Οι πρώτες μηχανές αναζήτησης: Πού είναι τώρα;

01 από 24

Μηχανές Αναζήτησης από το Back Way Πότε: Οι πρώτες μέρες του Διαδικτύου

Στις πρώτες πρώτες μέρες του Διαδικτύου, οι νέες μηχανές αναζήτησης ήταν δεκάδες, φαινομενικά βυθισμένες στην ύπαρξη με έντονη εκτόξευση και στη συνέχεια πολύ ήσυχα ξεθωριασμένα στην αφάνεια για άλλη μια φορά. Πολύ λίγες μηχανές αναζήτησης το έκαναν πραγματικά μέσα από τους χρόνους boom / crash dot-com μέχρι σήμερα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζουν τη δική τους σελίδα στην ιστορία. Σε αυτήν την γκαλερί εικόνων, πρόκειται να κάνουμε μια βόλτα στη λωρίδα μνήμης για να δούμε μόνο μερικές από τις πρώτες μηχανές αναζήτησης του Ιστού. που κυμαίνονται από αρκετά χρήσιμα έως απίστευτα εξειδικευμένα.

02 από 24

Διεγείρω

Εκπληκτικά ακόμα γύρω από σήμερα - και μοιάζει πολύ όπως το έκανε το 2005 - το Excite.com είναι μία από τις παλαιότερες πύλες / μηχανές αναζήτησης του Ιστού. Συζήτηση για την επιστροφή; Το Excite είναι μία από τις μοναδικές πύλες του ιστού που προσφέρει ακόμη μια γραμμή εργαλείων που μπορείτε να κατεβάσετε για εύκολη πρόσβαση, καθώς και τη δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνιση και την αίσθηση των αναζητήσεων που θέλετε να μοιάζουν με το Excite.

03 από 24

Google

Ξεκίνησε το 1998 από τους Larry Page και Sergey Brin, η Google είναι σήμερα η πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης στο Διαδίκτυο σήμερα. Από τις αρκετά αυστηρές αρχές στις πιο χρησιμοποιημένες μηχανές αναζήτησης στον κόσμο σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Google είναι μια από τις ελάχιστες μηχανές αναζήτησης από τις πρώτες ημέρες του Παγκόσμιου Ιστού που το έκαναν πραγματικά.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Google:

04 από 24

FoodieView

Σημείωση: Από τον Οκτώβριο του 2012, το Foodieview δεν λειτουργεί πλέον.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις:

Τι είναι το FoodieView;

Η FoodieView είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που ψάχνει πάνω από 175.000 συνταγές από όλα τα διαφορετικά είδη πηγών, συμπεριλαμβανομένων (αλλά όχι περιοριστικά) των εξής:

και πολύ, πολύ περισσότερο. Η FoodieView είναι μια στοχευμένη μηχανή αναζήτησης συνταγών με πολλά πραγματικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. είναι επίσης εξαιρετικά εύκολο να βρείτε καλές συνταγές στο FoodieView που είναι πραγματικά σχετικές με το ερώτημά σας αναζήτησης, το οποίο, αν έχετε προσπαθήσει ποτέ να βρείτε μια συνταγή χρησιμοποιώντας συγκεκριμένα συστατικά σε μία από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης, θα συμφωνήσετε μαζί μου όταν λέω ότι μπορεί να είναι μια τεράστια χρονοτριβή. Το FoodieView απλά κάνει το καθήκον να ψάχνει για συνταγές ευκολότερο, και ως πολυάσχολη μαμά με τρία παιδιά αυτό δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευπρόσδεκτη.

Αρχική σελίδα της συνταγής

Έχετε αρκετές επιλογές αναζήτησης στην αρχική σελίδα του FoodieView. Το κύριο πλαίσιο αναζήτησης είναι ακριβώς στη μέση, και στη συνέχεια έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανά κατηγορία, να κάνετε αναζήτηση στο κουτί σας συνταγών (περισσότερα για αυτό μέσα σε ένα δευτερόλεπτο), να δείτε εστιατόρια, κριτικές προϊόντων, πόρους μαγειρικής ή να διαβάσετε το FoodieView Blog, η οποία είναι γεμάτη από ερωτήσεις αναζήτησης που έστειλαν οι αναγνώστες της FoodieView.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω την αναζήτηση συνταγών FoodieView;

Λίγοι λόγοι:

Συνολικά, μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης μικρών συνταγών, η οποία είναι πλέον μία από τις αγαπημένες μου τοποθεσίες "must-have".

05 από 24

Ρωτήστε τον Jeeves

Το AskJeeves.com, τώρα μόνο το Ask.com, βρίσκεται σε διάφορες μορφές από τα τέλη της δεκαετίας του 1990. Οι ερευνητές φάνηκαν να είναι αφιερωμένοι στον μπάτλερ που θα πήγαινε και θα συγκέντρωνε τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης με βάση την τεχνολογία φυσικής αναζήτησης γλώσσας, μια ιδέα που κατά το χρόνο που εισήχθη θεωρήθηκε απολύτως επαναστατική.

06 από 24

Quintura

Σημείωση: Από τον Οκτώβριο του 2012, η ​​Quintura δεν λειτουργεί πλέον.

Καλή Εναλλακτική λύση: Δοκιμάστε τον κατάλογο μηχανών αναζήτησης αντί.

Το Quintura είναι μια μηχανή αναζήτησης που μοιάζει πολύ με τον Kartoo ή το Ujiko, δεδομένου ότι παρουσιάζει πληροφορίες με οπτικό τρόπο και όχι απλή παρουσίαση κειμένου. Με το Quintura, κάνετε αναζήτηση μέσα σε ένα "cloud tag". μια συλλογή όρων, οι οποίοι συνήθως συνδέονται μεταξύ τους κατά κάποιο τρόπο είτε από το πλαίσιο είτε από συνδέσμους.

