Τα κορυφαία μας 5 RPGs της χρονιάς

Οι διακοπές έρχονται και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ψωνίσετε, να ψωνίσετε, να ψωνίσετε. Έχει περάσει σπουδαίος χρόνος για όλα τα είδη, αλλά τα RPG έχουν πάρει κάποιες από τις αγαπημένες μας συμμετοχές. Αν ψάχνετε να πάρετε το αγαπημένο σας κάτι που θα μπορούν να απολαύσουν για δεκάδες έως εκατοντάδες ώρες, αυτές οι καταχωρήσεις είναι βέβαιο ότι θα σας ευχαριστήσουν. Ωστόσο, όσοι θέλουν να βεβαιωθούν ότι το υλικό σε αυτά τα παιχνίδια είναι κατάλληλα για την ηλικία μπορεί να έχει δύσκολο χρόνο να διακρίνει ποιοι τίτλοι είναι φιλικοί προς την οικογένεια και ποιοι είναι για πιο ώριμους παίκτες. Αυτός ο οδηγός πρέπει να σας δώσει μια καλή ιδέα για το ποια είναι τα καλύτερα RPGs του έτους και αν είναι η καλύτερη επιλογή για το giftee σας.

Fallout 4

Το μετα-αποκάλυπτικο μέλλον είναι ο προορισμός σας στο Fallout 4. Ξεκινώντας από τη Βοστώνη, οι παίκτες θα επιδιώξουν να επιβιώσουν στην ακτινοβολημένη πρώην μητρόπολη και τα περίχωρά της. Υπάρχει σφαγείο, θάνατος και καταστροφή που αφθονούν αυτήν την ερημιά, καθώς και ένας τόνος αίματος και γορί. Το περίπλοκο και χρονοβόρο gameplay, μαζί με το θέμα της βίας και των ενηλίκων, χαρακτηρίζουν αυτό το παιχνίδι ως μόνο για ώριμο κοινό.

Final Fantasy X / X-2 HD Remaster

Αυτό το remaster έχει φτάσει στο PlayStation 4, και είναι ακόμα καλύτερο από τη δεύτερη φορά. Στους παίκτες Final Fantasy X θα συμμετάσχουν ο Tidus και ο Yuna στο προσκύνημα τους για να αποκτήσουν την εξουσία να προστατεύσουν τον κόσμο από το τέρας τέρας Sin. Το Final Fantasy X-2 αναβαθμίζεται μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού και οι παίκτες παίρνουν το ρόλο του Yuna. Παρόλο που το Final Fantasy X ασχολείται με τα ενήλικα θέματα αγάπης και απώλειας, το κάνει με γούστο. Υπάρχει κάποια βία, αλλά δεν είναι πολύ γραφικό. Το Final Fantasy X-2 έχει ένα κομμάτι σεξουαλικού περιεχομένου, καθώς οι χαρακτήρες των παικτών μπορεί να είναι σπάνια επενδυμένοι, αλλά τίποτα δεν προσεγγίζει την εμφανή σεξουαλικότητα ή γυμνότητα. Το Final Fantasy X / X-2 HD ασχολείται με ενήλικα θέματα και περιέχει κάποιο σεξουαλικό περιεχόμενο, αλλά ούτε το παιχνίδι είναι γραφικό με οποιοδήποτε τρόπο. Έφηβοι και πάνω θα είναι σε θέση να κατανοήσουν το πλαίσιο της ιστορίας, καθώς και το περίπλοκο gameplay.

Ο θρύλος της κληρονομιάς

Ο Θρύλος της Κληρονομιάς ακολουθεί επτά διαφορετικούς χαρακτήρες, όπως ξόρκι, κοπέλα με αμνησία, μισθοφόρο, αλχημιστή και ιππότη, καθώς διασχίζουν τη γη του Αβαλον, μια άγια γη που έχει ξυπνήσει από έναν βαθύ ύπνο. Οι παίκτες θα πολεμήσουν τους εχθρούς στην μάχη με τη σειρά τους και θα διερευνήσουν τον κόσμο του Avalon με τους όρους τους, αφού δοθεί ένας συγκεκριμένος κύριος στόχος στην αρχή του παιχνιδιού. Η βία του Legend of Legacy και τα θέματα μάχης θα λειτουργούσαν καλύτερα για τους παλαιότερους παίκτες, αν και το παιχνίδι δεν έχει επίσημα αξιολογηθεί ακόμη.

Θεότητα: Πρωτότυπη Sin Enhanced Edition

Θεότητα: Η αρχική αμαρτία είναι ένα παιχνίδι ρόλων στο οποίο οι παίκτες παλεύουν για να απαλλαγούν από τον κόσμο της κακής μαγείας. Οι χαρακτήρες χρησιμοποιούν σπαθιά, σκαλιά, δόρατα και μαγεία για να πολεμήσουν τους ανθρώπους και τα φανταστικά πλάσματα, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν σε πόνο, αίμα και αποσυναρμολόγηση. Θεότητα: Original Sin - Enhanced Edition έχει αρκετό αίμα και gore, καθώς και άλλες ενήλικες καταστάσεις. Με τα ώριμα θέματα και το περιεχόμενο, το παιχνίδι είναι κατάλληλο μόνο για ενήλικες.

Disgaea 5: Συμμαχία της εκδίκησης

Αυτό είναι ένα turn-based στρατηγικό παιχνίδι ρόλων που βρίσκει τους παίκτες που αγωνίζονται ενάντια σε έναν αυτοκράτορα του δαίμονα καθώς προσπαθεί να αναλάβει τον Netherworld στον οποίο ζει ο πρωταγωνιστής. Το Disgaea 5: Η συμμαχία της Vengeance έχει παίκτες στρατολογώντας δεκάδες χαρακτήρες για να τους βοηθήσει να πολεμήσουν. Υπάρχει λίγο υποδηλωτικό σεξουαλικό περιεχόμενο με αρκετούς θηλυκούς χαρακτήρες που εκθέτουν ένα μεγάλο ποσοστό διάσπασης και ένα από τα οποία ο χορός αυτός χορεύει. Υπάρχει επίσης ήπια χρήση αλκοόλ. Παρόλο που υπάρχει σεξουαλικό περιεχόμενο στο Disgaea 5: Alliance of Vengeance, δεν είναι τίποτα περισσότερο από την τηλεόραση δικτύου. Το παιχνίδι είναι αρκετά περίπλοκο αν και τόσο έφηβοι και επάνω θα μπορούσε πιθανώς να πάρει τη μεγαλύτερη απόλαυση από αυτό.