Ο συμπαγής βιντεοπροβολέας LG 2015 Line-Up - Προεπισκόπηση

Ημερομηνία αναφοράς: 06/19/2015
Όταν σκέφτεστε τον πολύ γνωστό κατασκευαστή 4K Ultra HD, OLED και Smart TV, ο κινηματογράφος LG δεν είναι το πρώτο εμπορικό σήμα που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για βιντεοπροβολείς, αλλά προσφέρουν πραγματικά μια ενδιαφέρουσα σειρά προϊόντων φορητών και μίνι προβολείς που θα μπορούσαν να προσφέρουν τα σωστά χαρακτηριστικά για τις ανάγκες σας.

Κοίτα Ma - Όχι Λάμπες

Για να ξεκινήσετε, όλοι οι προβολείς στη συμπαγή τους γραμμή είναι χωρίς λάμπα. Αυτό σημαίνει ότι αντί να διαθέτουν λαμπτήρα που τροφοδοτείται από ενέργεια, οι φορητοί και μικροηλεκτρικοί προβολείς τους συνδυάζουν μια πηγή φωτός LED με ένα chip Pico της DLP για την παραγωγή εικόνων που μπορούν να προβάλλονται σε μεγάλη οθόνη.

Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει την αποδοτικότερη κατανάλωση ενέργειας, καθώς και τη μείωση του φυσικού μεγέθους του προβολέα. Από την άλλη πλευρά, η τεχνολογία φωτεινής πηγής οδήγησης είναι τόσο λαμπερή όσο μια παραδοσιακή λάμπα, αλλά, ανάλογα με τον τρόπο εφαρμογής της, αυτή η τεχνολογία χωρίς λάμπα είναι σε θέση να παράγει μια καλή, ορατή εικόνα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.

Επίσης, ένα άλλο πλεονέκτημα της πηγής φωτός LED είναι ότι έχει διαβαθμιστεί για να διαρκέσει από 20.000 έως 30.000 ώρες χρήσης, σε αντίθεση με μια παραδοσιακή λάμπα που διαρκεί μόνο μερικές χιλιάδες ώρες κατά μέσο όρο. Αυτό που σημαίνει για τους καταναλωτές είναι πολλά χρόνια μεγάλης προβολής μεγάλης οθόνης χωρίς το πρόσθετο κόστος της αντικατάστασης των περιοδικών λαμπτήρων.

Ποιος χρειάζεται τηλεόραση;

Αν και η τεχνολογία Lampless είναι πρωτοποριακή, δεν είναι μοναδική για την LG. Ωστόσο, ενσωματώνει ενσωματωμένο δέκτη τηλεόρασης DTV στους φορητούς και μίνι προβολείς 2015.

Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με όλους τους άλλους βιντεοπροβολείς που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά το 2015 (εξ όσων γνωρίζω), αυτοί οι βιντεοπροβολείς σάς δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε προγράμματα καλωδιακής τηλεόρασης χωρίς ή χωρίς καλώδιο χωρίς την ανάγκη εξωτερικού δέκτη ή καλωδιακού κουτιού οι προβολείς διαθέτουν ενσωματωμένη είσοδο κεραίας / καλωδίου RF.

PF1500

Παρόλο που κανένας από τους προβολείς της φορητής και μίνι σειράς LG 2015 δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αντικαταστάτης για έναν πλήρη αποκλειστικό προβολέα οικιακού κινηματογράφου, το PF1500 έρχεται πιο κοντά.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του PF1500 περιλαμβάνουν πλήρη ανάλυση οθόνης (1920x1080) 1080p μέσω ενός νεοεξελιγμένου Pico Chip 1080p και έως 1.400 lumens φωτισμού - σίγουρα αρκετό για να ρίξει αρκετό φως σε μια οθόνη μέχρι 120 ίντσες σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Επίσης, για τον ήχο, το PF1500 διαθέτει ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 3wpc (προτιμάται ένα εξωτερικό σύστημα ήχου για μια πλήρη εμπειρία ήχου surround).