Πώς λειτουργεί το Quintura;

Αρχικά, το Quintura λειτουργεί ακριβώς όπως οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης: πληκτρολογείτε έναν όρο αναζήτησης. Ωστόσο, εκεί ξεκινάει η Quintura διαφορετική. Ο όρος αναζήτησης δημιουργεί άλλους συναφείς όρους αναζήτησης που εκπροσωπούνται όλοι μαζί σε ένα μεγάλο σύννεφο ετικετών και στη συνέχεια εμφανίζονται τα πραγματικά αποτελέσματα αναζήτησης από τον ιστό κάτω από την περιοχή του cloud tag.

Εάν τοποθετήσετε το ποντίκι πάνω από οποιονδήποτε από αυτούς τους όρους αναζήτησης, τα αποτελέσματα αναζήτησης θα αλλάξουν. Όταν κάνετε κλικ σε μια ετικέτα μέσα στο cloud tag, ο συγκεκριμένος όρος προστίθεται στο αρχικό σας ερώτημα. το είδος του ψημένου σε ισχύ, υποθέτω. Αν βλέπετε έναν όρο που δεν θέλετε να συμπεριληφθεί στο σύννεφο ετικετών, απλώς κάντε κλικ στο X δίπλα του και έχει φύγει.

07 από 24

Yahoo

Η Yahoo έχει περάσει από πολλές, πολλές επαναλήψεις από τότε που ξεκίνησε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και από αυτή τη γραφή δεν δείχνει κανένα σημάδι διακοπής. Από την δικτυακή πύλη προς τη μηχανή αναζήτησης στις περιφερειακές υπηρεσίες , το Yahoo έχει διατηρήσει μια μεγάλη, πιστή βάση χρηστών μέσα από δεκαετίες Ιστορίας Ιστού.

08 από 24

Kartoo

Σημείωση: Από τον Δεκέμβριο του 2011, το Kartoo δεν λειτουργεί πλέον.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις: Δοκιμάστε την τελευταία μηχανή αναζήτησης για μια μηχανή αναζήτησης που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας.

Τι είναι το Kartoo;

Kartoo είναι μια μηχανή αναζήτησης με οπτική εμφάνιση ", με διεπαφές οπτικής εμφάνισης.Όταν κάνετε μια αναζήτηση και κάνετε κλικ στο OK, το Kartoo ξεκινάει το ερώτημα σε ένα σύνολο μηχανών αναζήτησης, συγκεντρώνει τα αποτελέσματα, τις συγκεντρώνει και τις αναπαριστά σε μια σειρά διαδραστικών χαρτών μέσω ενός ιδιόκτητου αλγορίθμου. "

Πιο απλά, ο Kartoo βάζει τα αποτελέσματά του σε ένα διαδραστικό, οπτικό χάρτη για να παίξετε. Το Kartoo είναι ένας μηχανισμός metacrawler / metasearch, που σημαίνει ότι δεν έχει τα δικά του αποτελέσματα, αλλά συγκεντρώνει τα αποτελέσματα πολλών άλλων μηχανών αναζήτησης .

Πώς λειτουργεί το Kartoo;

Δείτε πώς λειτουργεί (θα χρειαστείτε ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής Flash για να εκτελέσετε αυτόν τον ιστότοπο με τον τρόπο που σχεδιάστηκε, αλλά υπάρχει και μια έκδοση HTML):

09 από 24

WiseNut

Σημείωση: Από το 2007, το WiseNut δεν λειτουργεί πλέον ως μηχανή αναζήτησης.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις: Πώς λειτουργούν οι Μηχανές Αναζήτησης;

Τι είναι το WiseNut;

Το WiseNut είναι μια γενική μηχανή αναζήτησης που δεν ανήκει στο LookSmart. Το WiseNut προσφέρει μια καλή, σταθερή γενική εμπειρία αναζήτησης. δεν έχουν πολλά να κάνουν με τα φανταχτερά πράγματα αναζήτησης, αλλά αυτά που έχουν φαίνεται να είναι σχετικά καλά.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WiseNut

Η αναζήτηση στο WiseNut είναι απλή, απλώς πληκτρολογήστε το ερώτημά σας στην κύρια γραμμή αναζήτησης και μακριά πηγαίνετε. Το ερώτημά μου για "χιόνι" έφερε πίσω τα αποτελέσματα αναζήτησης με συνδέσμους κειμένου και σχολιασμούς, καθώς και συγκεντρωμένα αποτελέσματα στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης - ή WiseGuide.

Τι είναι το WiseGuide;

Το WiseGuide είναι βασικά προτάσεις αναζήτησης που σχετίζονται με αυτό που ψάχνετε - είναι ένας πολύ καλός τρόπος να περιορίσετε ή να διευρύνετε την αναζήτησή σας. Για παράδειγμα, στην αναζήτηση μου για "χιόνι", έναν εξαιρετικά γενικό όρο αναζήτησης, οι προτάσεις μου αναζήτησης WiseGuide ήταν πολύ πιο χρήσιμες.

10 από 24

AllTheWeb

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το AllTheWeb έκλεισε το 2011. Ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μηχανές αναζήτησης ;

Καλή Εναλλακτική: Δοκιμάστε να διαβάσετε τη μεγάλη λίστα των μηχανών αναζήτησης .

Τι είναι το AlltheWeb;

Όπως και η Alta Vista, το AllTheWeb έχει επίσης τα αποτελέσματά του που τροφοδοτούνται από το Yahoo .

Το AlltheWeb προσφέρει τα τυπικά εργαλεία αναζήτησης: εικόνες, ειδήσεις, καταλόγους, ανθρώπους κλπ. Επιπλέον, οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να αναζητούν αρχεία ήχου και βίντεο, καθώς και την δυνατότητα αναζήτησης σε 36 διαφορετικές γλώσσες, εάν το επιθυμούν. Τα προηγμένα φίλτρα αναζήτησης τους είναι εύχρηστα και επιστρέφουν αρκετά καλά αποτελέσματα. Ένα άλλο πράγμα: Το AllTheWeb είναι συμβατό με την Όπερα. ένα ωραίο χαρακτηριστικό για webmasters που προσπαθούν να ξεπεράσουν τα ζητήματα προσβασιμότητας.

