Ασύρματα σχέδια χωρίς προπληρωμένο κρίκετ Κρίκετ

Ποιο σχέδιο κυττάρων Cricket είναι καλύτερο για σας;

Τα προπληρωμένα ασύρματα σχέδια χωρίς συμβόλαιο (γνωστά και ως προγράμματα "pay as you go") είναι όλο και πιο κοινά στη βιομηχανία. Το Cricket Wireless είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που πηγαίνουν αυτή τη διαδρομή, με όλα τα σχέδιά της να προσφέρουν αρκετά ξεχωριστά πλεονεκτήματα:

Σε αντίθεση με ορισμένους ασύρματους παρόχους, το Cricket Wireless δεν βασίζει τα σχέδιά του σε λεπτά ομιλίας ή γραπτών μηνυμάτων. Αντίθετα, η εταιρεία προσφέρει εξαμηνιαία κατ 'αποκοπήν προγράμματα για ιδιώτες. Όλα είναι προπληρωμένα, με απεριόριστη ομιλία και γραπτά μηνύματα και χωρίς συμβόλαια.

Αγοράστε ένα τηλέφωνο ή Φέρτε το δικό σας

Το Cricket Wireless προσφέρει τηλέφωνα από αξιόπιστες επωνυμίες όπως Alcatel, Apple, HTC, Kyocera, LG, Samsung και ZTE. Αυτήν τη στιγμή, πολλά τηλέφωνα είναι δωρεάν αν κολλάτε στον υπάρχοντα αριθμό σας από άλλο πάροχο. Διαφορετικά, οι τιμές κυμαίνονται από $ 19.99 για διάφορα μοντέλα της Alcatel, LG και Kyocera στα 869,99 δολάρια για το Apple iPhone 7 Plus με μνήμη 128GB. Οι εκπτώσεις είναι διαθέσιμες σε μερικούς.

Μπορείτε επίσης να διατηρήσετε το τηλέφωνο που έχετε εάν είναι συμβατό με το δίκτυο του Cricket. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο συμβατότητας τηλεφώνου του Cricket για έλεγχο.

Εκπτώσεις

Ορισμένα προγράμματα προσφέρουν "Αποθηκεύσεις Ομαδικών Εκπτώσεων" ή "Αυτόματες Συντελεστές Πληρωμής", αλλά γενικά, μόνο ένα ή το άλλο σε κάθε δεδομένο λογαριασμό. Η πίστωση αυτόματης πληρωμής ξυρίζει $ 5 από το μηνιαίο σας λογαριασμό. η ομάδα Save Discount κόβει $ 10 από κάθε γραμμή που προσθέτετε στο λογαριασμό σας, μέχρι και πέντε.

Όλες οι τιμές και οι πληροφορίες ισχύουν από τον Αύγουστο του 2017 και περιλαμβάνουν τους ισχύοντες φόρους. Τα πράγματα αλλάζουν γρήγορα σε αυτήν την ασταθής αρένα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει άμεσα με το Cricket για να επιβεβαιώσετε τις λεπτομέρειες πριν λάβετε την απόφασή σας.

01 του 06

Κρίκετ Ασύρματο $ 25 Σχέδιο T & T

Cricket Wireless LLC

Το Πρόγραμμα ομιλίας & κειμένου Cricket είναι ιδανικό για εσάς, αν δεν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας για να περιηγηθείτε στο Web. Παρόλο που προσφέρει απεριόριστες κλήσεις και κείμενα, δεν θα μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο και δεν περιλαμβάνονται δεδομένα. Δεν υπάρχει διαθέσιμη πίστωση ομάδας για έκπτωση ή αυτόματη πληρωμή.

02 του 06

Κρίκετ Ασύρματο $ 30 1GB Υψηλής Ταχύτητας Σχέδιο Δεδομένων

Το σχέδιο ύψους 30 $ / μήνα προσθέτει 1GB πρόσβαση δεδομένων υψηλής ταχύτητας (μέχρι 4G LTE) στο σχέδιο T & T - αρκετό για περίπου 45 λεπτά streamed standard video, επτά ώρες ροής μουσικής, 27 ώρες περιήγησης στο Internet, μέσα ενημέρωσης ή 1000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα. Τα μηνύματα εικόνων περιλαμβάνονται σε αυτό το επίπεδο. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις.

03 του 06

Κρίκετ Ασύρματο $ 40 Βασικό Σχέδιο

Εκτός από την απεριόριστη κλήση, γραπτών μηνυμάτων και μηνυμάτων εικόνας, αυτό το σχέδιο σας δίνει δεδομένα 4GB με ταχύτητες μέχρι 4G LTE. Αυτό επιτρέπει περίπου τέσσερις ώρες ροής βίντεο, 28 ώρες ροής μουσικής, 108 ώρες περιήγησης στο Web, 40 εφαρμογές, λήψεις παιχνιδιών και τραγουδιών, 400 φωτογραφίες αναρτημένες στα social media και 4000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα αρχεία.

04 του 06

Κρίκετ ασύρματο $ 50 έξυπνο σχέδιο

Το σχέδιο $ 50 / μήνα είναι ιδανικό για εσάς αν ταξιδεύετε ή έχετε οικογένεια και φίλους στο εξωτερικό. Η απεριόριστη αποστολή γραπτών μηνυμάτων σε 38 χώρες, καθώς και γρήγορη πρόσβαση δεδομένων (μέχρι και 4G LTE) και απεριόριστες κλήσεις, κείμενα και εικονομηνύματα από και προς το Μεξικό σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με λογικό κόστος. Ένα γενναιόδωρο 8GB δεδομένων είναι περισσότερο από άφθονο για τους περισσότερους χρήστες, επιτρέποντας οκτώ ώρες ροής βίντεο, 56 ώρες μουσικής σε ροή, 215 ώρες πρόσβασης στο Internet, 80 εφαρμογές, λήψεις παιχνιδιών και τραγουδιών, 900 κοινωνικές φωτογραφίες και 8000 μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένα.

05 του 06

Κρίκετ Ασύρματο $ 55 Απεριόριστο 2 Σχέδιο

Στα 55 δολάρια το μήνα, λαμβάνετε απεριόριστη πρόσβαση σε δεδομένα. Ο συμβιβασμός είναι με ταχύτητα 3Mbps, η οποία είναι πιο αργή από την 4G που προσφέρουν άλλα σχέδια. Παρόλα αυτά, είναι επαρκές για τη μέση περιήγηση, καθώς και για τα απεριόριστα μηνύματα, μηνύματα και μηνύματα εικόνων στις Η.Π.Α., τα οποία έρχονται επίσης με το σχέδιο. Η αποστολή μηνυμάτων σε 38 χώρες είναι απεριόριστη, όπως και η πρόσβαση σε δεδομένα, η κλήση, η αποστολή μηνυμάτων κειμένου και η ανταλλαγή μηνυμάτων εικόνας από και προς το Μεξικό και τον Καναδά, εφόσον το ήμισυ της χρήσης σας είναι ΗΠΑ.

06 του 06

Κρίκετ $ 60 Απεριόριστο σχέδιο

Το πιο ολοκληρωμένο σχέδιο του Cricket προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση δεδομένων υψηλής ταχύτητας 4G LTE, κλήσεις, γραπτά μηνύματα και μηνύματα εικόνων σε όλη την Αμερική Η γραπτή δήλωση από τις ΗΠΑ σε 38 χώρες είναι απεριόριστη, όπως η πρόσβαση στα δεδομένα, η κλήση, η αποστολή μηνυμάτων και η ανταλλαγή μηνυμάτων εικόνας από και προς το Μεξικό και τον Καναδά .