Τα καλύτερα πρότυπα δωρεάν νέας χρονιάς της Microsoft

Δωρεάν πρότυπα του Microsoft Office και εκτυπώσιμα για τις εορταστικές εκδηλώσεις του νέου έτους

Η Πρωτοχρονιά έρχεται στο τέλος ενός πολύ απασχολημένου χρόνου, οπότε γιατί να μην χρησιμοποιήσετε δωρεάν πρότυπα για να ελαφρύνετε το φορτίο των προετοιμασιών του κόμματος;

Δοκιμάστε επίσης τα καλύτερα πρότυπα χειμερινών εφαρμογών της Microsoft για άλλες ποικιλίες προτύπων διακοπών.

01 από 10

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ή Πρόγευμα Μενού Πυροτεχνικών για το Word

Νέο Έτος Fireworks Party Menu Template. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο μενού του Fireworks για το Microsoft Word της Πρωτοχρονιάς για το Microsoft Word είναι μια εορταστική προσθήκη στο πάρτι της Πρωτοχρονιάς σας. Τοποθετήστε το στο τραπέζι των αναψυκτικών ή τοποθετήστε το σε ρυθμίσεις για δείπνο για μια διασκεδαστική αλλά κομψή αφή.

Θα δείτε μια προσκλητήρια που θα προστεθούν αργότερα σε αυτό το άρθρο, με το ίδιο θέμα σχεδίου.

Στο Word, αναζητήστε "Πρότυπο μενού πυροτεχνημάτων" στην περιοχή Αρχείο > Νέα > Αναζήτηση για πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

02 από 10

Πρότυπο αντίστροφης μέτρησης Πρωτοχρονιάς για το PowerPoint

Φωτογραφικό πρότυπο υπολογισμού με κινούμενη φωτογραφία για το Microsoft PowerPoint. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο αντίστροφης μέτρησης της Πρωτοχρονιάς για το Microsoft PowerPoint για να μοιραστείτε τις ιδέες σας με βάση το χρόνο.

Αντικαταστήστε την εικόνα της φύσης για κάτι πιο προσωπικό ή θέμα με θέμα το κόμμα. Μπορείτε επίσης να έχετε μια παρουσίαση εικόνων από όλο το χρόνο έτοιμη να πάει.

Στο PowerPoint , αναζητήστε το "Πρότυπο αντίστροφης μέτρησης της Πρωτοχρονιάς" στο πλαίσιο Αρχείο > Νέο .

03 από 10

Ευτυχισμένο πρότυπο banner νέου έτους για εκδότες

Ευτυχισμένο το νέο έτος Banner για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Διακοσμήστε το πάρτι σας με ένα εκτυπώσιμο πρότυπο ευχετήριων διαβατηρίων για το Happy New Year για τον Microsoft Publisher.

Αυτός ο τύπος πανό εκτυπώνεται σε διάφορα κομμάτια χαρτιού που μπορούν να στερεωθούν μεταξύ τους. Διατίθεται επίσης σε πορφυρό με τον ίδιο σύνδεσμο ή προσαρμόστε τον περαιτέρω μόλις κατεβάσετε.

Στον Εκδότη, αναζητήστε "Πρότυπο ευχετήριων διαβατηρίων για ευτυχισμένο το νέο έτος" στο στοιχείο Αρχείο > Νέα > Αναζήτηση για πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

04 από 10

Νέο έτος μουσικής CD ή Video DVD πρότυπο ετικέτας για το Word

Νέο έτος δώρο CD πρότυπο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε αυτό το Παρατηρητήριο της Πρωτοχρονιάς Music CD ή το πρότυπο ετικέτας Video DVD για το Microsoft Word για να δημιουργήσετε ευχές για κόμματα.

Μπορείτε να στείλετε τους ανθρώπους στο σπίτι με ήχο ή βίντεο από τον εορτασμό σας, συμπεριλαμβανομένων των παρουσιάσεων φωτογραφιών στο τέλος του έτους στο PowerPoint, για παράδειγμα.

Οι ετικέτες εκτυπώνουν τη σπονδυλική στήλη και την όψη του ενθέματος CD.

Στο Word, αναζητήστε το "Μουσικό CD ή DVD Video Template της Πρωτοχρονιάς" κάτω από το File > New .