Αρχική σελίδα αναζήτησης του AlltheWeb

Η αρχική σελίδα του AllTheWeb είναι ομαλότερη. Η κύρια γραμμή ερωτήματος αναζήτησης είναι το κτύπημα στο κέντρο, με επιλογές αναζήτησης με καρτέλες στην κορυφή, συμπεριλαμβανομένων του ιστού, των ειδήσεων, των εικόνων, του ήχου και του βίντεο.

AlltheWeb Search

Η αναζήτηση με το AlltheWeb είναι αρκετά εύκολη. Πληκτρολογείτε μόνο ένα ερώτημα και πηγαίνετε. Θυμηθείτε ότι τα αποτελέσματα του AlltheWeb τροφοδοτούνται από το Yahoo , οπότε όσα αποτελέσματα θα έχετε στο AlltheWeb, θα λάβετε επίσης στο Yahoo. Αυτό φέρνει το ερώτημα γιατί να ψάξετε στο AlltheWeb όταν μπορείτε απλά να ψάξετε στο Yahoo; Λοιπόν, νομίζω ότι πρόκειται απλώς για προσωπική προτίμηση. Το AlltheWeb είναι πολύ απλοποιημένο, προσφέροντας απολύτως τίποτα από την αναζήτηση, και είναι μια ωραία εναλλακτική λύση για την κάπως απασχολημένη κύρια σελίδα αναζήτησης της Yahoo. Πραγματικά, πρόκειται απλώς για προσωπική προτίμηση.

11 από 24

Λύκος

Τι είναι η αναζήτηση Lycos;

Ο Lycos βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο Internet. και έχει εξελιχθεί από την παροχή των δικών της αποτελεσμάτων αναζήτησης σε piggybacking στο Ask.com.

Αρχική σελίδα του Lycos

Η αρχική σελίδα του Lycos σας προσφέρει αρκετές επιλογές. Η κύρια γραμμή αναζήτησης βρίσκεται στο επάνω μέρος της σελίδας, με καρτέλες για τον Ιστό, τους ανθρώπους, τους χρυσούς σελίδες, τα ψώνια, τις εικόνες και τον ήχο και τη συζήτηση. Η καρτέλα "Σύνθετη αναζήτηση" βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης.

Κάτω από τη γραμμή αναζήτησης, αρχίζει να χτυπάει λίγο στην αρχική σελίδα του Lycos. Υπάρχει καιρός, Lycos Mail, Lycos τίτλοι της αγοράς, Lycos τελευταίες ειδήσεις, Lycos βίντεο, Lycos slideshows, παίρνετε την εικόνα. Το Lycos είναι περισσότερο ένας κόμβος περιεχομένου από έναν προορισμό αναζήτησης, γι 'αυτό αναμένεται, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα κομμάτι μιας απόσπασης της προσοχής. Απλά το ξέρετε αυτό: έχετε πολλές επιλογές στην αρχική σελίδα του Lycos.

Lycos Video Search Η Lycos συνεργάζεται με το Blinkx για να τροφοδοτήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης βίντεο. έτσι τώρα, όταν ψάχνετε για βίντεο στο Lycos, θα παρατηρήσετε το εικονίδιο Blinkx.

Αναζήτηση Lycos

Ακολουθούν μερικές συμβουλές που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε την αναζήτηση Lycos. Θα πρέπει να σας πάρουν αρκετά μακριά στις προσπάθειές σας Lycos ψάχνοντας.

Να είστε εξειδικευμένοι όσο ανθρώπινα. Ο Lycos δεν επιστρέφει αποτελέσματα που είναι τόσο σημαντικά όσο μπορείτε να περιμένετε από άλλες μηχανές αναζήτησης, αλλά όσο πιο συγκεκριμένα και πιο συνοπτικά είστε, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα λάβετε.

Χρησιμοποιήστε την Σύνθετη αναζήτηση. Οι προχωρημένες επιλογές αναζήτησης του Lycos είναι στην πραγματικότητα πολύ καλά σχεδιασμένες και θα βοηθήσουν (ελπίζω) να βοηθήσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης Lycos στοίβα μέχρι τον τρόπο που τα θέλετε. Ο Lycos υποστηρίζει επίσης λειτουργούς αναζήτησης Boolean , οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας.

Χαρακτηριστικά Lycos

Πιθανώς ο κορυφαίος λόγος να συστήσω τον Lycos δεν θα ήταν αναγκαστικά για τα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά για τα διασκεδαστικά χαρακτηριστικά του. Εδώ είναι μόνο λίγες ιστοσελίδες διασκέδασης αναζήτησης Lycos:

12 από 24

AltaVista

Τι είναι το AltaVista;

Το AltaVista είναι μια μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε ανιχνευτή, που σημαίνει ότι στέλνει προγράμματα λογισμικού που ονομάζονται αράχνες ή ανιχνευτές για να αναζητήσουν τους ιστότοπους του Ιστού και του ευρετηρίου.

AltaVista Μια από τις παλαιότερες μηχανές αναζήτησης

Η AltaVista έχει την τιμή να είναι μια από τις παλαιότερες μηχανές αναζήτησης στο διαδίκτυο από τότε που άρχισε να επιστρέφει (εδώ και πολύ καιρό σε διαδικτυακά έτη) το 1995 με το πρώτο ευρετήριο στο Διαδίκτυο. Ακριβώς όπως μια γρήγορη σύγκριση ηλικίας, η Google ξεκίνησε το 1998 και η Yahoo ξεκίνησε ως οδηγός Διαδικτύου το 1994.

Ακολουθούν μερικές άλλες "πρώτες" και αξιοσημείωτες στιγμές της AltaVista, κατευθείαν από τη σελίδα About Us:

Αρχική σελίδα αναζήτησης AltaVista

Η αρχική σελίδα του AltaVista είναι κομψά κομψή. Υπάρχει μια μπάρα αναζήτησης στο κέντρο, με διάφορες επιλογές αναζήτησης με καρτέλες, όπως Εικόνες , MP3 / Ήχος, Ειδήσεις και Βίντεο. Τα φίλτρα αναζήτησης είναι διαθέσιμα αμέσως. μπορείτε να επιλέξετε να περιορίσετε την αναζήτησή σας μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες (προεπιλογή) ή μπορείτε να πάτε παγκοσμίως. Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε τα αποτελέσματα σε όλες τις γλώσσες (προεπιλογή), ή να επιλέξετε να πάτε μόνο με αγγλικά ή ισπανικά αποτελέσματα.

