Οι κορυφαίες 6 πιο δημοφιλείς τοποθεσίες αγορών σε απευθείας σύνδεση

Πραγματοποιήστε αγορές στις πιτζάμες σας και στη συνέχεια πηγαίνετε πίσω στο κρεβάτι

Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι απολαμβάνουν πάρα πολύ, αφού δεν χρειάζεται να ντυθείτε και να βγείτε από το σπίτι και μπορείτε να το κάνετε στις 3 π.μ. αν θέλετε. Επιπλέον, υπάρχουν μερικές εκπληκτικές πωλήσεις, ευκαιρίες και εκπτώσεις που μπορείτε να επωφεληθείτε στο διαδίκτυο από τα αγαπημένα σας καταστήματα από τούβλα και κονιάματα καθώς και καταστήματα που υπάρχουν αποκλειστικά στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλά είδη πύλες αγορών που προσφέρουν διαφορετικές εμπειρίες και σε αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά στις έξι δημοφιλέστερες τοποθεσίες αγορών στον ιστό.

01 του 06

Αμαζόνα

Με εκατομμύρια προσφορές για να διαλέξετε, το Amazon εξελίχθηκε από ένα μικρό βιβλιοπωλείο σε μια μαμούθ παρουσία στο Διαδίκτυο. Δεν σας φέρνουν μόνο εκατοντάδες χιλιάδες αντικείμενα από τις δικές τους αποθήκες, αλλά πωλητές από όλο τον κόσμο είναι επίσης σε θέση να ανεβάσουν τα δικά τους προμήθειες για πώληση.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον αγοραστή να συγκρίνει τις τιμές με μια ματιά από μια πληθώρα διαφορετικών καταστημάτων και μεμονωμένων πωλητών. Έχουν κάνει ακόμα πιο εύκολη την αγορά για πράγματα που αγοράζετε συχνά - μάθετε για το κουμπί Dash.

Amazon είναι σίγουρα ο γίγαντας των online αγορές? περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν εδώ από οποιονδήποτε άλλο ηλεκτρονικό χώρο αγορών. Μην πηγαίνετε κατευθείαν στο Amazon για ψώνια, όμως. Πηγαίνετε μέσω ενός site ανταμοιβών για να βεβαιωθείτε ότι έχετε επωφεληθεί από τις προσφορές cash-back από την Amazon.

02 του 06

eBay

Αρχικά άρχισε να συμπληρώνει μια συλλογή Pez, eBay έχει εξελιχθεί σε μεγαλύτερο παγκόσμιο ιστό δημοπρασιών. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν τίποτα εδώ, ή μπορείτε να γίνετε ένας πωλητής eBay, που μπορεί να είναι μια ωραία πηγή πρόσθετου εισοδήματος (συν μπορείτε να απαλλαγείτε από πολλά επιπλέον σκουπίδια). Το eBay προσφέρει μια ευρεία ποικιλία κατηγοριών που κυμαίνονται από συσκευές σε βιντεοπαιχνίδια.

Προσφέρουν επίσης εποχιακούς οδηγούς δώρων, οδηγούς βίντεο και ένα συμβόλαιο της ημέρας. Το eBay σας δίνει επίσης πολλά φίλτρα για τα αποτελέσματα αναζήτησης, συμπεριλαμβανομένης της μάρκας, της τιμής, του μεγέθους, του χρώματος, των χαρακτηριστικών και των αξιολογήσεων και αξιολογήσεων των καταναλωτών. Αν ψάχνετε για κάτι συλλεκτικό αυτό είναι το πρώτο σημείο που οι περισσότεροι άνθρωποι θα πάνε στο διαδίκτυο? eBay πωλητές επίσης αποθέματα νέα στοιχεία, καθώς, γεγονός που καθιστά αυτό το site ψώνια ένας πολύ καλός προορισμός ευκαιρίας.

03 του 06

Etsy

Η Etsy είναι μια παγκόσμια αγορά που πωλεί προϊόντα από απίστευτα ταλαντούχους τεχνίτες σε όλο τον κόσμο. Οτιδήποτε από σπιτικό σαπούνι μέχρι κολιέ κρύσταλλο σε μήλα καραμέλας μπορεί να βρεθεί εδώ, και είναι ένα απίστευτο μέρος για να βρείτε μερικές καλές προσφορές επίσης. Δεν θα βρείτε την πιο πρόσφατη κινηματογραφική ταινία, αλλά σίγουρα μπορείτε να βρείτε καινοτόμες τέχνες από τους ανθρώπους έξω από τα σπίτια τους που μπορείτε να αγοράσετε για να εκφράσετε τον εσωτερικό σας geek / fan / καλλιτέχνη.

Etsy είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για τους ανθρώπους που μπορούν να αγοράσουν DIY εμπορεύματα για να κάνουν λίγα χρήματα από την πλευρά? η δημιουργία της δικής σας αποθήκης στο Etsy είναι εύκολη και καθιστά απλό να πουλάτε κάτι ακριβώς έξω από το σπίτι σας για πολύ λίγη προσπάθεια (αλλά πολύ πιθανή έκθεση).

04 του 06

Αναζήτηση Αγορών Google

Ένας από τους πιο αγνοημένους (και αρκετά ισχυρούς) τρόπους για να βρείτε μια καλή συμφωνία είναι απλά να το Google αυτό. Οι δυνατότητες αναζήτησης Google είναι μια μεγάλη πηγή. Απλά πληκτρολογήστε οτιδήποτε προσπαθείτε να βρείτε και θα φέρει μια ολόκληρη πληθώρα από αποτελέσματα αναζήτησης, συμπληρωμένα με συγκρίσεις τιμών, στην περιοχή σας. Αυτός είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να βρείτε αντικείμενα κοντά σε σας, αλλά και για να καρφώσετε τις συγκρίσεις τιμών μεταξύ πολλαπλών εμπορικών περιοχών και καταστημάτων γρήγορα και εύκολα.

Οι καταχωρίσεις αναζήτησης Google είναι μαμούθ. στην πραγματικότητα, μια απλή αναζήτηση για ένα σύστημα GPS έφερε κυριολεκτικά περίπου 1500 διαφορετικά αποτελέσματα. Μπορείτε να φιλτράρετε αυτήν την υπερφόρτωση πληροφοριών ανά τιμή, μάρκα, κατηγορία και κατάστημα, καθώς και σχετικές αναζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε περαιτέρω αυτό που ψάχνετε.

05 του 06

Overstock.com

Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια καταστήματα κάνουν με τα πράγματα που παραγγέλλουν; Το Overstock.com είναι η απάντηση στην ερώτηση αυτή. Αυτός ο ιστότοπος - με επίκεντρο κυρίως τα οικιακά είδη και τα ενδύματα των γυναικών - σας δίνει τις συνήθεις αναζητήσεις στην πρώτη σελίδα (γυναικεία παπούτσια, βιντεοπαιχνίδια κ.λπ.) δίπλα στους πιο καυτούς πωλητές. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα με βάση την τιμή, το κόστος των αγορών και το εμπορικό σήμα.

06 του 06

Zappos

Ο Ζάππος αρχικά ξεκίνησε μόνο με παπούτσια και στη συνέχεια απλώς συνέχισε. προσφέρουν τώρα όλα τα είδη αντικειμένων, από γυναικεία ενδυμασία έως παιδικά ρούχα μέχρι ειδικά καταστήματα. Ο Ζάππος είναι γνωστός στον κλάδο των ηλεκτρονικών αγορών για την υποδειγματική εξυπηρέτηση των πελατών του, με πολλές ιστορίες που υποβλήθηκαν από τους πελάτες σχετικά με τα παραδείγματα των υπαλλήλων του Ζάππου που πηγαίνουν πάνω και πέρα ​​για να βεβαιωθούμε ότι η εμπειρία τους είναι καλή. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες αγορών σύγκρισης και εδώ.

Αν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή για να βρείτε μεγάλες αγορές, η εφαρμογή Wish (Wish) μπορεί να είναι μεγαλύτερη ταχύτητα.