν γνωρίζουν ότι είναι μια επιλογή στην πρώτη θέση. Εδώ είναι πέντε απλοί τρόποι να υπενθυμίσω στο ακροατήριό σας να δωρίσει χωρίς να έρθει σε επαφή με τόσο πολύ πιεστικός ή spammy.