Αναζήτηση με την AltaVista

Μια περιστασιακή αναζήτηση για μαθηματικά πρώτου βαθμού επέστρεψε αποτελέσματα που ήταν ακριβώς όπως αυτά που πήρα στο Yahoo για πρώτης τάξεως μαθηματικά. Και πάλι, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όλα τα αποτελέσματα αναζήτησης της AltaVista τροφοδοτούνται από το Yahoo. Η σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης είναι τόσο κομψή ως η αρχική σελίδα , μια ανανεωτική αντίθεση με κάποια άλλα εργαλεία αναζήτησης που πλημμυρίζουν τον ερευνητή με διαφημίσεις μόλις προσγειωθούν στη σελίδα αποτελεσμάτων.

Αυτό που μου άρεσε καλύτερα για τα αποτελέσματα της AltaVista ήταν οι " Σχετικές αναζητήσεις " στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης μου. Υπήρχαν πολύ καλύτερες έρευνες από ό, τι είχα αρχικά καταλήξει, συμπεριλαμβανομένων πρώτων φύλλων μαθηματικών μαθημάτων.

13 από 24

Turbo10

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από τον Απρίλιο του 2010, το Turbo10 δεν προσφέρει πλέον υπηρεσίες αναζήτησης Deep Web.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις: Δοκιμάστε Deep Web Gateways για μια μεγάλη γκάμα αόρατων πύλων στο Web . Δεν είστε σίγουροι τι είναι ο Deep Web - γνωστός και ως ο αόρατος ιστός; Δοκιμάστε " Τι είναι ο αόρατος ιστός; " για ένα καλό αστάρι.

Τι είναι το Turbo10;

Το Turbo10 είναι μια μηχανή αναζήτησης που τράβει το Αόρατο ή το Deep Web για αποτελέσματα. Το Turbo10 σας συνδέει με βαθύτερες και πιο ποιοτικές πληροφορίες από εξειδικευμένες μηχανές αναζήτησης και επιτρέπει στον ερευνητή να αποκτά πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων (όπως κυβερνητικές, επιχειρηματικές και πανεπιστημιακές βάσεις δεδομένων). Βασικά, το Turbo10 έχει αποκόψει μερικές από τις μεσάζοντες εργασίες που θα πρέπει να κάνετε για να φτάσετε σε αυτούς τους πόρους μόνοι σας.

Βαθιά αναζήτηση στο Web με το Turbo10

Η αρχική σελίδα του Turbo10 είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Το πλαίσιο αναζήτησης ερωτήματος βρίσκεται ακριβώς στη μέση, με ένα αναπτυσσόμενο μενού με τίτλο "Συλλογές Turbo10" στα δεξιά (θα επιστρέψουμε σε αυτό σε ένα λεπτό).

Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση σε περισσότερους από 800 κινητήρες Deep Net (αυτό είναι που το Turbo10 ισχυρίζεται ότι ψάχνει, ούτως ή άλλως - δεν θα μπορούσα να βρω καμία επαλήθευση αυτού του ισχυρισμού), το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε ένα ερώτημα στο πλαίσιο αναζήτησης. Εδώ είναι το παράδειγμά μου: Πληκτρολόγησα στη λέξη "συνήθειες βοσκής" και πήρα μερικά αξιοσέβαστα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένης μιας σελίδας από την Encyclopedia Brittanica, και αρκετά περίεργη σύνδεση με μια σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Yahoo για "συνήθειες βοσκής βόσκησης". Εντάξει, τα αποτελέσματα πρέπει να τροποποιηθούν λίγο για να επιστρέψουν μόνο σχετικές σελίδες, όχι περισσότερες σελίδες αποτελεσμάτων, αλλά βρήκα μερικές καλές πληροφορίες.

14 από 24

BoardTracker

Σημείωση: Το BoardTracker δεν λειτουργεί πλέον.

Καλή Εναλλακτική λύση: Τι είναι το Facebook; , Τι είναι τα Social Media;

Τι είναι το BoardTracker;

Το BoardTracker είναι μια μηχανή αναζήτησης που αφιερώνεται μόνο σε κοσκίνισμα μέσω φόρουμ και ηλεκτρονικών πινακίδων . Είναι μια πολύ στοχευμένη μηχανή αναζήτησης και έφερε σχετικά καλά αποτελέσματα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το BoardTracker

Μπορείτε απλά να πλοηγηθείτε στην κεντρική σελίδα του BoardTracker και να πληκτρολογήσετε έναν όρο. Στα δεξιά της κύριας γραμμής αναζήτησης υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού κατηγοριών. έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε την αναζήτησή σας χρησιμοποιώντας αυτό το μενού ή μπορείτε να περιηγηθείτε στις κατηγορίες ακριβώς κάτω από τη γραμμή αναζήτησης. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις επιλογές της Advanced Search του BoardTracker.

Οι αναζητήσεις είναι σχετικά καλές. για παράδειγμα, η αναζήτησή μου για τον Bill Gates επέστρεψε προφανώς αρκετά αποτελέσματα. Κάθε αποτέλεσμα έχει το εικονίδιο του συγκεκριμένου πίνακα μηνυμάτων ή του φόρουμ που προκύπτει από το (εάν υπάρχει), την ημερομηνία κατά την οποία το μήνυμα δημοσιεύτηκε αρχικά, πόσες απαντήσεις είχε, πόσες απόψεις, το όνομα ή το ψευδώνυμο της αφίσας και μια πολύ σύντομη σχόλιο. Νομίζω ότι μια μεγάλη βελτίωση εδώ θα ήταν να έχει το πραγματικό συμβούλιο ή το όνομα του forum πολύ εμφανές στα αποτελέσματα αναζήτησης επίσης.