Ωστόσο, αυτό δεν είναι όλο. Το PF1500 είναι επίσης ένας έξυπνος προβολέας - όπως και μια έξυπνη τηλεόραση, μπορείτε να συνδέσετε το PF1500 στο οικιακό σας δίκτυο μέσω ενσωματωμένης σύνδεσης Ethernet με υπηρεσίες ροής πρόσβασης όπως Netflix , VuDu , Hulu Plus, MLBTV.com, Youtube , Spotify , Vtuner και άλλα ...

Επιπλέον, με ενσωματωμένο WiDi και Miracast , μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο ασύρματα από συμβατές φορητές συσκευές, όπως smartphones, tablet και υπολογιστές.

Φυσικά, το PF1500 παρέχει επίσης μια είσοδο HDMI (η οποία είναι επίσης ενεργοποιημένη με MHL ), καθώς και άλλες συνδέσεις εισόδου.

Το PF1500 διατίθεται στην τιμή των $ 999 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 8/24/15: Ο αναλυτής προβολής βίντεο Pioneer PF1500 του Minibeam

Περισσότερες προβολείς Mini-Beam

Οι υπόλοιποι τρεις προβολείς μίνι προβολής στη σειρά 2015 της LG είναι σίγουρα όχι ίδιοι με τους προβολείς που έχουν σχεδιαστεί για χρήση στο σπίτι θέατρο από την άποψη της φωτεινότητας, αλλά παρέχουν ευελιξία σε εκείνους που χρειάζονται ή επιθυμούν έναν βιντεοπροβολέα που είναι εξαιρετικά φορητός.

Αυτοί οι προβολείς παρέχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά (επιπλέον των βασικών χαρακτηριστικών που αναφέρονται στην εισαγωγική παράγραφο). Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι μόνο το PF1500 παρέχει ενσωματωμένη πρόσβαση στο περιεχόμενο διαδικτυακής ροής.

PW800 - 1280x800 (περίπου 720p ) εγγενή ανάλυση οθόνης, έως 800 φωτεινές φωτεινές φωτεινές κορυφές (μέγιστο μέγεθος οθόνης 100 ιντσών), σύστημα στερεοφωνικών ηχείων Miracast / Widi, 2 watt.

Το PW800 διατίθεται σε $ 599 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

PH300

1280x720 (εγγενή ανάλυση απεικόνισης 720p, έως 300 φωτεινές φωτεινές φωτεινές κορυφές 100 ιντσών, Miracast / Widi, στερεοφωνικό σύστημα ηχείων 2 watt.

Το PH300 διατίθεται στην τιμή $ 449 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

PV150G

Η LG αναφέρεται σε αυτό ως Minibeam Nano προβολέα και για καλό λόγο είναι τετράγωνο τετραγωνικό και ζυγίζει λιγότερο από μία λίβρα. Ωστόσο, με αυτό το μικρό μέγεθος έρχεται μια μειωμένη έξοδος φωτισμού μόνο 100 lumens, σε συνδυασμό με ανάλυση οθόνης χωρίς HD που έχει μόνο 854x480 pixels (περίπου 480p ).

Το PV150G διατίθεται σε 349 δολάρια - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Είναι φορητό σωστό για σας;

Η έμφαση στη γραμμή βιντεοπροβολής της LG είναι σίγουρα στη φορητή πλευρά της εξίσωσης - Ωστόσο, ακόμα κι αν έχετε ήδη μια ειδική συσκευή προβολής βιντεοπροβολέα οικιακού κινηματογράφου - αυτοί οι προβολείς (ειδικά το PF1500) μπορεί να είναι μια βιώσιμη επιλογή για μια δεύτερη εγκατάσταση δωματίου όπως το δωμάτιο του παιδιού), και μπορεί επίσης να είναι πρακτικό για επαγγελματικά ή ταξίδια αναψυχής.