Πώς να αποστείλετε ένα μήνυμα στο AOL Mail

Στείλτε ένα θυμωμένο μήνυμα και σας εύχομαι να μην το έχετε. Απελευθερώστε το. Γρήγορα.

Στις αρχές του 2017, η AOL ανακοίνωσε μια νέα έκδοση desktop του λογισμικού AOL Desktop Gold και πληροφόρησε τους χρήστες ότι η παλαιότερη έκδοση του λογισμικού desktop AOL θα διακοπεί στα μέσα του έτους. Το AOL Desktop Gold διατίθεται με μηνιαία χρέωση. Οι χρήστες που δεν επιλέγουν να κάνουν αναβάθμιση στο AOL Desktop Gold μπορούν να έχουν πρόσβαση στο προηγούμενο email τους στην παλαιότερη έκδοση του λογισμικού επιφάνειας εργασίας AOL, αλλά δεν μπορούν πλέον να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκεί. Μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το δωρεάν web-based AOL Mail στη διεπαφή ιστού για το σκοπό αυτό.

Μη αναστρέψιμα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμα μόνο από έναν λογαριασμό επιφάνειας εργασίας AOL και αυτή τη στιγμή δεν είναι διαθέσιμα στην ελεύθερη διεπαφή AOL Mail που βασίζεται στον ιστό.

Λόγοι για να αποσυρθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Η συγκέντρωση αποτρέπει πολλά ατυχήματα, αλλά πάντα εστιάζετε πλήρως κατά τη σύνταξη ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάνοντας κλικ στο κουμπί Αποστολή στο πρόγραμμα AOL σας; Ίσως στείλατε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χωρίς το συνημμένο που αναφέρατε σε αυτό ή συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να γίνει CC'd σε πρόσθετους παραλήπτες ή είδε ένα εμφανές λάθος από τη γωνία του ματιού σας καθώς κάνατε κλικ στο Send . Ίσως στείλατε ένα θυμωμένο μιλιτάζ και τώρα επιθυμείτε να μην είχατε. Είμαστε όλοι εκεί.

Συνήθως, μετά την αποστολή ενός μηνύματος, δεν υπάρχει επιστροφή ή αφαίρεση. Με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο AOL, όλα δεν πρέπει να χαθούν. Εάν το μήνυμα απευθυνόταν μόνο σε άλλο χρήστη AOL, η διεύθυνση του οποίου τελειώνει στο @ aol.com ή @ aim.com, μπορείτε να το αφαιρέσετε σιωπηλά από τα εισερχόμενα των παραληπτών, αρκεί δεν έχουν ανοίξει ακόμα το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αποσύνδεση μηνύματος στο AOL Mail

Για να αποδώσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε έναν λογαριασμό επιφάνειας εργασίας AOL:

Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να αποστείλετε ένα μήνυμα, εάν ακόμη και ένας από τους παραλήπτες είναι ένας παραλήπτης του διαδικτύου, δηλαδή κάποιος με διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν τελειώνει είτε στο @ aol.com ή @ aim.com.