15 από 24

PicSearch

Το Picsearch είναι μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για την εύρεση εικόνων - φωτογραφιών, clip art, ασπρόμαυρου περιεχομένου - στον Ιστό.

Το Picsearch παρέχει αντίγραφα αντίγραφα μόνο των αρχικών εικόνων - αν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο εικόνας, θα μεταφερθείτε στον αρχικό ιστότοπο, από τον οποίο θα πρέπει να λάβετε άδεια για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εικόνα.

Η εύρεση εικόνων είναι απλή - μεταβείτε στην αρχική σελίδα και πληκτρολογήστε ένα ερώτημα. Οι δημοφιλείς αναζητήσεις περιστρέφονται στην αρχική σελίδα. Αυτά συνήθως αφορούν ταινίες, διασημότητες ή τρέχοντα γεγονότα ειδήσεων.

Τα αποτελέσματα αναζήτησης οργανώνονται σε μια διάταξη πίνακα. κάτω από κάθε μικρογραφία είναι το μέγεθος, το ύψος και το πλάτος της αρχικής εικόνας, μαζί με τις πληροφορίες πηγής. Ο ιστότοπος σας δίνει επίσης περισσότερες προτάσεις αναζήτησης στην κορυφή της σελίδας αποτελεσμάτων αναζήτησης, καθώς και έναν σύνδεσμο κειμένου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αναφέρετε τυχόν προσβλητικές εικόνες (τα οικογενειακά φίλτρα είναι υπέροχα αλλά δεν υπάρχει τρόπος να μπορούν να πιάσουν τα πάντα).

Έχετε κάποιες επιλογές σύνθετης αναζήτησης διαθέσιμες σε εσάς. απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο κειμένου Σύνθετη αναζήτηση πάνω από την κύρια γραμμή ερωτήματος αναζήτησης. Μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας σε εικόνες, κινούμενα σχέδια, ασπρόμαυρες φωτογραφίες κ.λπ.

16 από 24

Spock

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από τον Απρίλιο του 2010, ο Spock δεν είναι πλέον στην επιχείρηση.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις: Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις μηχανές αναζήτησης άλλων ανθρώπων: Δεκαπέντε Ειδικές μηχανές αναζήτησης ατόμων, Αναζήτηση ατόμων Google και Οδηγός βήμα προς βήμα για την εύρεση κάποιου σε απευθείας σύνδεση .

Τι είναι ο Spock;

Ο Spock είναι μια μηχανή αναζήτησης μοναδικής μορφοποίησης που εστιάζει μόνο στους ανθρώπους και τις πληροφορίες για τους ανθρώπους.

Πώς είναι ο Spock μοναδικός;

Ο Spock είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μηχανές αναζήτησης ανθρώπων που έχω διανύσει εδώ και πολύ καιρό, και εδώ γιατί:

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Spock για να βρω κάποιον;

Ο Spock είναι απλός στη χρήση. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα κάποιου ή ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα ομάδας ανθρώπων (τραγουδιστές lounge του Portland, λάτρεις γατών της Νέας Υόρκης, κ.λπ.) και πηγαίνετε μακριά. Ως επί το πλείστον, οι διασημότητες και οι δημόσιοι άνθρωποι θα έχουν περισσότερες πληροφορίες σε αυτούς από ό, τι ο μέσος Joe, απλώς και μόνο επειδή υπάρχουν πιο εύκολα προσπελάσιμες πληροφορίες που είναι διαθέσιμες για τη σύνταξη. Ωστόσο, ο Spock εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη μηχανή αναζήτησης ανθρώπων που μπορεί να χρησιμοποιήσει ως καλό σημείο εκκίνησης στην αναζήτησή σας για να βρει κάποιον (αν όχι για τίποτα άλλο που τείνει να δώσει άμεσες συνδέσεις με τις πληροφορίες του σε διάφορα σημεία του Ιστού).

17 από 24

Podzinger

UPDATE: Από τον Ιανουάριο του 2009, ο Podzinger έχει εξελιχθεί σε δίκτυο βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης και αναζήτησης και δεν παρέχει πλέον δυνατότητα αναζήτησης ήχου και βίντεο.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις: Δοκιμάστε αυτούς τους πόρους:

Τι είναι ο Podzinger;

Το Podzinger είναι μια μηχανή αναζήτησης ήχου και βίντεο, που τροφοδοτείται από "30 χρόνια έρευνας για την αναγνώριση ομιλίας από την BBN Technologies". Ο Podzinger είναι μοναδικός ως προς το ότι στην πραγματικότητα περιπλανιέται μέσα στα ομιλούμενα λόγια του ίδιου του μέσου για να βρει αυτό που ψάχνετε - και στη συνέχεια οι όροι αναζήτησης σας επισημαίνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Είναι εύκολο στη χρήση και ενώ δεν ανακτά έναν τόνο αποτελεσμάτων (ακόμα σε beta), και τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι δύσκολο να περιοριστούν - αλλά εξακολουθώ να βλέπω ότι υπάρχει πολύ δυναμικό με τον Podzinger.

18 από 24

Ixquick

Τι είναι το Ixquick;

Το Ixquick είναι ένας μηχανισμός metasearch, που σημαίνει ότι αντλεί αποτελέσματα από πολλές διαφορετικές μηχανές αναζήτησης και καταλόγους και τα παρουσιάζει όλα σε μια απλή σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης. Η ευκολία χρήσης του Ixquick, τα σχετικά αποτελέσματα και τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του καθιστούν μια μηχανή metasearch που συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επιπλέον, η Ixquick έχει προσθέσει πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά απορρήτου: "Δεν αποθηκεύονται διευθύνσεις IP, δεν συλλέγονται προσωπικά δεδομένα ή μεταβιβάζονται σε τρίτους και δεν υπάρχουν αναγνωριστικά cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Το Ixquick προσφέρει επίσης ασφαλή κρυπτογράφηση SSL, που επιτρέπει την ανώνυμη περιήγηση στο Web, πλήρη πιστοποίηση τρίτων και πολλά άλλα χαρακτηριστικά προστασίας προσωπικών δεδομένων. "

Οι διαφημίσεις διαχωρίζονται σαφώς από τα πραγματικά αποτελέσματα αναζήτησης και υπάρχουν αρκετά επιπλέον στοιχεία αναζήτησης, τα οποία θα περάσω μία προς μία.

