Ένα Τριπλό Παιχνίδι Μεγάλων Αγώνων Μπέιζμπολ Android

Έχετε πυρετό μπέιζμπολ; Αυτά τα παιχνίδια θα σας ικανοποιήσουν.

Η σεζόν 2016 MLB είναι βέβαιο ότι θα φέρει πολλές εκπλήξεις και συναρπαστικές στιγμές για να συνδυάσετε τα σκαμπανεβάσματα της καθημερινής φύσης του παιχνιδιού. Το μπέιζμπολ δεν είναι ένα άθλημα που σας ενθουσιάζει για ένα μεγάλο θεατρικό θέαμα μία φορά την εβδομάδα. Είναι μέρος της ζωής σας. Ευτυχώς, αν παρακολουθήσετε μόνο το άθλημα δεν είναι αρκετό για σας, υπάρχουν αρκετά ωραία παιχνίδια για να παίξετε και να απολαύσετε στο Android για το fixball σας.

01 από 03

MLB Manager 2016

Από τις εξελίξεις του πάρκου

Ένα από τα πιο διασκεδαστικά μέρη του μπέιζμπολ για μερικούς οπαδούς δεν παίζει απαραιτήτως μια αναπαράσταση του ίδιου του παιχνιδιού, αλλά διαχειρίζεται ένα franchise. Όντας ο διαχειριστής, κατασκευάζοντας παραλλαγές και χρησιμοποιώντας στάμνες με τρόπο που ελπίζουμε να οδηγήσει σε μια νίκη. Ή συμβάλλοντας στην κατασκευή του ρόστερ, στην πραγματοποίηση συναλλαγών, στην υπογραφή ελεύθερων αντιπροσώπων και στην προαγωγή των προοπτικών όταν είστε έτοιμοι. Αυτό είναι ένα τεράστιο μέρος της έκκλησης για πολλούς οπαδούς του μπέιζμπολ και το Out of the Park Developments έχει προσφέρει εδώ και χρόνια μια από τις κορυφαίες προσομοιώσεις μπέιζμπολ για τους φίλους του μπέιζμπολ στον υπολογιστή, με την επωνυμία Out of the Park. Τα τελευταία χρόνια, το OOTP έφερε το παιχνίδι στο κινητό, ξεκινώντας από εκδόσεις iOS γνωστές ως iOOTP. Τα παιχνίδια είχαν πραγματικά ονόματα παικτών, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικά ονόματα ομάδων και λογότυπα για λίγο. Ωστόσο, αυτό άλλαξε το 2015, όταν οι OOTP έλαβαν τις αδειοδοτήσεις MLB και MLBPA, κάνοντας επίσημα τα παιχνίδια τους και επικαιρώντας τη σειρά κινητών ως MLB Manager.

Ενώ η σειρά δεν έχει αρκετά βάθος των χαρακτηριστικών που είναι στην έκδοση desktop, αν είστε μόνο καταδύσεις εδώ, δεν πρόκειται να συνειδητοποιήσετε τίποτα λείπει. Μπορείτε να διαχειριστείτε τη δράση σε βάση βήμα-προς-βήμα, ή να προσομοιώσετε σε μια εποχή με ρυθμό εποχής. Μπορείτε να πείτε στάμνες για να πετάξετε γύρω από τα κτυπήματα, να μάθετε τα κτυπήματα για να βγάλετε καλάμια, να ζεστάνετε τις στάμνες και είστε στο έλεος της μηχανής προσομοίωσης του παιχνιδιού, αλλά έχετε πολλά που μπορείτε να κάνετε. Και ως γενικός διευθυντής, πρέπει να διαχειριστείτε τα συναισθήματα των παικτών, να κάνετε συναλλαγές όπως είναι απαραίτητο, να υπογράψετε παίκτες και να σχεδιάσετε προοπτικές. Ενώ τα σύγχρονα παιχνίδια μπέιζμπολ όπως το MLB The Show έχουν δώσει όλο και περισσότερες επιλογές, η πολυπλοκότητα του κινητήρα προσομοίωσης, ακόμη και μειωμένη για κινητά, είναι απολύτως εμφανής. Μπορείτε να ξεκινήσετε με 2016 δρομολόγια, να εφεύρουν ένα φανταστικό πρωτάθλημα ή να παίξετε ιστορικά πρωταθλήματα, όλης της επιλογής σας. Έχετε τόσες πολλές επιλογές, είναι εντυπωσιακό. Για τον εγκεφαλικό ανεμιστήρα μπέιζμπολ, αυτό παραμένει ένα απόλυτο παιχνίδι.

