Χρησιμοποιήστε πολλαπλά, διευθετημένα ή διαχωρισμένα Windows στο Microsoft Office

Εάν χρησιμοποιείτε πολύ το Microsoft Office, είναι πιθανό να έχετε συναντήσει καταστάσεις στις οποίες θα θέλατε να συνεργαστείτε με περισσότερα από ένα έγγραφα τη φορά.

Απλά ανοίγοντας ένα νέο παράθυρο εγγράφου είναι ένα σπουδαίο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτές τις καταστάσεις, αλλά η τελειοποίηση αυτής της ικανότητας μπορεί να ανοίξει μια εντελώς νέα και αναβαθμισμένη εργασιακή εμπειρία.

Εδώ είναι πώς μπορείτε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, προσαρμόζοντας τον τρόπο με τον οποίο πολλά παράθυρα ευθυγραμμίζονται, μετακινούνται και ακόμη και συντονίζονται. Λάβετε υπόψη ότι δεν έχουν όλα τα προγράμματα του Office τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά αυτά θα σας δώσουν μια καλή εικόνα για το τι πρέπει να αναζητήσετε. Σε γενικές γραμμές, θα βρείτε τις περισσότερες προσαρμογές παραθύρων στο Microsoft Word και το Excel.

Εδώ είναι πώς

  1. Για να δημιουργήσετε ένα νέο παράθυρο, απλά επιλέξτε Προβολή - Νέο παράθυρο . Αυτό δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο του προγράμματος. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε στο Microsoft Word, θα δείτε ολόκληρη τη διεπαφή χρήστη σε δύο ξεχωριστές εμφανίσεις στην οθόνη σας.
  2. Ρυθμίστε κάθε παράθυρο για να δείτε τι χρειάζεστε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα Επαναφορά / Εξέλιξη στην επάνω δεξιά γωνία κάθε παράθυρου ή χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να κάνετε κλικ στα σύνορα και στη συνέχεια σύρετε κάθε παράθυρο στο επιθυμητό πλάτος ή ύψος.
  3. Και πάλι, το νέο παράθυρο συμπεριφέρεται ακριβώς όπως το αρχικό σας παράθυρο, που σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε το έγγραφο, να εφαρμόσετε τη μορφοποίηση και να εφαρμόσετε άλλα εργαλεία σε κάθε παράθυρο.

Συμβουλές

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει Προβολές, οι οποίες σας δίνουν έναν τρόπο να προσαρμόσετε την εμπειρία σας στα προγράμματα του Microsoft Office. Οι προβολές είναι εναλλακτικοί τρόποι για να δείτε ένα παράθυρο εγγράφου. Με αυτή την έννοια, είναι περισσότερο σαν να έχετε μια νέα προοπτική ή να έχετε υψηλότερες ή μικρότερες λεπτομέρειες από την προεπιλεγμένη προβολή.

Ή, μπορεί να σας ενδιαφέρει να ρυθμίσετε πόσο μεγάλο κείμενο βρίσκεται μέσα σε ένα ενιαίο παράθυρο. Μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, γι 'αυτό προτείνω να ελέγξετε τον πόρο: Προσαρμογή του επιπέδου μεγέθυνσης ή προεπιλογής μεγέθυνσης στα προγράμματα του Microsoft Office.