19 από 24

Α9

Ενημέρωση : Από τον Ιανουάριο του 2009, το A9 ενημερώθηκε σε μια τοποθεσία αναζήτησης προϊόντων στο Amazon.com.

Καλή Εναλλακτική λύση: Οι κορυφαίες έξι πιο δημοφιλείς τοποθεσίες αγορών σε απευθείας σύνδεση

Τι είναι το A9.com;

Το A9.com είναι μια κομψά κομψή μηχανή αναζήτησης από την Amazon και τροφοδοτείται εν μέρει από την Google και την ίδια την A9.com - όταν εκτελείτε μια αναζήτηση, στο κάτω μέρος της σελίδας σε μικρή μικρογραφία θα δείτε αυτή τη δήλωση: Τα αποτελέσματα αναζήτησης βελτιώθηκαν από την Google. Τα αποτελέσματα παρέχονται επίσης από το a9.com και την Alexa. "

A9.com Επιλογές αναζήτησης αρχικής σελίδας

Ακριβώς από το ρόπαλο, θα παρατηρήσετε ότι έχετε αρκετές επιλογές αναζήτησης που σας προσφέρονται με τη μορφή κουτιών ελέγχου. Ο ιστότοπος και οι εικόνες ελέγχονται από προεπιλογή, αλλά έχετε επίσης ταινίες, σελιδοδείκτες, βιβλία, αναζήτηση ιστολογίου, Wikipedia, χρυσούς σελίδες, ιστορικό, αναφορά και ημερολόγιο. Εκτός από όλα αυτά, υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού με τίτλο "Περισσότερες επιλογές" που σας δίνει περισσότερες επιλογές. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν τους New York Times, το PubMed, τη NASA και το Flickr.

Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε από αυτά τα πλαίσια και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα αντικατοπτρίζουν τις νέες επιλογές σας. Για παράδειγμα, το ερώτημα αναζήτησης μου "μηχανή αναζήτησης" μου έδωσε μια σελίδα αποτελεσμάτων με τα κύρια αποτελέσματα στο Web στα αριστερά, Εικόνες στη μέση και τα αποτελέσματα ταινιών (που παρέχονται από τη βάση δεδομένων ταινιών Internet) στην άκρα δεξιά. Δοκίμασα μια άλλη αναζήτηση, αποεπιλέγοντας τα κουτάκια στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης και ελέγχοντας άλλους και αμέσως τα αποτελέσματα αναζήτησης άλλαξαν με νέες στήλες που εμφανίζονται ακριβώς μπροστά μου.

20 από 24

MagPortal

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Από τον Φεβρουάριο του 2009, το MagPortal δεν παρέχει πλέον αναζήτηση περιοδικών και, αντίθετα, έχει εξελιχθεί σε μια υπηρεσία που παρέχει "τίτλους με πλήρη αναζήτηση κειμένου που επιτρέπουν στους χρήστες του δικτυακού σας τόπου να βρίσκουν άρθρα περιοδικών σε θέματα ειδικά προσαρμοσμένα για τον ιστότοπό σας" .

Καλή Εναλλακτική λύση: Πώς να βρείτε δημόσιο τομέα λειτουργεί με το Google

Τι είναι το MagPortal;

Το MagPortal ήταν ένα μεγάλο ερευνητικό εργαλείο που επέτρεψε στο χρήστη να βρει άρθρα περιοδικών στο διαδίκτυο από διάφορες εκδόσεις. Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή αναζήτησης MagPortal για να διερευνήσετε ένα συγκεκριμένο ερώτημα ή να περιηγηθείτε στις κατηγορίες MagPortal για να πάρετε μια αίσθηση για ένα συγκεκριμένο θέμα. Το MagPortal ανέλυσε μια μακρά λίστα περιοδικών και το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου από αυτά τα περιοδικά ήταν διαθέσιμο στο MagPortal (μερικές φορές ορισμένα θέματα ημερομηνίας ενδέχεται να λείπουν ή οι εκδότες ενδέχεται να μην κάνουν όλα τα άρθρα διαθέσιμα στο διαδίκτυο).

MagPortal Magazine Αναζήτηση άρθρου

Ακολουθεί ένα παράδειγμα αναζήτησης: η αναζήτηση στον ιστό στο MagPortal έφερε πίσω πολλά μεγάλα άρθρα. σε μια γενική μηχανή αναζήτησης, αυτή η ίδια αναζήτηση θα έπρεπε να χτενίσω μέσα από πολλή σκωρία για να φτάσω στο χρυσό. Τα αποτελέσματα αναζήτησης έχουν έναν σύνδεσμο προς το περιοδικό ή τον ιστότοπο, με σύντομη απαρίθμηση του παρακάτω συνδέσμου. Στα αριστερά, θα δείτε το όνομα του πραγματικού περιοδικού ή ιστότοπου, με την ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο και το όνομα του συγγραφέα.

21 από 24

LJSeek

Σημείωση : από τον Νοέμβριο του 2015, το LJSeek δεν υπάρχει πλέον.

Καλή Εναλλακτική λύση: Δοκιμάστε τις Top Ten Μηχανές Αναζήτησης για περισσότερους πόρους αναζήτησης.

