Πώς να τερματίσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Με παραδείγματα για επίσημα και ανεπίσημα επιχειρησιακά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Πρέπει να γράψετε "αντίο", "ευχές" ή "καλύτερες ευχές"; Πώς να τελειώσετε ένα email καλά;

Ο σωστός τρόπος υπογραφής συχνά δεν είναι μόνο το τελευταίο, αλλά και ένα από τα πιο δύσκολα μέρη για να γράψετε σε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να είναι σχεδόν τόσο αποθαρρυντικό και δύσκολο όσο το χαιρετισμό του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!

Όταν βρίσκεστε σε αμφιβολία, τερματίστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με & # 34; Ευχαριστίες & # 34;

Όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι να γράψετε και δεν έχετε ιδέα για το τι θα ήταν καταλληλότερο, τερματίστε το email σας με μια απλή "ευχαριστία". "Ευχαριστίες" δεν είναι ποτέ εκτός τόπου. Ευχαριστείτε την αποστολή για τίποτα περισσότερο από το να έχετε εξετάσει το μήνυμά σας. Αυτό, δυστυχώς, δεν είναι δεδομένο, καθώς ο χρόνος είναι πολύ σπάνιος και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συντριπτικά άφθονα.

("Ευχαριστίες" ως κλείσιμο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ίσως ακόμη και να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να λάβετε απάντηση.)

Δεν υπάρχουν περισσότεροι τρόποι για να τερματίσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Ποιες είναι άλλες αποδεκτές κλεισίματα;

Πολλές λέξεις μπορούν να κλείσουν ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και έτσι μπορεί λίγες? οτιδήποτε θα είναι καλύτερο από κανένα.

Εάν η καθολική "Ευχαριστία" δεν είναι για εσάς - ίσως επειδή, φυσικά, δείχνει ότι έπρεπε να βασιστείτε σε μια κατάσταση αναμονής, την οποία δεν έχετε -, έχετε πολλές επιλογές απόδειξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περισσότερο, τόσο για επαγγελματικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πιο προσωπικά μηνύματα.

Επιχειρήσεις - Τυπικές

Επιχειρήσεις - Άτυπη

Αυτό που επιλέγετε και τι είναι κατάλληλο μπορεί - και πρέπει - να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο από το ποιος είστε, αλλά και από τον αποδέκτη. Θα λάβετε υπόψη τις περιστάσεις του παραλήπτη και το μήνυμά σας επίσης, φυσικά: αφήνει ο παραλήπτης για διακοπές τριών μηνών, για παράδειγμα, έχετε λάβει μια εύνοια από αυτούς ή έχετε στείλει ενημερωτικό άρθρο;