Ζεύγος: Η εφαρμογή σχέσεων μεγάλων αποστάσεων

Υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα ζευγάρια για να παραμείνουν σε επαφή με τους ξένους. Έχουμε smartphones, γραπτά μηνύματα, Skype, video chat, instant messaging , Facebook, Twitter και μια ολόκληρη σειρά άλλων επιλογών ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης .

Υπάρχει επίσης μια εφαρμογή iPhone αφιερωμένη σε ζευγάρια σε μεγάλες αποστάσεις. Ονομάζεται Ζεύγος (πρώην, Ζεύγος) και είναι εκπληκτικά ένα εξαιρετικό εργαλείο για να δείξει ότι κάποιος ειδικός πόσο σας νοιάζει!

Τι είναι αυτό το App All About;

Το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μεταξύ δύο ατόμων. Θα μπορούσατε να το δοκιμάσετε υποθετικά με έναν φίλο, αλλά τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι όλα σχετικά με την έκφραση ρομαντισμού και αγάπης, οπότε μπορεί να μην αισθάνεστε εντελώς άνετα με την αποστολή μιας φράσης σκέψης "Σκέφτεστε από εσάς ..." σε έναν περιστασιακό φίλο ή συνάδελφο .

Αν δοκιμάσατε προηγουμένως την εφαρμογή Path , πιθανώς θα αγαπήσετε και την εφαρμογή Couple. Λειτουργεί πολύ παρόμοια και η διάταξη είναι παρόμοια. Διαθέτει μια δομή χρονικής διάρθρωσης της δραστηριότητάς σας και περιλαμβάνει ένα μικρό κουμπί σημείου συν στο κάτω αριστερό μέρος για να επιλέξετε τη δράση ή τη θέση που θέλετε να κάνετε.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ζευγάρι

Μπορείτε να κατεβάσετε ζευγάρι δωρεάν για Android και iPhone και να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Προτού μπορέσετε να αρχίσετε να αλληλεπιδράτε με την εφαρμογή, πρέπει να στείλετε μια πρόσκληση στον συνεργάτη σας και να τους αποδεχτείτε την πρόσκλησή τους. Μόλις ο συνεργάτης σας κάνει κλικ στον σύνδεσμο επιβεβαίωσης στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εφαρμογή τόσο ξεχωριστή και εξαιρετική για τα ζευγάρια.

Χαρακτηριστικά εφαρμογής

Ημερομηνίες: Παρακολουθήστε την επέτειό σας, τα γενέθλιά σας ή οποιαδήποτε άλλη σημαντική ημερομηνία.

Κοινόχρηστες εργασίες: Δημιουργήστε μια λίστα κοινών αναγκών με τον συνεργάτη σας.

Στιγμές: Μοιραστείτε φωτογραφίες μεταξύ τους σε αυτή την ενότητα.

Ρυθμίσεις: Αλλάξτε την εικόνα του προφίλ σας και ρυθμίστε τις ειδοποιήσεις σας.

Facetime: Προσπελάστε Facetime από την εφαρμογή Pair κάνοντας κλικ στον κύκλο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της γραμμής χρόνου.

Μήνυμα: Χρησιμοποιήστε τη φόρμα μηνύματος / αποστολής στο κάτω μέρος της γραμμής χρόνου για να πείτε κάτι.

Φωτογραφία: Πατήστε το εικονίδιο της κάμερας για να τραβήξετε μια νέα φωτογραφία ή να επιλέξετε μια φωτογραφία.

Κάμερα: Τραβήξτε ένα σύντομο βίντεο μέσα στην εφαρμογή για να προσθέσετε στο χρονοδιάγραμμα.

Sketch: Επιλέξτε το εικονίδιο του πινέλου και χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας για να σχεδιάσετε κάτι .

Σκέψου με φούσκα: Αγγίξτε το κουμπί της φούσκας σκέψης για να αφήσετε αμέσως στον συνεργάτη σας να γνωρίζει ότι σκέφτεστε τους.

Thumbkiss: Παίξτε ένα παιχνίδι του Thumbkiss προσπαθώντας να πιάσετε τα αποτυπώματα του άλλου στις οθόνες αφής της εφαρμογής.

Τοποθεσία: Αφήστε την εφαρμογή ζεύγους να δημοσιεύσει την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Ζωντανή σκίτσο: Η επιλογή ζωντανής σκίτσου σάς επιτρέπει να σχεδιάζετε μαζί στην ίδια οθόνη.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το ζευγάρι;

Φυσικά, υπάρχουν εκατοντάδες άλλες εναλλακτικές λύσεις για τη χρήση του ζευγαριού. Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το Instagram για να μοιράζεστε φωτογραφίες με τον συνεργάτη σας και να τους στέλνετε κείμενα αρκετές φορές την ημέρα, ίσως δεν έχετε χώρο για να συμβαδίσετε με άλλη εφαρμογή για κινητά.

Το ωραίο πράγμα για το ζευγάρι είναι ότι βάζει τα πάντα σε ένα μέρος, μόνο για εσάς δύο. Και είστε βέβαιοι ότι δεν θα βρείτε κάποια από τα χαρακτηριστικά εκεί σε άλλες εφαρμογές. Thumbkissing, καθένας;