Γιατί να αγοράσετε μια τηλεόραση Android Αντί της Apple TV για τυχερά παιχνίδια;

Το παιχνίδι είναι κάτι καλύτερο στις μικροκαναλούς Android TV.

Εάν αγοράζετε ένα νέο τηλεοπτικό κιβώτιο, ίσως να έχετε το βλέμμα σας στην τηλεόραση 4ης γενιάς της Apple, ειδικά τώρα που υποστηρίζει ένα App Store με παιχνίδια. Αλλά κρατήστε τα άλογά σας - το Android εξουσιάζει τηλεοπτικά κουτιά όπως η τηλεόραση Amazon Fire, το Nexus Player και η τηλεόραση Nvidia Shield. Και όταν πρόκειται για παιχνίδια, τα microconsole Android είναι πολύ πιο μπροστά από την Apple TV. Εδώ είναι 5 λόγοι για να αγοράσετε μια τηλεόραση Android αντί για Apple TV.

01 από 05

Μεγαλύτερη προσφορά παιχνιδιών

Rocketcat Games

Τα παιχνίδια Android υποστηρίζουν ελεγκτές εδώ και αρκετά χρόνια, οπότε υπάρχουν πολλά παιχνίδια που υποστηρίζουν ήδη ελεγκτές. Το πρωτόκολλο του ελεγκτή παιχνιδιών iOS είναι μόνο από το 2013. Αντίθετα, ακόμα και αν ένα παιχνίδι στο iOS υποστηρίζει ελεγκτές παιχνιδιών, αν ο προγραμματιστής δεν το κυκλοφορήσει για την Apple TV, δεν μπορείτε να το παίξετε εκεί. Χάρη στον πιο ανοικτό χαρακτήρα του Android, μπορείτε να αποκτήσετε παιχνίδια Android που δεν έχουν βελτιστοποιηθεί ειδικά για τη συσκευή σας Android TV μέσω παιχνιδιών με περιστροφή. Θα πρέπει να αποκτήσετε το αρχείο APK, αλλά αυτό μπορεί να γίνει. Και αν ρίζατε, μπορείτε ακόμη και να αναγκάσετε τα παιχνίδια να χρησιμοποιήσουν ελεγκτές, οπότε θεωρητικά σχεδόν οποιοδήποτε παιχνίδι μπορεί να παιχτεί σε μια συσκευή Android που τροφοδοτείται από κινητό τηλέφωνο αν είστε αρκετά εφευρετικοί.

02 του 05

Φθηνότεροι και καλύτεροι ελεγκτές

SteelSeries

Επειδή το πρωτόκολλο του ελεγκτή Android είναι ένα τυπικό πρωτόκολλο Διεπαφής Ανθρώπινης Διεπαφής, ο καθένας μπορεί να κάνει έναν ελεγκτή που λειτουργεί με το Android. Μπορείτε να πάρετε φτηνές ελεγκτές, είτε σταματημένα μοντέλα είτε κάτι από τον κατασκευαστή του ελεγκτή του προϋπολογισμού iPega, για παράδειγμα. Ακόμη και οι επίσημοι ελεγκτές από το Amazon και το Google είναι φθηνότεροι ή τόσο ακριβείς όσο οι φθηνότερες επιλογές ελεγκτή iOS. Και το Android υποστηρίζει 4 ελεγκτές συνδεδεμένους ταυτόχρονα, σε αντίθεση με τις πρώτες εκδόσεις της Apple TV. Ακόμη και οι συσκευές Fire TV υποστηρίζουν οποιουσδήποτε συμβατούς ελεγκτές που μπορείτε να κατατάξετε, όχι μόνο τους ελεγκτές της Amazon. Έχετε επιλογές εν αφθονία.