02 του 03

Μπέιζμπολ RBI 16

MLB Advanced Media

Το MLB Advanced Media αναβίωσε το κλασσικό franchise RBI Baseball πριν από μερικά χρόνια , κάνοντας ένα 3D παιχνίδι που ήταν πολύ πιστό στο κλασικό gameplay, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωνε το look και τα χαρακτηριστικά του σύγχρονου MLB. Το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι θέμα γεύσης ως προς το αν σας αρέσει για την πολύ απλοποιημένη λήψη του μπέιζμπολ. Για παράδειγμα, όλες οι στάμνες έχουν ένα fastball, ένα πιο αργό βήμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διαχωριστικό ή slider, και μια καταστροφική, knuckling, πτώση μπάλα. Και τα πλήκτρα ελέγχου εξακολουθούν να κινούνται γύρω από το κουτί, κρατώντας το κάτω ή επάνω για να επηρεάσουν μια μπάλα μύγας ή μια μπάλα γείωσης στην επαφή. Πραγματικά ρεπερτόρια pitching και hitters που μοιάζουν με αυτά που κάνουν στην πραγματική ζωή δεν μπορούν να βρεθούν εδώ. Ο πρίγκηπας Fielder κυριολεκτικά ποτέ δεν ήταν πιο skinner από ό, τι είναι σε αυτό το παιχνίδι.

Ωστόσο, εάν δεν έχει σπάσει, μην το διορθώσετε, και αυτό το παιχνίδι κάνει σπουδαία δουλειά στη διατήρηση της μνήμης RBI Baseball ζωντανή. Είναι αρκετά εύκολο να σηκωθείς και να παίξεις για κανέναν. Και το παιχνίδι γίνεται ένα καλύτερο, συνεκτικότερο προϊόν σε ετήσια βάση. Heck, αυτό είναι το πρώτο έτος που το παιχνίδι κυκλοφόρησε στην πραγματικότητα ταυτόχρονα με τις εκδόσεις της κονσόλας. Οι οπτικές γωνίες βελτιώνονται, όλα τα γήπεδα αντιπροσωπεύουν τα αντίστοιχα του πραγματικού κόσμου και το παιχνίδι γενικά απλά αισθάνεται σαν να έχει πάρει μια λάμψη γυαλίσματος που το παίρνει από μια διασκεδαστική εκτροπή σε κάτι που αξίζει να επιστρέψει ως ένα διασκεδαστικό παιχνίδι του μπέιζμπολ. Περισσότερο "

03 του 03

Σούπερ Μπέγκα Μπέιζμπολ

Λογισμικό Metalhead

Μια αληθινή προσομοίωση όπως η MLB Η επίδειξη δεν έρχεται στο κινητό, εκτός εάν η Sony την συμπεριλάβει ως μέρος των σχεδίων απελευθέρωσης των κινητών τηλεφώνων. Αλλά το Super Mega Baseball δεν χρειάζεται άδεια MLB για να είναι διασκεδαστική. Βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο RBI Baseball και το The Show σε ό, τι αφορά την arcade ή την προσομοίωση, ενώ εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι, και θεωρείται καλά τόσο σε αυτό το Extra Innings όσο και στην αρχική του ενσάρκωση.

Σίγουρα αισθάνεται σαν μια απλούστερη λήψη στο μπέιζμπολ, αλλά χωρίς να απογυμνώσει τίποτα t. Έχετε 8 διαφορετικούς γήπεδα ανά στάμνα για να χρησιμοποιήσετε, και υπάρχει μια ποικιλία winduceps ότι κάθε στάμνα έχει. Η ρίψη και επιλογή του γηπέδου λειτουργεί αρκετά καλά, αν όμως έχετε έναν δονητικό ελεγκτή, λειτουργεί καλύτερα όπως μπορείτε να αισθανθείτε όταν βρίσκεστε στην άκρη της ζώνης απεργίας σε τοπικό πολλούς παίκτες. Μπορείτε να κάνετε απλές κούνιες ή μια μοναδική ταλάντευση που βασίζεται στην εξουσία που απαιτεί κάποια πρακτική αλλά είναι πραγματικά έξυπνη. Είναι ένα παιχνίδι που χτυπά την ισορροπία αρκετά καλά ανάμεσα στο να είναι απλό και προσβάσιμο ενώ έχει βάθος.

Το παιχνίδι εκμεταλλεύεται επίσης το φανταστικό του σενάριο. Οι ομάδες έχουν γυναίκες παίκτες και σχέδια που είναι υπερβολικά και διασκεδαστικά. Η αίσθηση και η εμφάνιση του παιχνιδιού είναι γειωμένες αλλά και αυξημένες, χτυπώντας την τέλεια ισορροπία που διαπερνά αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μπέιζμπολ ποτέ και θα έπρεπε να το παίξετε. Μόνο να πιάσετε: χρειάζεστε μια τηλεόραση Shield για να την παίξετε αμέσως. Ας ελπίσουμε ότι έρχεται σε όλες τις συσκευές Android, ή ακόμα και μόνο σε όλες τις συσκευές Android ενώ απαιτούν ελεγκτές επειδή όλοι θα έπρεπε να παίξουν αυτό το καταπληκτικό παιχνίδι του μπέιζμπολ. Περισσότερο "