Τα 8 καλύτερα ακουστικά Koss να αγοράσουν το 2018

Αυτά τα κορυφαία ακουστικά θα είναι μουσική στα αυτιά σας

Αν δεν έχετε ακούσει για την Koss, πρέπει - θα ειδικευτούν στην παραγωγή μερικών από τα πιο διαφορετικά σύνολα ακουστικών που ο κόσμος έχει δει ποτέ. Η εταιρεία είναι από το 1958 και εισήγαγε το πρώτο σετ στερεοφωνικών ακουστικών υψηλής πιστότητας στον κόσμο με το μοντέλο SP-3 τους. Πηγαίνετε 60 χρόνια στο μέλλον και ο Koss πιάζει ακόμα μια υπέροχη σειρά από ακουστικά.

Ψάχνετε για μερικά από τα καλύτερα ισορροπημένα ακουστικά; Είσαι για μια απόλαυση: Παρακάτω είναι τα καλύτερα ακουστικά Koss στην αγορά μέχρι σήμερα. Το lineup κυμαίνεται από τα πάντα, από εκ νέου απελευθερωμένα φουτουριστικά ακουστικά στυλ και ασύρματα αδιάβροχα αθλητικά ακουστικά έως πιο εξειδικευμένα και εξαιρετικά συντονισμένα μοντέλα ειδικά για εμπειρίες τυχερών παιχνιδιών και στούντιο.

Είναι πολύ δύσκολο να βρείτε τα καλύτερα ακουστικά Koss γενικά γιατί είναι όλα καλά, αλλά το KPH30i ξεχωρίζει με την τέλεια ισορροπία: Είναι κομψά σχεδιασμένα, χτισμένα στο τελευταίο, ελαφρύ, οικονομικά προσιτά και τεχνολογικά ισορροπημένα δείχνουν τι είναι το Koss και τι είναι ικανό να παραδώσει.

Το KPH30i είναι εξαιρετικά ακριβό για αυτό που σας δίνει: συχνότητα 15 έως 25.000Hz, αντίσταση 60 ohms, ευαισθησία 101 decibel και πολλά άλλα. Τα ακουστικά με χαρακτηριστικό γνώρισμα έχουν ένα ανθεκτικό καλώδιο μήκους τεσσάρων ποδιών με ένα σύγχρονο ενσωματωμένο μικρόφωνο και απομακρυσμένο για εργονομική πλοήγηση μέσω λιστών αναπαραγωγής και λήψη κλήσεων, ενώ η κεφαλίδα είναι κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με ανακουφιστική δύναμη ελατηρίου για τους ακροατές. Έρχονται σε μαύρο και άσπρο.

Όσο ποικίλοι είναι οι Koss στη σειρά τους, κάνουν ένα εντυπωσιακό σύνολο στερεών ακουστικών στούντιο που ανταποκρίνονται στη ζήτηση του σκάφους. Το Koss Pro4S είναι χτισμένο για το στούντιο με εστιασμένη λεπτή ρύθμιση για τους δημιουργούς για να διαλέξουν τους συγκεκριμένους ήχους τους και ένα περιτυλιγμένο σφραγισμένο μαξιλάρι για να το κρατήσουν όλα.

Χτισμένο με ανθεκτική κατασκευή από αλουμίνιο, το Koss Pro4S είναι ένα ανθεκτικό ζευγάρι ακουστικών που είναι εξοπλισμένο με πλήμνη αυτιού από αφρό μνήμης και ένα προφίλ D που ενθυλακώνει το αυτί σας έτσι ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε τον ήχο. Η είσοδος διπλής επιλογής σημαίνει ότι το Koss Pro4S σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε είτε την αριστερή ή τη δεξιά καταχώρηση του καλωδίου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε πολλαπλά ακουστικά και ακόμα να προσδιορίσετε τον ήχο. Τα ακουστικά παρέχουν μια ισχυρή απόδοση στον ήχο με την περιοχή συχνοτήτων 10 έως 25.000Hz, την αντίσταση των 35 ohms και την ευαισθησία των 99 decibel, όλα επιμελημένα, με συντονισμένη επίπεδη απόκριση.

