Πορτοκαλί ηλεκτρονικό σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών P409S

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Μια επιλογή χαμηλού κόστους για την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών

Εάν θέλετε ποτέ να έχει το όχημά σας σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, το Orange Electronic P409S είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε. Αυτό το κιτ παρακολούθησης πίεσης ελαστικών έχει σχεδιαστεί για οχήματα που δεν έρχονται με συστήματα παρακολούθησης ΚΑΕ και συνοδεύεται από τους αισθητήρες και τον δέκτη που θα χρειαστείτε για να προσαρμόσετε το αυτοκίνητό σας. Εκτός από τους αισθητήρες και το δέκτη, το P409S περιλαμβάνει επίσης ένα βύσμα 12V. Ενώ μπορείτε να συνδέσετε τον δέκτη απευθείας στο ηλεκτρικό σας σύστημα, το βύσμα είναι ένα ωραίο άγγιγμα που καθιστά την εγκατάσταση ένα αεράκι.

Το καλό

Το πορτοκαλί ηλεκτρονικό P409S περιλαμβάνει τέσσερις αισθητήρες, έναν ασύρματο δέκτη και ένα 12v ηλεκτρικό φις, οπότε δεν υπάρχει πρόσθετος εξοπλισμός για αγορά. Οι αισθητήρες είναι παρόμοιοι με τους περισσότερους αισθητήρες πίεσης ελαστικών OEM, πράγμα που σημαίνει ότι είναι ενσωματωμένοι στην πίσω πλευρά των στελεχών των βαλβίδων. Αφού εγκατασταθούν, ο δέκτης μπορεί να προγραμματιστεί για τις συγκεκριμένες ανάγκες πίεσης του οχήματός σας. Οι αισθητήρες είναι αρκετά ακριβείς και μετρούν τη θερμοκρασία εκτός από την πίεση. Η οθόνη είναι εύκολη στην ανάγνωση και είναι ικανή να εμφανίζει την ακριβή στάθμη πίεσης του κάθε ελαστικού ταυτόχρονα. Εάν ένα από τα ελαστικά πέσει κάτω από το ελάχιστο επίπεδο πίεσης που ορίσατε, ο αριθμός θα γίνει κόκκινος. Οι μίσχοι των βαλβίδων είναι ενσωματωμένοι σε σφαιρικές αρθρώσεις, οι οποίοι τους επιτρέπουν να περιστρέφονται σε σχέση με τον αισθητήρα. Για ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλες τις μονάδες, όπως το P409S, αυτό το χαρακτηριστικό είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Όταν εγκαθίστανται οι αισθητήρες, μπορούν να χειριστούν έτσι ώστε να μην καταστραφούν όταν το ελαστικό είναι τοποθετημένο ή αποσυναρμολογημένο.

Το κακό

Το πορτοκαλί ηλεκτρονικό P409S έχει ανώτατο όριο πίεσης 60PSI, έτσι ώστε οι αισθητήρες δεν θα λειτουργούν με πολλά φορτηγά και SUV. Εάν τα ελαστικά του οχήματος σας πιέσουν περισσότερο, θα πρέπει να αναζητήσετε μια διαφορετική λύση. Αν δεν είστε κάτοχος μηχανής τοποθέτησης ελαστικών, θα πρέπει επίσης να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας σε επαγγελματικό κατάστημα για να εγκαταστήσετε τους αισθητήρες P409S. Οι αισθητήρες παίρνουν τη θέση των στελεχών των βαλβίδων, επομένως τα ελαστικά πρέπει να αποσυναρμολογηθούν πριν να εγκατασταθούν. Τα περισσότερα καταστήματα θα χρεώνουν μια ονομαστική αμοιβή για την υπηρεσία αυτή, αν και πολλοί θα εγκαταστήσουν αυτό το είδος του προϊόντος δωρεάν εάν αγοράζετε ήδη καινούργια ελαστικά. Το άλλο κύριο μειονέκτημα είναι η οθόνη. Ενώ είναι ξεκάθαρο και εύκολο να διαβαστεί, ξεπλένεται με έντονο ηλιακό φως. Μπορεί επίσης να είναι λίγο πολύ φωτεινό το βράδυ. Το ζήτημα της ηλιακής ακτινοβολίας δεν αποτελεί πρόβλημα διακοπής, καθώς η μονάδα έχει ένα ηχητικό σήμα συναγερμού και μπορείτε πάντα να προσαρμόσετε μια οθόνη προστασίας ιδιωτικού κινητού τηλεφώνου εάν η μονάδα σας αποσπάσει τη νύχτα.

Η κατώτατη γραμμή

Η δυνατότητα να δείτε την πίεση και των τεσσάρων ελαστικών με μια ματιά είναι μια ωραία πινελιά, όπως και το γεγονός ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τα επίπεδα πίεσης στο συγκεκριμένο όχημά σας. Αν ψάχνετε για μια οθόνη ελέγχου πίεσης ελαστικών μετά την πώληση, το Orange Electronic P409S είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ίσως εξοικονομήσετε λίγα χρήματα στην αντλία, αν έχετε ταξιδέψει σε υπο-φουσκωμένα ελαστικά.