03 του 05

Ευρύτερη ποικιλία υλικού

Τηλεόραση Nvidia Shield με ελεγκτή και τηλεχειριστήριο. Nvidia

Αυτή τη στιγμή, η 4η γενιά της Apple TV κοστίζει $ 149 έως $ 199 ανάλογα με το μοντέλο που θέλετε να πάρετε. Εν τω μεταξύ, αν θέλετε να μπει σε παιχνίδια Android στην τηλεόραση, έχετε αρκετές φθηνότερες και υψηλότερης ποιότητας επιλογές. Το Amazon Fire TV Gaming Edition είναι $ 139 και έρχεται με δωρεάν παιχνίδια. Ο Nexus Player μπορεί να βρεθεί στην πώληση για τόσο χαμηλά όσο $ 40 έως $ 50, που δεν έρχεται με ελεγκτή, αλλά οι επιλογές τρίτων είναι άφθονα. Ακόμα και το Fire TV Stick μπορεί να παίξει μερικά παιχνίδια. Ενώ το Nvidia Shield είναι πιο ακριβό από το βασικό μοντέλο της Apple TV, παίρνετε εξαιρετική απόδοση και πρόσβαση στις επιλογές streaming παιχνιδιών της Nvidia.

04 του 05

Αναπαραγωγή πραγματικών παιχνιδιών κονσόλας!

Bethesda

Πολλά παιχνίδια για κινητά προσαρμόζονται καλά στη μεγάλη οθόνη, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που θέλετε να παίξετε ένα παιχνίδι που προορίζεται για τη μεγάλη οθόνη στη μεγάλη οθόνη. Ευτυχώς, υπάρχουν τρόποι να κάνουμε ακριβώς αυτό. Όχι μόνο υπάρχουν πολλοί τρόποι να μεταφέρετε παιχνίδια από τον υπολογιστή σας, οι συσκευές Shield της Nvidia προσφέρουν πρόσβαση στο GRID, το δρόμο τους σε παιχνίδια ροής στην τηλεόραση Shield σας. Και αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη ροή παιχνιδιών της Nvidia, ο μόνος επίσημος τρόπος να το κάνετε είναι μέσω μιας συσκευής Shield. Δεν χρειάζεται να συνδέσετε τον υπολογιστή σας στην τηλεόραση ή να αγοράσετε κάτι σαν τον Steam Link για να παίξετε παιχνίδια στην τηλεόρασή σας. Επίσης, χάρη στην ικανότητά σας να απαιτήσετε έναν ελεγκτή, παιχνίδια όπως η αρχή The Talos, Hotline Miami και Doom 3: BFG Edition έχουν κυκλοφορήσει αποκλειστικά για συσκευές ελεγκτών και μπορείτε να τα παίξετε εύκολα στις συσκευές τηλεόρασης που κινούνται με Android.

05 του 05

Android μπορεί να κάνει ό, τι iOS δεν μπορεί

OnLive Menu.

Επειδή η Apple είναι τόσο περιοριστική με τις πολιτικές App Store, θα υπάρξουν κάποια πράγματα που απλά δεν θα μπορείτε να πάρετε με μια Apple TV. Οι εξομοιωτές - έστω και νόμιμοι αν διαθέτετε τα δικά σας παιχνίδια - δεν θα εμφανιστούν στην Apple TV. Και ναι, μερικά παιχνίδια ρετρό PC και DOSBox είναι διαθέσιμα στο Android. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε πληκτρολόγιο και ποντίκι για να παίξετε τα παιχνίδια σας; Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί. Οι εφαρμογές τρίτων μερών του πρωτοκόλλου συνεχούς ροής του Nvidia και του Remote Play μπορούν επίσης να ληφθούν. Αν μια υπηρεσία συνεχούς ροής παιχνιδιών όπως η OnLive, η οποία είναι πλέον αδρανή, βγαίνει ποτέ, θα υποστηρίξει πιθανώς μόνο το Android, καθώς η Apple δεν έδειξε καμία τάση να εγκρίνει πάντα μια εφαρμογή OnLive. Και οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να περνούν από τα επίσημα κανάλια, χάρη στην περιστροφή. Μια μικροεφαρμογή Android θα είναι πάντα πιο ευέλικτη και χρήσιμη.