Κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές DJ: Χρησιμοποιήστε το iPad σας για να αλλάξετε τα τραγούδια του iTunes

Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες online όπως το SoundCloud για να δημιουργήσετε το δικό σας Remixes

Με την περιοχή της μεγάλης οθόνης, το iPad είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη συσκευή iOS για την ανάμειξη ψηφιακής μουσικής. Οι εφαρμογές DJ είναι ένας δημοφιλής τρόπος δημιουργίας επαγγελματικών μιγμάτων που μπορούν να μοιραστούν στο διαδίκτυο ή με τους φίλους σας, αν προτιμάτε.

Το περισσότερο λογισμικό DJ για το iPad μπορεί να χρησιμοποιεί τα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του iTunes. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσετε τίποτα για να ξεκινήσετε στον κόσμο του DJing.

Επιπλέον, κάποιες εφαρμογές είναι επίσης ικανές να χρησιμοποιούν μουσικά κομμάτια από ηλεκτρονικούς πόρους. Οι ροές μουσικών υπηρεσιών όπως Spotify, Deezer, SoundCloud και άλλοι είναι τυπικά παραδείγματα.

Έτσι με όλα αυτά δωρεάν, τι περιμένεις;

Αποκτήστε μια δωρεάν εφαρμογή DJ για το iPad σας σήμερα και ξεκινήσατε να μιλάτε σαν επαγγελματίας!

01 από 03

DJ Player (iOS 5.1.1+)

Η κύρια οθόνη του DJ Player. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή που προσφέρει εργαλεία προ-επιπέδου, τότε ο DJ Player αξίζει μια σοβαρή εμφάνιση. Εκτός από τη δυνατότητα MIDI, προσφέρει επαγγελματικές δυνατότητες όπως beat matching, συγχρονισμό τέμπο, κλίση κλίσης, λειτουργία ολίσθησης και πολλαπλά εφέ ανά κατάστρωμα.

Σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε είτε τη βιβλιοθήκη τραγουδιών του iTunes είτε να συνδεθείτε με το Dropbox και το Deezer. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό στον οποίο μπορεί να συνδεθεί ο DJ Player - για το Deezer απαιτείται μια premium εγγραφή.

Η εφαρμογή δεν διαθέτει την παραδοσιακή διασύνδεση δύο περιστροφών που μπορεί αρχικά να σας αποβάλει, αλλά μην την αφήσετε. Μόλις εξοικειωθείτε με τη μοναδική διεπαφή του DJ Player, είναι χαρά να το χρησιμοποιήσετε.

Έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά ελέγχου για DJing και υπάρχει μια καλή επιλογή των εφέ επίσης. Μπορείτε να καταγράψετε τα μίγματα σας χρησιμοποιώντας την δωρεάν έκδοση, αλλά ο ήχος διακόπτεται για περίπου πέντε δευτερόλεπτα κάθε φορά που εμφανίζεται μια υπενθύμιση αναβάθμισης στην οθόνη.

Τούτου λεχθέντος, ο DJ Player αξίζει να πληρώσει για αν θέλετε μια προ-επίπεδο DJ μίξη app στο iPad σας. Περισσότερο "

02 του 03

Edjing Δωρεάν (iOS 7+)

Edjing κύρια οθόνη στο iPad. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Η δωρεάν έκδοση του Edjing έρχεται με ένα αξιοπρεπές σύνολο επιλογών για ανάμειξη. Παίρνετε το γνωστό πακέτο διπλού πικάπ για να αναμίξετε τα τραγούδια του iTunes. Η εφαρμογή είναι επίσης συμβατή με Deezer, SoundCloud και Vimeo.

Η διασύνδεση είναι εύκολη στη χρήση και δεν απαιτεί μια απότομη καμπύλη μάθησης. Στην πραγματικότητα, αν είστε ήδη εξοικειωμένοι με το συνηθισμένο περιβάλλον μίξης DJ, τότε είναι άμεσα χρησιμοποιήσιμο.

Το Edjing Free έχει περιορισμένο αριθμό επιπτώσεων σε σύγκριση με την έκδοση που έχει πληρωθεί, αλλά εξακολουθεί να έχει επιλογές για EQing, συγχρονισμό, ξεθώριασμα και εγγραφή.

Μπορείτε να μοιραστείτε τις καταγεγραμμένες δημιουργίες σας μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Περισσότερο "

03 του 03

Σταυρός DJ Free HD (iOS 7+)

Διασύνδεση διεπαφής DJ Free HD. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Όπως και οι άλλες εφαρμογές σε αυτό το άρθρο, το Cross DJ Free HD σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τα τραγούδια του iTunes που βρίσκονται ήδη στο iPad σας. Η δωρεάν έκδοση σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να αναζητήσετε εκατομμύρια κομμάτια στο SoundCloud χωρίς να χρειάζεται να έχετε λογαριασμό. Αυτά φορτώνονται στην εφαρμογή, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αναμειγνύματα.

Cross DJ HD έχει μια ωραία μοντέρνα διεπαφή που είναι εύκολο στη χρήση. Τα κύρια χειριστήρια είναι διατεταγμένα με έξυπνο τρόπο και είναι καλά διαχωρισμένα.

Όπως θα περίμενε κανείς, η δωρεάν έκδοση έχει μόνο δύο εφέ και δεν μπορείς να καταγράψεις τις περιόδους σου. Ωστόσο, η εφαρμογή είναι ακόμα πολύ χρήσιμη με κάποιες καλές επιλογές. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: τρόπους ολίσθησης, να ρυθμίσετε πολλαπλά σημεία, να προσαρμόσετε το EQing, να αλλάξετε το ρυθμό κτύπων και το ρυθμό.