05 από 10

Βραβείο Πρωτοχρονιάς ή Κόμμα Place Cards για το Word

Πρότυπα κάρτας νέας χρονιάς για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οι γιορτές του Νέου Έτους μπορεί να είναι περιστασιακές ή επίσημες. Αυτό το δείπνο Πρωτοχρονιάς ή Party Place Cards για το Microsoft Word μπορεί να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη είτε με τον τρόπο.

Στο Word, αναζητήστε το "Πρόγευμα της Πρωτοχρονιάς ή του Party Place" στο πλαίσιο Αρχείο > Νέα > Αναζήτηση για πρότυπα στο διαδίκτυο .

06 από 10

Πρωτοχρονιά ή πρότυπο ετικέτας διεύθυνσης ημέρας για το Word

Πρότυπο ετικετών διευθύνσεων νέου έτους. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το πρότυπο εορτασμού της Πρωτοχρονιάς ή της Διεύθυνσης ημέρας για το Microsoft Word μπορεί να προσθέσει εποχιακές λεπτομέρειες στην αλληλογραφία σας.

Αυτά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ετικέτες με ετικέτες ονόματος ή άλλες ετικέτες δώρων.

Στο Word, αναζητήστε "Πρότυπο εορτασμού Πρωτοχρονιάς ή Διευθύνσεων ημέρας" στο πλαίσιο Αρχείο > Νέα > Αναζήτηση για πρότυπα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

07 από 10

Κινέζικα νέα ευχετήριες κάρτες πρότυπο για το Word

Κινέζικο πρότυπο ευχετήριων καρτών για το νέο έτος για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μοιραστείτε το πνεύμα εορτασμού σας με αυτό το πρότυπο της Κινεζικής Πρωτοχρονιάς Ευχετήριας κάρτας ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word.

Αυτή η ζωντανή εκτυπώσιμη διπλώνεται στο μισό, ώστε να μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα μήνυμα μέσα.

Στο Word, αναζητήστε με λέξη-κλειδί στο πεδίο στο File > New .

08 από 10

Ιαπωνικό ευτυχισμένο πρότυπο κάρτας νέου έτους για το Microsoft Office

Ιαπωνικό ευτυχισμένο νέο έτος κάρτας πρότυπο για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Αυτό το κομψό ιαπωνικό ευτυχισμένο νέο έτος κάρτας πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Office είναι μια υπέροχη επιλογή για να τελειώσει ή να ξεκινήσετε το ταξίδι του έτους σας.

Χρησιμοποιήστε αυτό το εκτυπώσιμο ως πτυσσόμενη κάρτα διαγράφοντας μία από τις δύο εικόνες στην ίδια σελίδα ή εκτυπώστε τις ως καρτ ποστάλ.

Στο Word, αναζητήστε το "Ιαπωνικό Ευτυχισμένο Πρότυπο Κάρτας Νέου Έτους" στο Αρχείο > Νέο > Αναζήτηση για πρότυπα στο διαδίκτυο .

09 από 10

Ιαπωνικό πρότυπο χρήματος για το νέο έτος χρήματος για το Word

Ιαπωνικά Ευτυχισμένο το Νέο Έτος Φάκελο Φάκελο Πρότυπο. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δίνοντας ένα χρηματικό δώρο για το νέο έτος; Σκεφτείτε να εκτυπώσετε ένα φάκελο για να το βάλετε μέσα.

Αυτό το ιαπωνικό πρότυπο χρηματοδότησης χρήματος νέου χρήματος ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Word διαθέτει δυναμική εικόνα κόκκινου λιονταριού.

Στο Word, αναζητήστε το "Πρότυπο φακέλου χρήματος για το νέο έτος της Ιαπωνίας" στο πλαίσιο Αρχείο > Νέα > Αναζήτηση για πρότυπα στο διαδίκτυο .

10 από 10

Πρότυπο πρόσκλησης για το νέο έτος ή εκτυπώσιμο για το Word

Ευτυχισμένο πρότυπα νέου έτους ή εκτυπώσιμα για το Microsoft Office. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Για τους εορτασμούς σας, αποκτήστε τη λέξη έξω με το Πρότυπο Πρόσκλησης Κόμματος του νέου έτους για το Microsoft Word.

Αυτές οι προσκλήσεις εκτυπώνουν δύο ανά σελίδα.

Όπως και με άλλους, πάρετε αυτό για πολλές εκδόσεις του Word με την αναζήτηση στο File > New .