Πώς να συνδεθείτε στο Windows Live Messenger

01 από 02

Εγγραφείτε για το Windows Live Messenger

Η λήψη της οθόνης του προϊόντος της Microsoft ανατυπώθηκε με την άδεια της Microsoft Corporation.

Είστε έτοιμοι να συνδεθείτε στο Windows Live Messenger ; Προτού μπορέσετε να συνδεθείτε στο Messenger, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν για ένα νέο λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συνομιλήσουν με άλλες επαφές του Windows Live Messenger και του Yahoo Messenger .

Πώς να εγγραφείτε στο Windows Live Messenger
Για να εγγραφείτε για λογαριασμό Windows Live Messenger, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

  1. Πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα περιήγησης στον ιστότοπο εγγραφής του Windows Live.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγγραφή" για να λάβετε τον λογαριασμό σας στο Windows Live Messenger.
  3. Στην επόμενη σελίδα, καταχωρίστε τα στοιχεία σας στα πεδία που παρέχονται:
    • Windows Live ID : Στο πεδίο αυτό, πληκτρολογήστε την επιλογή του ονόματος οθόνης. Αυτό το Windows Live ID θα είναι αυτό που χρησιμοποιείτε για να συνδεθείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από ένα email hotmail.com ή live.com.
    • Κωδικός πρόσβασης : Επιλέξτε τον κωδικό πρόσβασής σας, για χρήση κατά τη σύνδεση στο Windows Live Messenger.
    • Προσωπικές πληροφορίες : Στη συνέχεια, εισαγάγετε το όνομα και το επώνυμό σας, τη χώρα, την κατάσταση, το φερμουάρ, το φύλο και το έτος γέννησης.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αποδέχομαι" για να ολοκληρώσετε την εγγραφή του Windows Live Messenger.

Μόλις εγγραφείτε στο λογαριασμό σας στο Windows Live, μπορείτε να προχωρήσετε στη σύνδεση στο Messenger.

02 του 02

Χρήση της σύνδεσης Windows Live Messenger

Η λήψη της οθόνης του προϊόντος της Microsoft ανατυπώθηκε με την άδεια της Microsoft Corporation.

Μόλις εγγραφείτε στο λογαριασμό σας στο Windows Live Messenger , μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα-πελάτη Messenger.

Για να χρησιμοποιήσετε τη σύνδεση Windows Live Messenger, ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα:

Πώς να συνδεθείτε στο Windows Live Messenger

  1. Στο παρεχόμενο πεδίο, πληκτρολογήστε το Windows Live ID και τον κωδικό πρόσβασής σας.
  2. Οι χρήστες του Windows Live Messenger μπορούν επίσης να επιλέξουν τις ακόλουθες επιλογές, πριν να συνδεθούν στο πρόγραμμα-πελάτη άμεσων μηνυμάτων:
    • Διαθεσιμότητα : Από προεπιλογή, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν στο Windows Live Messenger ως "διαθέσιμοι", αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε "απασχολημένος", "μακριά" ή ακόμα και "εμφανίζονται εκτός σύνδεσης", για να αποτρέψετε τη λήψη μηνυμάτων συνομιλίας από οποιονδήποτε άλλο μια συνομιλία συνομιλίας.
    • Να με θυμάσαι : Επιλέξτε αυτήν την επιλογή αν θέλετε ο υπολογιστής να θυμάται το Windows Live ID. Αυτή η επιλογή δεν θα πρέπει να επιλέγεται εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή.
    • Να θυμάστε τον κωδικό μου : Επιλέξτε αυτήν την επιλογή εάν θέλετε ο υπολογιστής να θυμάται τον κωδικό σας Windows Live. Αυτή η επιλογή δεν πρέπει επίσης να επιλεγεί αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή.
    • Αυτόματη σύνδεση : Η επιλογή αυτόματης σύνδεσης επιτρέπει στο Windows Live Messenger να ξεκινήσει αυτόματα όταν ανοίγετε τον πελάτη άμεσων μηνυμάτων. Αυτή η επιλογή δεν πρέπει επίσης να επιλεγεί αν χρησιμοποιείτε δημόσιο υπολογιστή.
  3. Αφού εισαγάγετε τις πληροφορίες λογαριασμού σας στο Windows Live και επιλέξτε τις κατάλληλες επιλογές, κάντε κλικ στην επιλογή "Σύνδεση" για να συνδεθείτε στο Windows Live Messenger.

Τώρα είστε έτοιμοι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Windows Live Messenger! Είστε αρχάριος; Ελέγξτε τα εικονογραφημένα μας μαθήματα και πολλά άλλα στον Οδηγό συμβουλών και τεχνών για τα Windows Live Messenger .