Τα ακουστικά BT190i είναι κατασκευασμένα για ενεργούς ακροατές και τα ακουστικά χρησιμοποιούν μοναδικά κλιπ για το αυτί που παραμένουν ακίνητα κατά τη διάρκεια ισχυρών προπονήσεων. Το BT190 είναι ένα ασύρματο ακουστικό Bluetooth 4.1 που περιλαμβάνεται σε ένα μαλακό κέλυφος σιλικόνης που σφραγίζει άνετα μέσα στο αυτί σας, αποκλείοντας κάθε εξωτερικό θόρυβο. Η επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου τους δίνει έξι ώρες παιχνιδιού με 80 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Τα ανθεκτικά στο ιδρώτα ακουστικά περιλαμβάνουν ένα τηλεχειριστήριο στο καλώδιο, έτσι ώστε οι ακροατές να μπορούν να περιηγούνται στις λίστες αναπαραγωγής τους, να ενεργοποιούν / απενεργοποιούν και να λαμβάνουν κλήσεις. Οι μεγάλοι δυναμικοί οδηγοί ήχου σας δίνουν μια περιοχή συχνοτήτων 20 έως 20.000. Τα χρώματα έρχονται σε μπλε / πράσινο, σκούρο γκρι, λευκό και κοραλλιογενές, και κάθε ζευγάρι περιλαμβάνει τρία μεγέθη μαξιλαριών, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τα αυτιά σας κατά προτίμηση.

Τα ακουστικά Koss UR23i διαθέτουν γιγάντια μαξιλαράκια μαξιλαριού και ένα προσβάσιμο σύγχρονο απομακρυσμένο και ενσωματωμένο μικρόφωνο που θα περιμένατε από κάτι πιο ακριβό. Ιδανική για προσωπική ακρόαση, το πλήρες μέγεθος .6 λιβρών UR23i ξεφλουδίζει μια επιβλητική περιοχή εύρους συχνοτήτων 20 έως 20.000Hz με αντίσταση 32 ohms και ευαισθησία 94 decibel. Είναι χτισμένο με ένα ίσιο, επίπεδες καλώδιο τεσσάρων ποδιών χωρίς μανίκια, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και εύκολο έλεγχο κουμπιών. Παραδόξως, αν και δεν περιλαμβάνει την ακύρωση θορύβου, τα μεγάλα αυτιά των UR23i μειώνουν τους θόρυβους του περιβάλλοντος. Τα χρώματα έρχονται σε πράσινο, μπλε, λευκό και μαύρο.

Σχεδιασμένο για παιχνίδια, το GMR-540-ISO της Koss είναι κατασκευασμένο με κλειστό σχεδιασμό και έχει προσαρμοσμένη ακουστική που δίνει στους ακροατές έναν κόσμο που ταιριάζει απόλυτα με τον τρισδιάστατο ήχο. Τα ελαφριά ακουστικά 15,2-ουγκιών έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν την εμπειρία παιχνιδιού σας και είναι εξοπλισμένα για μεγάλες χρονικές περιόδους χρήσης.

Το GMR-540-ISO χρησιμοποιεί προστατευτικά καλύμματα αυτιού D-Profile που μιμούνται το σχήμα του αυτιού σας για να σας μετατρέψουν σε έναν κόσμο παιχνιδιών που εκτοξεύει μια συχνότητα 15 έως 22.000Hz με αντίσταση 35 ohms και ευαισθησία 103 decibel. Τα ακουστικά έρχονται με ένα καλώδιο εκτεταμένο οκτώ ποδών με αποσπώμενο μικρόφωνο βραχίονα, καθώς και ένα τυπικό καλώδιο ακουστικών μήκους τεσσάρων ποδιών με ένα μικρόφωνο με ένα άγγιγμα, επιτρέποντας μια ποικίλη εμπειρία προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις επικοινωνίας του gamer. Οι παίκτες που κατέχουν το GMR-540-ISO θαυμάζουν την άνεση, την απόκριση των μπάσων και το ρυθμιζόμενο προσαρμοστικό κάλυμμα κεφαλής για την κατάλληλη φθορά.

Η Koss φέρνει στο φως το καλύτερο ασύρματο ζευγάρι ακουστικών με το BT539i. Το ακουστικό που συνδέεται με Bluetooth 4.0 απευθύνεται σε κοινά σημεία πόνου για τους ακροατές, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ενσωματωμένο μικρόφωνο, εξαιρετική άνεση με μαξιλαράκια μαξιλαριού με προφίλ D, καθώς και εργονομικά φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια.

Το Koss BT539i χρησιμοποιεί δυναμικά προγράμματα οδήγησης υψηλής ανάλυσης που εκπέμπουν μια περιοχή συχνοτήτων από 10 έως 20.000Hz με ευαισθησία 97 decibel και αντίσταση 38 ohms. Στο εξωτερικό του δεξιού αυτιού, μια διεπαφή πλοήγησης περιμένει τον έλεγχο του χρήστη με ένα σχέδιο σχεδιασμού παρόμοιο με τις διεπαφές iPod. υπάρχει ένας όγκος πάνω και κάτω, ένα γιγαντιαίο κουμπί αναπαραγωγής / παύσης συνομιλίας, καθώς και μια επιλογή παρακάμπτοντας το ίχνος. Το BT539i προσφέρει 12 ώρες παιχνιδιού με μία μόνο φόρτιση, με 40 ώρες χρόνο αναμονής και είναι σε θέση να διπλώνει επίπεδη για εύκολη κινητικότητα και περιλαμβάνει αποσπώμενο καλώδιο.

Σχεδιασμένα με σφραγισμένα προστατευτικά καλύμματα αφρού με μόνωση από αφρώδες μνήμη, το Koss SP540 είναι ακουστικά πλήρους μεγέθους που παρέχουν ηχομόνωση υπεράνω του αυτιού. Είναι τα καλύτερα ακουστικά Koss στη λίστα για την ακύρωση θορύβου, δίνοντας έναν επαναληπτικό ήχο ακριβείας με έμφαση στην άνεση των ακροατών.

Το Koss SP540 σφραγίζει τα ακουστικά του ακροατή και τα απομονώνει σε ένα χώρο σταθερής αναπαραγωγής του ήχου με εύρος συχνοτήτων 10 έως 25.000Hz που χρησιμοποιεί ένα δυναμικό στοιχείο για να αναπαράγει διαυγή επίπεδα ακριβείας, πλήρεις κενές και ομαλά χαμηλά. Έχει μια 99-decibel ευαισθησία με 35 ohms αντίσταση και περιλαμβάνει ένα αποσπώμενο ευθύγραμμο καλώδιο 4,5 ποδιών. Το SP540 μπορεί να διπλώνεται επίπεδη για φορητότητα, καθιστώντας εύκολο να ταξιδέψει με, και έρχονται με μια θήκη μεταφοράς.

Το Koss Porta Pro είναι ένα τέτοιο φαβορί που έχει πάρει δύο κυκλοφορίες περιορισμένης έκδοσης με πρόσφατα αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο εκσυγχρονισμένο στα τυπικά ακουστικά. Τα φουτουριστικά ακουστικά της δεκαετίας του 1980 είναι ελαφριά (6,4 ουγκιές) και εκπέμπουν μια αξιοσημείωτη απόκριση μπάσων.

Τα ακουστικά Koss Porta Pro Limited Edition έρχονται με ρυθμιζόμενα χρονικά μαξιλαράκια που διευκολύνουν την πίεση στα αυτιά του ακροατή, ενώ τα μαξιλάρια υπαίθριων χώρων παρέχουν χαλάρωση και συνειδητοποίηση της κατάστασης. Αναβαθμίστηκε πρόσφατα και διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο στο τετραπολικό καλώδιο διπλής εισόδου και διαθέτει μεγάλη συχνότητα 15 έως 25.000 Hz με αντίσταση 60 ohms και ευαισθησία 101 decibel. Χωρίς οξυγόνο χάλκινα πηνία φωνής δίνουν ακροατές ένα βαθύτερο μπάσο και σαφήνεια σήματος όταν μιλάει μέσω του μικροφώνου. Τα ακουστικά έρχονται με μια σκληρή θήκη μεταφοράς.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .