Εστιακά εξατομικευμένα υπαίθρια ηχεία

01 από 02

Εισαγωγή του προσαρμοσμένου OD 108/108-T και Chorus OD 706-V / 706-VT

Το Custom OD 108/108-T είναι ιδανικό για χρήση σε μεγάλη και μεσαία κλίμακα, αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για ακρόαση κοντά στο πεδίο με συχνότητες μέχρι 20 kHz. Εστιακός

Παρά τη δημοτικότητα και την ευκολία χρήσης των ασύρματων ηχείων Bluetooth , τα περισσότερα δεν είναι καλά εξοπλισμένα για να παρέχουν εξαιρετική ποιότητα σε υψηλότερους όγκους σε ανοικτούς χώρους. Είναι ένα εμπόριο που κάποιος κάνει όταν επιλέγει την ευκολία μιας φορητής συσκευής. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια επαγγελματική ρύθμιση, είτε απλά θέλετε να αναβαθμίσετε την εμπειρία ήχου στην πίσω αυλή , η τοποθέτηση ηχείων σταθερής θέσης μπορεί να είναι ο τρόπος να πάτε.

Ο γάλλος κατασκευαστής, Focal, ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας γραμμής εξωτερικών ομιλητών για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική. Τα Custom OD 108 και OD 108-T και Chorus OD 706-V και OD 706-VT έχουν σχεδιαστεί με εξαρτήματα υψηλής ποιότητας για να παρέχουν κρυστάλλινο ήχο σε εξωτερικούς χώρους. Κάθε ένα από αυτά τα στιβαρά ηχεία είναι κατασκευασμένα για να προστατεύονται από κάθε καιρό και να αντέχουν ακόμη και στις πιο σκληρές και υγρές περιβαλλοντικές συνθήκες.

Παρόλο που αυτά τα ηχεία έχουν κατά νου την υπαίθρια χρήση, οι καταναλωτές είναι ελεύθεροι να επιλέξουν και την εσωτερική εγκατάσταση, είτε πρόκειται για τηλεόραση, μουσική ή δημόσια διεύθυνση. Τα εστιακά προσαρμοσμένα OD 108/108-T και Chorus OD 706-V / 706-VT διαθέτουν το καθένα ένα προσαρτημένο στήριγμα τοίχου με εγκάρσια τομή και εγκοπή, το οποίο επιτρέπει πολλαπλές θέσεις για σωστή κλίση. Οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν τα ηχεία είτε οριζόντια είτε κάθετα. Περιλαμβάνεται με κάθε ηχείο η αφαιρούμενη πλάκα με ενσωματωμένο, αντιδονητικό μαξιλάρι από αφρώδες ελαστικό. Αυτό το εξάρτημα χρησιμεύει για τη βελτίωση της τοποθέτησης μειώνοντας παράλληλα το ανεπιθύμητο buzzing

Όχι μόνο τα εξωτερικά πλαστικά ABS είναι σχεδιασμένα να είναι υψηλής απόσβεσης, αλλά το υλικό επεξεργάζεται για να παρέχει προστασία από τις ακτίνες UV. Όσοι ενδιαφέρονται να συνδυάσουν τα ηχεία με τοίχους ή δομές μπορούν να επιλέξουν να βαφτούν πάνω από τα σώματα και / ή τις γρίλιες αλουμινίου. Για συνδεσιμότητα, τα ηχεία Focal Custom OD 108/108-T και Chorus OD 706-V / 706-VT διαθέτουν 8 Ω αντίσταση και συνδέονται με δέκτες ή ενισχυτές AV .

02 του 02

Επιλογή μεταξύ των προσαρμοσμένων OD 108/108-T και Chorus OD 706-V / 706-VT

Όσοι ενδιαφέρονται για προβολή μικρής ή μεσαίας εμβέλειας με μεγάλη διασπορά ενδέχεται να θεωρήσουν το Chorus OD 706-V / 706-VT με τον αμφίδρομο, σφραγισμένο σχεδιασμό του. Εστιακός

Ανάλογα με τις ανάγκες, μπορείτε να επιλέξετε είτε τα ηχεία Custom OD 108/108-T ή Chorus OD 706-V / 706-VT. Ή ίσως και οι δύο. Το Custom OD 108/108-T είναι ιδανικό για χρήση σε μεγάλη και μεσαία κλίμακα, αλλά εξακολουθεί να είναι κατάλληλο για ακρόαση κοντά στο πεδίο με συχνότητες μέχρι 20 kHz. Μέσα σε κάθε μονάδα βρίσκεται ένας οδηγός μέσης μπάσο με υαλοβάμβακα 8 ιντσών (21 cm) και ένα tweeter ανεμιστήρα με ανεστραμμένο αλουμίνιο 1 σε (25 mm). Ένα περίβλημα με αντανακλαστικά μπάσων με θύρα μπάσων βοηθάει να αποδίδετε βαθύ και δυναμικό ήχο μέχρι συχνότητα 50 Hz.

Όσοι ενδιαφέρονται για προβολή μικρής ή μεσαίας εμβέλειας με μεγάλη διασπορά ενδέχεται να θεωρήσουν το Chorus OD 706-V / 706-VT με τον αμφίδρομο, σφραγισμένο σχεδιασμό του. Ένας μικρότερος, 6.5 ιντσών (16.5 cm) midwass οδηγός παρέχει σφιχτά μπάσα κάτω σε μια συχνότητα των 60 Hz. Αλλά είναι το υψηλών επιδόσεων ανεμιστήρων tweeter αλουμινίου / μαγνησίου με 1 σε (25 mm) που κάνει αισθητή διαφορά με την ικανότητά του να αναπαράγει ήχο μέχρι μια εκτεταμένη συχνότητα 28 kHz.

Για πιο ευέλικτες εγκαταστάσεις, όπως μία μόνο πηγή που τροφοδοτεί πολλαπλά ηχεία με αλυσίδα σε σειρά, θα είναι αυτά που θα επιλέξουν το Custom OD 108T και το Chorus OD 706-VT. Αυτές οι εκδόσεις 70/100 V διαθέτουν διακόπτη στην πλάτη που επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσουν μεταξύ των επιλογών 8 Ohm, 70V και 100 V power.This ανοίγει τις πιθανές διαμορφώσεις για τη δημιουργία πολλαπλών ομιλητών, μέσα ή έξω.

" Ενώ τα μικρά, φορητά ηχεία Bluetooth έχουν σίγουρα διευκολύνει την αναπαραγωγή μουσικής σε εξωτερικούς χώρους, δεν θα είναι ποτέ σε θέση να προσφέρουν την ίδια εμπειρία ηχητικής εμπειρίας με ένα ζευγάρι ή πολλαπλά ζεύγη εξωτερικών ηχείων τοποθετημένα γύρω από την πίσω αυλή ή την εξωτερική εγκατάσταση ", δήλωσε ο Ben Jensen, πρόεδρος της Βόρειας Αμερικής.

" Τα OD 108 και OD 706-V προσφέρουν ένα απίστευτο soundstage, υψηλής απόδοσης κρυστάλλινο ήχο που καλύπτει μια μεγάλη περιοχή συχνοτήτων. Με δύο μεγέθη και δύο διαμορφώσεις για κάθε μοντέλο, αυτά είναι εξίσου τέλεια για το σπίτι ενός πελάτη, όπως είναι για μια εγκατάσταση πολλαπλών ομιλητών σε ένα θεματικό πάρκο. "

Τα προσαρμοσμένα ηχεία OD 108/108-T και Chorus OD 706-V / 706-VT είναι διαθέσιμα για παραγγελίες τώρα από το Focal.

Πηγή: Κεντρική Βόρεια Αμερική