Τι είναι το LjSeek.com;

Το LjSeek.com είναι μια μηχανή αναζήτησης που αφιερώνεται μόνο στην κοπή μέσω της κοινότητας blogging του LiveJournal. Αν είστε αποκλειστικός χρήστης του LiveJournal ή απλώς ψάχνετε για πληροφορίες, θα διαπιστώσετε ότι το LjSeek έρχεται στο χέρι.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το LjSeek

Η χρήση του LjSeek είναι απλή και σχεδόν όπως οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης, μόνο στο LjSeek, ψάχνετε ΜΟΝΟ την κοινότητα blog του LiveJournal. Πλοηγηθείτε στο κύριο LjSeek και πληκτρολογήστε αυτό που ψάχνετε. είτε αυτό είναι το όνομα κάποιου, μια φράση-κλειδί, ένα συγκεκριμένο θέμα κλπ. Αν ψάχνετε για ακριβή φράση, μπορείτε να ελέγξετε το πλαίσιο ελέγχου "ακριβής φράση" μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αναπτυσσόμενο μενού για να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα με βάση το χρόνο και τη συνάφεια (προεπιλογή), τη συνάφεια και μερικές άλλες επιλογές.

Επιπλέον, πρέπει να ελέγξετε τη σελίδα Σύνθετης αναζήτησης του LjSeek. σε αυτό το σημείο δεν υπάρχουν πολλές επιλογές εδώ, αλλά έχετε τη δυνατότητα να περιορίσετε τις αναζητήσεις σας σε συγκεκριμένα περιοδικά ή φίλους.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσω το LjSeek.com;

Το LjSeek.com είναι μια πολύ, πολύ στοχευμένη μηχανή αναζήτησης. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σκάβετε μέσα από την κοινότητα Live Journal - θα ήθελα πολύ να δω μερικά ακόμα χαρακτηριστικά στο μέλλον, όπως ένας τρόπος για να αποθηκεύσετε αναζητήσεις, πιο προηγμένες επιλογές αναζήτησης και καλύτερες παραμέτρους / φίλτρα αναζήτησης.

22 από 24

DayPop

Σημείωση : Από τον Απρίλιο του 2008, φαίνεται ότι το Daypop δεν είναι πλέον στην επιχείρηση.

Καλές Εναλλακτικές λύσεις:

Τι είναι το Daypop;

Το Daypop ήταν μια τρέχουσα μηχανή αναζήτησης γεγονότων. Ανιχνεύει ιστότοπους που ενημερώνονται συχνά για να φέρνουν στους ερευνητές τα τελευταία νέα. που περιλαμβάνονται στο ευρετήριό της είναι εφημερίδες, ιστολόγια, ηλεκτρονικά περιοδικά - οποιοσδήποτε ιστότοπος που ενημερώνεται σε τακτική βάση θα καταλήξει σε δείκτη του Daypop. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο για να αναζητήσετε μια μικρή φέτα του Ιστού για νέα και πληροφορίες.

Πώς να κάνετε αναζήτηση

Η αναζήτηση του Daypop είναι πολύ εύκολη - απλά πλοηγηθείτε στην αρχική σελίδα και πληκτρολογήστε τη λέξη-κλειδί ή τη φράση. Υπάρχει ένα αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στην κύρια γραμμή ερωτήματος αναζήτησης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να περιορίσετε περαιτέρω την αναζήτησή σας. μπορείτε να περιορίσετε τις παραμέτρους αναζήτησης μόνο σε ειδήσεις και ιστολόγια, τίτλους ειδήσεων RSS κ.λπ.

Η Daypop μπορεί να φέρει πίσω σας μερικά καλά αποτελέσματα - αν γνωρίζετε ακριβώς τι ψάχνετε. Θα πρότεινα να περιηγηθείτε στη σειρά συμβουλών αναζήτησης για να πάρετε μια αίσθηση του πώς λειτουργεί και τι είδους αναζητήσεις λειτουργούν καλύτερα.

Εάν θέλετε πραγματικά να πάρετε λεπτομερή στην αναζήτησή σας, τότε θα θέλετε να ελέγξετε τη σελίδα σύνθετης αναζήτησης. Αυτό προσφέρει μια μακρά λίστα προσαρμόσιμων επιλογών για τον ερευνητή, συμπεριλαμβανομένης της χρονικής εμβέλειας, της γλώσσας, των σελίδων από συγκεκριμένες χώρες κ.λπ.

23 από 24

Mahalo

Τι είναι ο Mahalo;

Το Mahalo είναι ένας κατάλογος αναζήτησης ανθρώπων που χρησιμοποιεί τους πραγματικούς επεξεργαστές ανθρώπων για να συγκεντρώσει αποτελέσματα παράλληλα με τα αποτελέσματα της Google. Αυτό το εργαλείο αναζήτησης ήταν αρκετά ενεργό, όταν για πρώτη φορά έκανε το ντεμπούτο του το 2007, αλλά φαίνεται να είναι ανενεργό τη στιγμή της γραφής.

Παρόμοιοι κατάλογοι αναζήτησης Ιστού ή / και μηχανές αναζήτησης που χρησιμοποίησαν την ανθρώπινη δύναμη για να μεταγλωττίζουν αποτελέσματα κάποια στιγμή στην ιστορία τους είναι το Yahoo , το Open Directory , το Ask.com , το Answers.com και αρκετοί άλλοι. με ποικίλους βαθμούς επιτυχίας.

Πώς οργανώνεται ο Mahalo;

Από την αρχική σελίδα του Mahalo, δίνονται επιλογές αναζήτησης για ζευγάρια. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση ανά Κατηγορία , περιορίζοντας το ερώτημά σας αναζήτησης απλά κάνοντας ξεκαθάρισμα του θέματος ανά θέμα αυτό που ψάχνετε (αυτός είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να περιηγηθείτε απλώς στον εκτεταμένο κατάλογο Mahalo), ή μπορείτε απλά να πληκτρολογήσετε το θέμα σας σε το πλαίσιο αναζήτησης .

Οι κατηγορίες κυμαίνονται από Ειδήσεις σε Βιβλία και Συγγραφείς και έχουν πληθώρα πληροφοριών ιεραρχικά διευθετημένες κάτω από το καθένα.

Περισσότεροι τρόποι για να εξερευνήσετε το Mahalo: οι Top 50 Mahalo Pages, μια ειδική ροή RSS για νέες σελίδες Mahalo ( "Τι είναι το RSS;" ) ή ένα έξυπνο addon Mahalo για τη γραμμή εργαλείων του προγράμματος περιήγησης.

