Πώς να βρείτε μια Web Cam Οπουδήποτε στον κόσμο Χρησιμοποιώντας το Google

Εάν είστε περίεργοι για τη ζωή σε άλλα μέρη από ό, τι ίσως θέλετε να εξερευνήσετε τον κόσμο των Webcams, απλές κάμερες που έχουν δημιουργηθεί για την καταγραφή και κοινή χρήση εκδηλώσεων στο διαδίκτυο. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία συναρπαστικών φωτογραφικών μηχανών που στέλνουν εικόνες συνεχούς ροής τοποθετημένες σε μια πληθώρα καταστάσεων, οτιδήποτε από μια ερευνητική ομάδα του Βόρειου Πόλου σε μια ζωντανή τροφή από μια τρύπα της Αφρικής.

Χρησιμοποιώντας την αγαπημένη μηχανή αναζήτησής σας , μια απλή αναζήτηση μπορεί να ανακαλύψει ευκολότερα ευρήματα αρκετά εύκολα. Δοκιμάστε το "αετός cam", "webcam αετού" (αντικαθιστώντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον σας για τη λέξη "αετός") και ίσως να εκπλαγείτε με αυτό που εμφανίζεται. Αυτό λειτουργεί και για τους προορισμούς και τα γεγονότα. δηλαδή, "ροκ web cam" ή "webcam πυροτεχνημάτων".

Ο καλύτερος τρόπος να κάνετε πραγματικά αναζήτηση και να βρείτε μια συγκεκριμένη κάμερα είναι να χρησιμοποιήσετε τον χειριστή αναζήτησης inurl της Google. Οι περισσότερες κάμερες έχουν μόνο μερικά διαφορετικά είδη διευθύνσεων URL και μπορείτε να βρείτε μερικούς κρυμμένους πολύτιμους λίθους που βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο ευρετήριο της Google.

Για παράδειγμα, ακολουθεί μια δειγματοληπτική αναζήτηση χρησιμοποιώντας το Google :

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τον χειριστή αναζήτησης με intitle για αναζήτηση μόνο τίτλων ιστοσελίδων. Δοκιμάστε τις ακόλουθες συμβολοσειρές αναζήτησης: