Πώς να χρησιμοποιήσετε φανταστικές γραμματοσειρές στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail

Και, Πώς να το ίδιο και πολλά άλλα στο Outlook

Windows Live Hotmail

Το Windows Live Hotmail ήταν η δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, σχεδιασμένη για να έχει πρόσβαση μέσω του διαδικτύου, από οποιαδήποτε μηχανή στο διαδίκτυο.

Η ιστορία του Windows Live Hotmail

Δίπλα στο Gmail, το Hotmail ήταν μία από τις πιο αναγνωρίσιμες υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κόσμο. Το 1997, όταν η Microsoft το αγόρασε από τους αρχικούς δημιουργούς, το Hotmail πρόσφερε κάτι μοναδικό από τα περισσότερα inboxes: ανεξαρτησία από ISPs όπως το America OnLine (AOL).

Το 2005. Η Microsoft ανακοίνωσε ένα νέο σύνολο υπηρεσιών που σχεδιάστηκαν για να επεκτείνουν την εμπειρία των χρηστών στα Windows. Αυτή η νέα σουίτα ονομάστηκε Windows Live, την οποία ίσως αναγνωρίσετε σε προϊόντα όπως ο Windows Live Writer και το Windows Live Essentials. Στο πλαίσιο αυτού του κινήματος, η Microsoft σχεδίαζε να καταργήσει το Hotmail και να την αντικαταστήσει με ένα νέο σύστημα ταχυδρομείου που ονομάζεται Windows Live Mail. Ωστόσο, οι δοκιμαστές και οι χρήστες διαμαρτυρήθηκαν για την αλλαγή και πως προτιμούσαν το εμπορικό σήμα Hotmail, η Microsoft επιστρέφει και εγκαθίσταται στο Windows Live Hotmail.

Η μάρκα Windows Live σταμάτησε το 2012. Ορισμένες από τις υπηρεσίες και τα προϊόντα ενσωματώθηκαν απευθείας στο λειτουργικό σύστημα Windows (π.χ. εφαρμογές για Windows 8 και 10), ενώ άλλα διαχωρίστηκαν και συνεχίστηκαν μόνοι τους (π.χ. το Windows Live Search έγινε Bing) , ενώ άλλοι απλώς αφομοιώθηκαν.

Το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft

Γύρω την ίδια χρονική στιγμή, η Microsoft εισήγαγε το Outlook.com, το οποίο ουσιαστικά αποτελούσε επανασχεδιασμό του Windows Live Hotmail με ενημερωμένο περιβάλλον χρήστη και βελτιωμένες λειτουργίες. Προσθέτοντας τη σύγχυση, οι τρέχοντες χρήστες είχαν τη δυνατότητα να διατηρούν τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους @ hotmail.com, αλλά οι νέοι χρήστες δεν μπορούσαν πλέον να δημιουργούν λογαριασμούς με αυτόν τον τομέα. Αντίθετα, οι νέοι χρήστες μπορούσαν να δημιουργήσουν μόνο διευθύνσεις @ outlook.com, παρόλο που και οι δύο διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιούν την ίδια υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έτσι, το Outlook είναι πλέον το επίσημο όνομα της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft, παλαιότερα γνωστής ως Hotmail και Windows Live Hotmail

Πώς να χρησιμοποιήσετε φανταστικές γραμματοσειρές στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Windows Live Hotmail

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε στην προεπιλεγμένη γραμματοσειρά όταν στέλνετε ένα μήνυμα με το Windows Live Hotmail - τουλάχιστον όχι αν έχετε ενεργοποιήσει τον επεξεργαστή εμπλουτισμένου κειμένου του Windows Live Hotmail.

Για να αλλάξετε τη γραμματοσειρά που χρησιμοποιείται για το σώμα του μηνύματος του Windows Live Hotmail

Εφαρμόστε τις φανταστικές γραμματοσειρές πότε και πού θέλετε

Μπορείτε επίσης να κάνετε εφαρμογή οποιασδήποτε γραμματοσειράς σε μέρος του σώματος μηνυμάτων του Windows Live Hotmail αργότερα:

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την προεπιλεγμένη μορφοποίηση γραμματοσειράς για νέα μηνύματα στο Windows Live Hotmail.

Ακολουθούν ορισμένοι τρόποι για τη διαχείριση των γραμματοσειρών στο Outlook