Πώς λειτουργεί το Mahalo;

Το Mahalo λειτουργεί σχεδόν όπως οποιαδήποτε άλλη μηχανή αναζήτησης ή κατάλογο αναζήτησης στο Web εκεί έξω: πληκτρολογείτε ένα ερώτημα και αν οι συντάκτες του Mahalo έχουν συντάξει μια καταχώρηση για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αναζήτησης, θα πάρετε μια ποικιλία αποτελεσμάτων από βίντεο σε άμεσες απαντήσεις στα Γρήγορα Στοιχεία (σύντομη συλλογή των πιο σχετικών πληροφοριών για το συγκεκριμένο ερώτημα).

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, όλα τα αποτελέσματα του Mahalo σας είναι αρκετά ωραία διαρρυθμισμένα σε μια σελίδα. Αυτό κάνει το Mahalo τόσο εθιστικό, επειδή οι εκδότες του Mahalo κάνουν μια φανταστική δουλειά για να συγκεντρώσουν τα πιο συναφή αποτελέσματα για εσάς και εσείς ως ερευνητής παίρνετε να αποκομίσετε τα οφέλη αυτής της πρακτικής.

Για παράδειγμα: πείτε ότι ψάχνετε για πληροφορίες σχετικά με ένα ιατρικό θέμα. Εάν χρησιμοποιείτε το Google ή το Yahoo ή το Ask , θα πάρετε την τυπική σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε ξεχωριστά και να αξιολογήσετε εάν οι σύνδεσμοι εξυπηρετούν το σκοπό σας. Τίποτα λάθος με αυτό.

Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε το Mahalo για να αναζητήσετε αυτό το ίδιο ερώτημα, θα πάρετε μια σελίδα αποτελεσμάτων, όλα τα οποία έχουν ελεγχθεί και συνοψιστεί για εσάς σε μία βολική τοποθεσία. Με μια γρήγορη ματιά στη σελίδα, μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες που μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε: γρήγορα, με ακρίβεια και με ελάχιστη αναστάτωση.

Αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα για κάθε αναζήτηση που πληκτρολογείτε στο Mahalo, επειδή οι ευρετήριο μηχανών αναζήτησης είναι προφανώς πολύ μεγαλύτεροι από αυτόν τον κατάλογο αναζήτησης ανθρώπων, αλλά είναι σίγουρο ότι θα είναι μια μεγάλη συντόμευση για τα θέματα που καλύπτουν και θα καλύψουν στο μέλλον.

Τώρα, εάν η αναζήτησή σας δεν έχει ακόμη μια καταχώρηση Mahalo, τότε θα λάβετε τα τυπικά αποτελέσματα αναζήτησης Google για το ερώτημά σας. Όλο και περισσότερα αποτελέσματα Mahalo καταρτίζονται καθημερινά και μπορείτε ακόμη και να στείλετε ένα αίτημα για μια σελίδα που θα θέλατε να κάνουν οι άνθρωποι Mahalo - αυτό είναι μόνο ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θέτει τον Mahalo εκτός από τα υπόλοιπα.

Ποια είναι τα αποτελέσματα αναζήτησης του Mahalo;

Βασικά, έχετε μια σελίδα με σχετικά αποτελέσματα για το θέμα που αναζητάτε. Απλά μια σελίδα με πολλούς συνδέσμους και περιλήψεις, αντί για χιλιάδες συνδέσμους που ίσως δεν σχετίζονται με αυτό που ψάχνετε.

Για παράδειγμα, μια αναζήτηση τυριού ήρθε πίσω με πληροφορίες Wikipedia, συνταγές, blogs και ειδήσεις. Σας δίνουμε επίσης ορισμένα γρήγορα γεγονότα σχετικά με το τυρί, την ευκαιρία να στείλετε ηλεκτρονικά αυτή τη σελίδα με τα αποτελέσματα αναζήτησης σε κάποιον άλλο και έναν άμεσο σύνδεσμο με τα αποτελέσματά σας.

24 από 24

Babelgum

Σημείωση: Από τον Νοέμβριο του 2015, η Babelgum δεν λειτουργεί πλέον. Δοκιμάστε 15 τρόπους για να παρακολουθήσετε τηλεόραση και ταινίες online αντ 'αυτού.

Το Babelgum είναι μια φανταστική πηγή για δωρεάν, υψηλής ποιότητας και ανεξάρτητα δημιουργημένα βίντεο, μουσική και ταινίες.

Σημείωση: θα χρειαστεί να κατεβάσετε το δωρεάν player Babelgum για να παρακολουθήσετε βίντεο σε αυτό το site.

Τι μπορώ να βρω για να παρακολουθήσω ή να ακούσω στο Babelgum;

Το Babelgum είναι λίγο διαφορετικό από τους άλλους κινηματογραφικούς ιστότοπους, κυρίως επειδή είναι γεμάτο ανεξάρτητα δημιουργημένο περιεχόμενο που μπορεί να μην γνωρίζετε. Ως εκ τούτου, ο ευκολότερος τρόπος να βρείτε κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει είναι να περιηγηθείτε στα κανάλια Babelgum και , στη συνέχεια, να ανατρέξετε στις υποκατηγορίες: Κινηματογράφος, Μουσική, Φύση κλπ.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τι λέει το Babelgum για πάθη : Indie Film, Underwater, και Indie Music. ανατρέξτε στα δημοφιλέστερα Babelgum , περιηγηθείτε στα Branded Channels (κανάλια που υποστηρίζονται από μια συγκεκριμένη μάρκα) ή δείτε τι κουνιέται στο διαγωνισμό , μια συνεχιζόμενη σειρά μουσικών ή διαγωνισμών ταινιών.

Γιατί πρέπει να επισκεφθώ το Babelgum;

Υπάρχουν πολλές ταινίες, καλλιτέχνες και μουσικοί που δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που τους αξίζει. Ωστόσο, η Babelgum προσπαθεί να αλλάξει αυτό.

Περισσότερες ελεύθερες περιοχές ταινιών: